-
June 24th, 2013, 21:28
کمکککک-جلوگیری از***یدن مطالب سایتم توسط یک سایت(آی پی شو تو سی پنل بن کردم ولی فایده نداره)
سلام بر دوستان
این سایت :
www.ravok.ir
و ساب دامینش که مال دانلوده:
dl.ravok.ir
بلافاصله پست هام توی سایتش منتشر میشه
نمی دونم با آی فریم با چی
جالب اینجاست که چند دقیقه بعد از انتشار پستم که بازدید کننده نداشت توی این سایت 2 تا بازدید گوگل اومده بود
توی سی پنل اون قسمت deny ip آی پی شو وارد کردم ولی الان دیدم بازم پستهای جدیدم که بعد از بن کردن انتشار دادم داخل سایتشه
آی پیش اینه دیگه:
176.9.98.58
چیکار باید کنم؟
ممنون میشم دقیق بگین
-
تعداد تشکر ها ازbabakps به دلیل پست مفید
-
June 24th, 2013 21:28
# ADS
-
June 24th, 2013, 21:37
عضو دائم
پاسخ : کمکککک-جلوگیری از***یدن مطالب سایتم توسط یک سایت(آی پی شو تو سی پنل بن کردم ولی فایده نداره)
از بخش hotlink protection میتوانید مطالبی مثل عکس را از قرار گرفتن در سایت دیگری جز سایت خودتان جلوگیری کنید
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها ازnimafire به دلیل پست مفید
-
June 24th, 2013, 21:44
عضو انجمن
پاسخ : کمکککک-جلوگیری از***یدن مطالب سایتم توسط یک سایت(آی پی شو تو سی پنل بن کردم ولی فایده نداره)
احتمالا از فید استفاده میکنه ، فید شما هم جز گروهی باشه که توی گوگل ریدر ساخته .
-
تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید
-
June 24th, 2013, 22:10

نوشته اصلی توسط
nimafire
از بخش hotlink protection میتوانید مطالبی مثل عکس را از قرار گرفتن در سایت دیگری جز سایت خودتان جلوگیری کنید
ممنون از شما ولی میشه توضیح بدین چطور اینکارو انجام بدم؟

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
احتمالا از فید استفاده میکنه ، فید شما هم جز گروهی باشه که توی گوگل ریدر ساخته .
خوب چطوری باید جلوشو بگیرم
-
تعداد تشکر ها از babakps به دلیل پست مفید
-
June 25th, 2013, 00:00
عضو انجمن
جلوشو نمیشه گرفت جز اینکه بلکل سیستم فید(rss و atom) سایتتو رو تعطیل کنید .
-
تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید
-
June 25th, 2013, 00:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
بله تنها راهش همینه که دوستمون اشاره کردن
-
تعداد تشکر ها از medianet به دلیل پست مفید
-
June 25th, 2013, 00:16
Re: کمکککک-جلوگیری از***یدن مطالب سایتم توسط یک سایت(آی پی شو تو سی پنل بن کردم ولی فایده نداره)

نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
چطور باید تعطیلش کنم
روی بازدید سایت اثر منفی داره تعطیل کردنش؟
Sent from my LG-P768 using Tapatalk 2
-
-
June 25th, 2013, 00:45
عضو انجمن
دوست عزیز حل نکن
این سایت یه سالیت موتور جستجوی دانلود هست
و وقتی شما مطلب میزاری از مطالب شما بر میداره و تو دیتابیسش ذخیره میکنه و در نتیجه به سایت شما ورودی میده مثل گوگل
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-
تعداد تشکر ها از shahab-f به دلیل پست مفید
-
June 25th, 2013, 01:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nimafire
تایید میشه همین کاربهترینه
شرکت(
داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
"
پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
" پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
-
تعداد تشکر ها از servervds.com به دلیل پست مفید
-
June 25th, 2013, 08:36
Re: کمکککک-جلوگیری از***یدن مطالب سایتم توسط یک سایت(آی پی شو تو سی پنل بن کردم ولی فایده نداره)

نوشته اصلی توسط
shahab-f
دوست عزیز حل نکن
این سایت یه سالیت موتور جستجوی دانلود هست
و وقتی شما مطلب میزاری از مطالب شما بر میداره و تو دیتابیسش ذخیره میکنه و در نتیجه به سایت شما ورودی میده مثل گوگل
نه عزیز منم همین فکرو می کردم
ولی خیلی با گوگل متفاوته
یعنی بازدید کننده رو به سایت اصلی ارجاع نمی ده
ولی با این حال دوستان دیگه بازم نظر بدن
Sent from my LG-P768 using Tapatalk 2
-