-
April 10th, 2011, 00:53
نظرتون در مورد namecheap.com چیه؟
با سلام خدمت دوستان، سرچ کردم در مورد هاست namecheap.com چیزی پیدا نکردم. میخواستم بدونم کسی تجره کار با این شرکت رو داره؟ آیا با ایران مشکل تحریم رو داره؟ کلا خوبه یا نه؟
من سایتم یه سایت معمولی و در ارتباط با رشته ام هست و سایت دانلود نیست.
-
-
April 10th, 2011 00:53
# ADS
-
April 10th, 2011, 01:14
پاسخ : نظرتون در مورد namecheap.com چیه؟
امریکائی تشریف دارن ... بفهمن از روی زبان سایت و آی پیهای ورودی تعللی به خرج نمیده !!!
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
من نمیدونم بعضی از ما ایرانی ها تنمون درد میکنه واسه گرفتاری ... این همه سرویس دهنده ایرانی ..اونوقت شما با هزار بدبختی این سایت رو بدست میاری پول رو میخوای به دلار تبدیل کنی با زبان بی زبانی انگلیسی فارسی به اونها بفهمونی آخرم هاست رو پاک میکنن هیچ بک آپی هم نمیدن ... سری که درد نمیکنه رو چرا دستمال ببندی ؟؟
-
-
April 10th, 2011, 01:37

نوشته اصلی توسط
Doublex
امریکائی تشریف دارن ... بفهمن از روی زبان سایت و آی پیهای ورودی تعللی به خرج نمیده !!!
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
من نمیدونم بعضی از ما ایرانی ها تنمون درد میکنه واسه گرفتاری ... این همه سرویس دهنده ایرانی ..اونوقت شما با هزار بدبختی این سایت رو بدست میاری پول رو میخوای به دلار تبدیل کنی با زبان بی زبانی انگلیسی فارسی به اونها بفهمونی آخرم هاست رو پاک میکنن هیچ بک آپی هم نمیدن ... سری که درد نمیکنه رو چرا دستمال ببندی ؟؟
من در این سایت ثبت نام کردم ایران هم در لیست کشورهای سرویس دهنده اش هست، باز هم سرویس رو قطع میکنن!
-
-
April 10th, 2011, 01:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bijanbnd
من در این سایت ثبت نام کردم ایران هم در لیست کشورهای سرویس دهنده اش هست، باز هم سرویس رو قطع میکنن!
اگه اشتباه نکنم تو لیست کشورهای پی پال ایران هم هست(یا تا چند وقت پیش بود!!)
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
-
April 10th, 2011, 02:14
با پشتیبانی شون صحبت کنم، اگه گفتن مشکلی نیست ارزشش رو داره؟
-
-
April 10th, 2011, 02:15
عضو انجمن
تو لایو چت اینو گفتن:

---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:15 AM ----------

نوشته اصلی توسط
bijanbnd
با پشتیبانی شون صحبت کنم، اگه گفتن مشکلی نیست ارزشش رو داره؟
چطور ممکنه؟؟ من 1 دقیقه پیش پرسیدم و گفت نــــــــــــــــــــــــ ه!!!
-
تعداد تشکر ها از WinDesign به دلیل پست مفید
-
April 10th, 2011, 02:23
ممنون، نگفتم باهاشون صحبت کردم گفتم میخوام صحبت کنم، که شما زحمتش رو کشیدی. مرسی
-
-
April 10th, 2011, 02:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bijanbnd
ممنون، نگفتم باهاشون صحبت کردم گفتم میخوام صحبت کنم، که شما زحمتش رو کشیدی. مرسی
آهان... جمله رو بد خوندم
-
-
April 10th, 2011, 17:26
خوب دوستان نظرتون در مورد این چیه؟ Web Hosting plans for only $1.99/mo by webhostingpad.comباهاشون صحبت کردم گفتم از ایرانم گفتند مشکلی ندارید میتونید هاست بگیرید
-