سلام به همه
تو این تاپیک از دوستانی که هم از ovh و هم از xlhost سرویس داشتن درخواست دارم تجربشونو در تمام موارد بیان کنن
اعمم از پورت ، سخت افزار ، پایداری ، پهنای باند و ....
کیفیت پورت رو دقیقا مقایسه کنین
تو این تاپیک از دوستانی که هم از ovh و هم از xlhost سرویس داشتن درخواست دارم تجربشونو در تمام موارد بیان کنن
اعمم از پورت ، سخت افزار ، پایداری ، پهنای باند و ....
کیفیت پورت رو دقیقا مقایسه کنین
ویرایش توسط vampire2012 : June 7th, 2013 در ساعت 21:07
از OVH دو ساله که 2 سرور داریم تا به حال جز یکبار که 8 ماهه پیش هارد یکی سرورها سوخت مشکل دیگه ای نبوده
در مورد Xlhost هم میدونید که دلار رو ارزون حساب میکنن که مستقیما خودتون می تونید خرید کنید ولی کلا به خاطر ترافیک گران قیمتشون
کار خاصی باهاشون نمیشه کرد در ضمن بسیار سخت گیر و حساس هستند که هر دو رو می تونید با مدیریت بر پورت ها برطرف کنید
ovhعالی ارزان برای تازه کارها
کیفیتم قابل قبول فقط روی اسپم دفعه اول سرور رو می بندهبازم نمیکنه
باید مدیریت کنید از برای فروش مجازی استفاده میکنید
واگر نه مشکلی نداره هیچی
ovh فرانسه کیفیت عالی ، شبکه واقعا 100 درصد در طول 1 سال ، تقریبا نیاز به ریست اصلا نداره ، قیمت استاندارد ، تقریبا به چیزی گیر نمیدن اما اگر بدن و رسیدگی نکنید الفاتحه
xlhost رو اطلاعی ندارم
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
بنده OVH نسبت به XLhost ترجیح میدم.
من تا الان با ovh کار نکردم ولی با ایکس ال هاست کار کردم از نظر کیفیت سخت افزاری و پایداری در سطح قابل قبولی می باشد و بسیار عالی است .
با سلام
پورت قابل قبول هست
ovh لوکیشن کاندا رو عرض میکنم 4 تا سرور اختصاصی بستن به خاطر اسپم مدرک هم ندادن و بعد از چند هفته و با پیگیری یکی ا دوستان انجمن که اسم انجمنیشو نمیدونم که در کاندا هستن بعد از دو سه هفته به زور سرور هارو برای بک اپ باز کردن و یه ای پی داستیم کم کم 5 روز بود که سرور ترمینت شده بود اما براش ابیوز میومد به نظر ابیوز الکی زیاد میفرستن البته لوکیشن کاندا اینارو من خودم مشاهد کردم باز مدرک میدادن برای اسپم نمیسوختم یعنی هر چهارتا سرور اختصاصی باهم اسپم زده بودن ! قیمتش عالی هست و کیفیت پورتش هم قابل قبول ایکس ال هاست هم کار نکردم
OVH کیفیت پورت در برابر هزینهای که میکنید عالی هست.
XLHost هم با توجه به مدیریت ایرانیش و پرداخت ارزان تر $ برای هاستینگ معمولی مناسب هست.
^_^
▃ ▅ ▇ ▓ WebHostingTalk.ir ▓ ▇ ▅ ▃
سلام
از ovh تا حالا سرور نداشتم
اما از هتزنر . رداستیشن . یس آپ و ایکس ال هاست سرور داشتم که بهترینش رداستیشن بوده و مزخفترینش xlhost بوده
با تشکر
من با هر دوتا دیتاسنتر کار کردم ovh فقط سخت گیره بنظر من نسبت به xl سخت گیرتره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)