صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: نکات کلیدی در خرید vps

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    20 پست

پیش فرض نکات کلیدی در خرید vps

با سلام خدمت دوستان
    قصد خرید vps داشتم در خسمت خرید درخواست دادم ولی بعد از دیدن افرهای دوستان به این نتیجه رسیدم قبل از خرید اطلاعاتی از امکانات مختلفی که با vps ها ارایه میشه بدست بیارم
    میخوام بدونم زمانی که vps خریداری میکنم به چه نکانی باید توجه کنم به جز قیمت , میزان رم و cpu !
    در کل یک سرور مجازی خوب چه ویژگیهایی باید داشته باشه :؟
    در ادامه شاید به سوالات جدیدی بر بخورم که خواهم پرسید
    با تشکر از دوستانی که مارو در رسیدن به جواب همراهی می کنن

2. تعداد تشکر ها ازm_yousefi1362 به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    39
    تشکر تشکر شده 
    433
    تشکر شده در
    296 پست

پیش فرض پاسخ : نکات کلیدی در خرید vps

نوع هارد و raid

پورت

دیتاسنتر

درضمن برخی همکاران برای پشتیبانی نرم افزاری و سایر امور هزینه دریافت میکنند و برخی نه
    بهتر از قبل هماهنگی کنید

5. تعداد تشکر ها ازADMlN به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    20 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ADMlN نمایش پست ها
    نوع هارد و raid

پورت

دیتاسنتر

درضمن برخی همکاران برای پشتیبانی نرم افزاری و سایر امور هزینه دریافت میکنند و برخی نه
    بهتر از قبل هماهنگی کنید
    با این اوصاف قبل از خرید از نوع هار و raid و پورت و دیتاسنتر سوال ب\رسم
    ولی سوال اینه چه هارید با چه raid و چه پورتی از کدوم دیتا سنتر در اولویت هست :؟
    مشخصات دیگه ای هست که باید مد نظر قرار بگیره :؟
    واسه انتخاب مطمین چه راه کاری پیشنهاد میدین :؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    278
    تشکر شده در
    198 پست

با توجه به موارد زیر قطعا موفق خواهی شد :
    1 - قیمت را فدای کیفیت نکن.در این انجمن برخی از دوستان تازه وارد وی پی اس می دهند مثلا 12000 تومان ، هر وی پی اس حداقل 1 آی پی نیاز دارد.قیمت آی پی های خارج از کشور حدود 8000 تومان در خرید عمده است.حالا آیا این دوستان با 4000 تومان سود می توانند خدمات ارائه دهند؟ خودتان جواب این سوال را به خودتان بدهید.
    2 - خرید وی پی اس شروع راه است.بعد از آن مشکلات و دردسرهای سرورداری شروع می شود.شما باید به کسی تکیه کنید که دانش و اطلاعات لازم در مدیریت سرور را داشته باشد و کمکتان کند.باز هم یکی از موارد قابل انتقاد در این انجمن این است که برخی از دوستان با سن و سال کم مثلا من تا 14 ساله دیده ام که اقدام به فروش سرور می کنند و هیچ دانشی در این زمینه ندارند.آیا شما دوست دارید به یک فرد کم سن و سال که نه تجربه مدیریتی دارد و نه دانش لازم برای سرور و شبکه تکیه کنید؟
    3 - پشتیبانی مطلوب خیلی مهم است.بعدها خواهید دید که اگر سوال از سرویس دهنده بپرسید یا نیاز به نصب افزونه ای چیزی داشته باشید.اگر پشتیبانی در زمان بیشتر از نیم ساعت جواب شما را بدهد چقدر اعصابتان به هم خواهد ریخت.در این مورد نیز توصیه می کنم به دوستانی تکیه کنید که نیرو و توان لازم برای پشتیبانی 24 ساعته و سریع را دارند.
    4 - بهتر است قبل از خرید درخواست دهید تا آی پی یکی از سرویسهایشان را در اختیار شما قرار دهند و شما پینگ بگیرید.برخی از همکاران سرورهایشان را به خاطر مسائل مادی انقدر شلوغ می کنند که سرورهای مجازی ارائه شده توسط آنها بسیار کند می شود و این عامل مشتریان شما را خواهد رنجاند.
    5 - در فضای مجازی مقابله با حملات سایبری خیلی مهم است.از سرویس دهنده در مورد نرم افزارهای امنیتی که روی سرورش نصب کرده سوال کنید.
    مسائل زیادی هست که درجه اهمیت آنها پایین است مثل آموزش شما و کمک به شما در مدیریت سرورتان ، اما موارد بالا را ضروری در نظر بگیرید.
    در پایان برای جنابعالی آرزوی موفقیت می کنم.

