با سلام به همه دوستان من برای وریفای پیپال نیار به یه ویزا کارت 5 دلاری دارم اگر مسی میتونه ویزا کارت به ما بده همین جا اعلام کنه .
با سلام به همه دوستان من برای وریفای پیپال نیار به یه ویزا کارت 5 دلاری دارم اگر مسی میتونه ویزا کارت به ما بده همین جا اعلام کنه .
من بهتون راهنمایی میکنم چون خودم چندین بار اینکار رو کردم.
اول اینکه باید حساب وبمانی داشته باشید و به اندازه کافی دلار در حسابتون باشه.
در مرحله بعدی روی این لینک کلیک کنید و یک کارت 3 دلاری ویزا خرید کنید .
راهنمایی خرید با وبمانی :
1.ابتدا حساب وبمانی خودتون رو به اندازه کافی شارژ کنید و برروی لینک کلیک کنید.
2.برای خرید تیک с «Правилами покупки товаров» ознакомлен и согласен را بزیند و سپس برروی دکمه آبی رنگ زیر آن کلیک کنید.
3.در صفحه جدید به پایین بیایید و ایمیل خودتون رو بزنید و برروی دکمه آبی رنگ کلیک کنید.
4.در صفحه جدید باز شده بازهم ایمیل خودتون رو وارد کنید یا بررسی کنید صحیح زده اید و دوباره روی دکمه آبی رنگ کلیک کنید.
5.به صفحه پرداخت وبمانی منتقل می شوید و در نهایت با پرداخت فاکتور مورد نظر اطلاعات کارت رو مشاهده میکنید.
پس از خرید کارت رو در پیپال اضافه کنید که پیپال از حساب کارت 2 دلار برداشت مکنه و در صورتحساب یک کد درج میکنه برای اطلاع از کد مربوطه یک ایمیل به virtualvisapay@gmail.com بزنید و اطلاعات کارت رو قرار بدهید و بگین کد وریفای پیپالم رو می خواهم.
بانکی که این ویزارو صادر میکنه مربوط به چه کشوری هست ؟ آیا اگه کشوری که رجیستر مردم با کشور صادر کننده ویزا متفاوت باشه وریفای میکنه ؟
سلام
من چند تا ویزا کارت از سایت زید خریدم تاریخ انقضاش سه ساله بود حال کردم
tehranvisa.ir
من چند کارت 35 دلاری خریدم و متصل کردم به اکانت پی پال
خرید باهاش عالی بود
این که من گرفتم دلار کانادا بود
فروشگاه داری ؟ در شاپ کو ثبت کنید . دنبال فروشگاه میگردی ؟ شاپ کو به شما کمک میکنه !
شاپ کو مرجع فروشگاه های اینترنتی ایران
مستر کارت 3 دلاری غیر قابل شارژ
قیمت 200 15
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)