-
-
تعداد تشکر ها از onlinecomputer به دلیل پست مفید
-
July 2nd, 2013 01:11
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : آیا امکان استفاده از Wamp در سرور عمومی وجود دارد؟
سلام
خیر فرقی نداره - فقط در نصب ومپ کانفگ ها به صورت دیفالت اعمال می شوند که در صورت نیاز می تونید اونا رو تغییر بدید-
اگر منظور از سرور عمومی سرور بستگی به کیفیت سرور شما دارد اگر کانفیگ مناسب باشد چند هزار کاربر رو هم جواب میده
با سپاس
-
تعداد تشکر ها ازarc1o0 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
onlinecomputer
سلام خدمت همه اساتید
یه سوال داشتم:
از اونجا که ومپ معمولا فقط به عنوان لوکال هاست استفاده میشه و به عنوان اینکه در کامپیوتر خودمون بتونیم سایتی رو لوکال ببینیم
میخاستم ببینم آیا این امکان هست که به جای نصب و کانفیگ آپاچی و mysql و ... به طور جداگانه از ومپ روی سرور عمومی استفاده کرد تا همه دسترسی داشته باشن بهش؟
در واقع من اینکار رو انجام دادم و شد یعنی از یک کامپیوتر دیگه تونستم دسترسی داشته باشم ولی در اصل سوال من این هست که آیا این راه با اون راه که نرم افزارها جداگانه نصب شوند فرق داره؟
آیا این کار باعث میشه امنیت کم شه؟ یا مشکلاتی از این قبیل ...
با تشکر از شما

من خودم مثل شما رو وامپ سایت داشتم
هیچ مشکلی هم نداشتم
-
تعداد تشکر ها ازhassan5099 به دلیل پست مفید
-
منظورتون از سرور عمومی چیه؟
ومپ یه وب سرور هست + امکانات دیگه مثل php و mysql که بطور یکجا با هم کانفیگ شدند و فرقی با نصب جداگانه این موارد نداره
مشکلی با اجرای بیشتر سایت ها نداره و شما می تونید خیلی راحت فایل های پیکر بندی آپاچی و php ویرایش و بهینه سازی کنید
-
تعداد تشکر ها از ADMlN به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
من ترجیه میدم از ampps استفاده کنم، خیلی راحت تره، یکبار امتحان کنید متوجه میشید
گرافیک عالی
-
تعداد تشکر ها از nikit به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nikit
من ترجیه میدم از ampps استفاده کنم، خیلی راحت تره، یکبار امتحان کنید متوجه میشید
گرافیک عالی
xampp?or ampp?
-
تعداد تشکر ها از آگونیس به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از nikit به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
منم یه سوال دارم ومپ و زمپ چه فرقی دارن من زمپ کانفیگ کردم اگه ومپ بهتره اونو نصب کنم
استادان عزیز راهنمایی کنید
-