-
June 10th, 2013, 14:55
عضو انجمن
مشکل در دریافت لایسنس DirectAdmin
سلام ، من لایسنس DirectAdmin رو به صورت ماهانه از شرکت ایرانی تهیه کردم. بعد از نزدیک 10 ساعت هنوز نمیتونم با CID و LID که برام فرستادن ، لایسنس رو بگیرم و با این پیغام رو به رو میشم . من شنیده بودم نهایتاً در یکه ساعت فعال میشه
پیغام : You are not authorized to download the license with that client id and license id (and/or ip). Please email sales@directadmin.com
-
-
June 10th, 2013 14:55
# ADS
-
June 10th, 2013, 14:57
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در دریافت لایسنس DirectAdmin
تیکت زدین به شرکت مربوطه ؟
جوابی دادند ؟
-
-
June 10th, 2013, 15:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ra3ou1
تیکت زدین به شرکت مربوطه ؟
جوابی دادند ؟
بله در جواب گفتند که خود DirectAdmin باید فعال کنه . و کاری نمیتوند انجام بدن
-
-
June 10th, 2013, 15:07
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
zigma4000
سلام ، من لایسنس DirectAdmin رو به صورت ماهانه از شرکت ایرانی تهیه کردم. بعد از نزدیک 10 ساعت هنوز نمیتونم با CID و LID که برام فرستادن ، لایسنس رو بگیرم و با این پیغام رو به رو میشم . من شنیده بودم نهایتاً در یکه ساعت فعال میشه
پیغام : You are not authorized to download the license with that client id and license id (and/or ip). Please email
sales@directadmin.com
اشتباه شنیدید عزیز فعال کننده لایسنس مارک هست که هر موقع ایمیل را چک بکنه و سرش خلوت باشه فعال میکنه براتون.
معمولا 1 دقیقه تا 72 ساعت کاری طول میکشد. امروز هم که کلا تعطیل هست اما تعطیلاتم شده مارک بیاد پای میل و فعال بکنه. انشالله اوکی میشه فقط باید صبر کنید.
(البته اگر لایسنستون مشکل نداشته باشه طبق گفته شرکتی که خریدید باید صبر کنید)
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
June 10th, 2013, 15:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
اشتباه شنیدید عزیز فعال کننده لایسنس مارک هست که هر موقع ایمیل را چک بکنه و سرش خلوت باشه فعال میکنه براتون.
معمولا 1 دقیقه تا 72 ساعت کاری طول میکشد. امروز هم که کلا تعطیل هست اما تعطیلاتم شده مارک بیاد پای میل و فعال بکنه. انشالله اوکی میشه فقط باید صبر کنید.
(البته اگر لایسنستون مشکل نداشته باشه طبق گفته شرکتی که خریدید باید صبر کنید)
یا حق
ممنون ، اما امروز اولین روز کاری هفتست، پس باید باشن .
-
-
June 10th, 2013, 16:10
عضو انجمن
با سلام
دایرکت ادمین 24 ساعت طول میکشد تا تایید کند
ارادتمند
-