8. تعداد تشکر ها ازsarinoo به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    20 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sarinoo نمایش پست ها
    با توجه به موارد زیر قطعا موفق خواهی شد :
    1 - قیمت را فدای کیفیت نکن.در این انجمن برخی از دوستان تازه وارد وی پی اس می دهند مثلا 12000 تومان ، هر وی پی اس حداقل 1 آی پی نیاز دارد.قیمت آی پی های خارج از کشور حدود 8000 تومان در خرید عمده است.حالا آیا این دوستان با 4000 تومان سود می توانند خدمات ارائه دهند؟ خودتان جواب این سوال را به خودتان بدهید.
    2 - خرید وی پی اس شروع راه است.بعد از آن مشکلات و دردسرهای سرورداری شروع می شود.شما باید به کسی تکیه کنید که دانش و اطلاعات لازم در مدیریت سرور را داشته باشد و کمکتان کند.باز هم یکی از موارد قابل انتقاد در این انجمن این است که برخی از دوستان با سن و سال کم مثلا من تا 14 ساله دیده ام که اقدام به فروش سرور می کنند و هیچ دانشی در این زمینه ندارند.آیا شما دوست دارید به یک فرد کم سن و سال که نه تجربه مدیریتی دارد و نه دانش لازم برای سرور و شبکه تکیه کنید؟
    3 - پشتیبانی مطلوب خیلی مهم است.بعدها خواهید دید که اگر سوال از سرویس دهنده بپرسید یا نیاز به نصب افزونه ای چیزی داشته باشید.اگر پشتیبانی در زمان بیشتر از نیم ساعت جواب شما را بدهد چقدر اعصابتان به هم خواهد ریخت.در این مورد نیز توصیه می کنم به دوستانی تکیه کنید که نیرو و توان لازم برای پشتیبانی 24 ساعته و سریع را دارند.
    4 - بهتر است قبل از خرید درخواست دهید تا آی پی یکی از سرویسهایشان را در اختیار شما قرار دهند و شما پینگ بگیرید.برخی از همکاران سرورهایشان را به خاطر مسائل مادی انقدر شلوغ می کنند که سرورهای مجازی ارائه شده توسط آنها بسیار کند می شود و این عامل مشتریان شما را خواهد رنجاند.
    5 - در فضای مجازی مقابله با حملات سایبری خیلی مهم است.از سرویس دهنده در مورد نرم افزارهای امنیتی که روی سرورش نصب کرده سوال کنید.
    مسائل زیادی هست که درجه اهمیت آنها پایین است مثل آموزش شما و کمک به شما در مدیریت سرورتان ، اما موارد بالا را ضروری در نظر بگیرید.
    در پایان برای جنابعالی آرزوی موفقیت می کنم.
    ممنون بابت توضیجات کامل و خوبتون
    سوالی که اسه من مطرح میشه اینه که سرور مجازی با رم ۱ گیگ و 3000Mhz قدرت پردازش در چه رنج قیمتی قرار داره ؟ حد اقل و حد اکثر چه قیمتی :؟
    و سوال بعدی از پینگ ایپی سرور به چه نکاتی دست پیدا میکنیم که در جهت انتخاب سرور مناسب به ما کمک میکنه :؟
    با تشکر از همراهی شما

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    278
    تشکر شده در
    198 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط m_yousefi1362 نمایش پست ها
    ممنون بابت توضیجات کامل و خوبتون
    سوالی که اسه من مطرح میشه اینه که سرور مجازی با رم ۱ گیگ و 3000Mhz قدرت پردازش در چه رنج قیمتی قرار داره ؟ حد اقل و حد اکثر چه قیمتی :؟
    و سوال بعدی از پینگ ایپی سرور به چه نکاتی دست پیدا میکنیم که در جهت انتخاب سرور مناسب به ما کمک میکنه :؟
    با تشکر از همراهی شما
    اینجا قیمت اعلام کنیم ما رو بن می کنند.
    از پینگ می توانید به چند مورد دست پیدا کنید
    1 - اینکه اون سرور سرعتش در ایران چطور است
    2 - اینکه آن سرور چقدر شلوغ است.

برای اطلاعات بیشتر می توانید با آی دی من تماس بگیرید : sarinoo

11. تعداد تشکر ها ازsarinoo به دلیل پست مفید

عضو انجمن guerillamethod آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    192
    تشکر شده در
    139 پست

بستگی داره برای چه کاری لازم دارید. مثلا برای Encoding باید پردازنده مد نظر شما باشد.
    البته مجازی ساز هم مهم است که من پیشنهاد می کنم Xen رو استفاده کنید.
    حكم من برای شما این است كه یكدیگر را دوست بدارید. یوحنا 17:15

بدی را با بدی و لعنت را با لعنت تلافی نكنید، بلكه به جای لعنت بركت بطلبید، زیرا خدا شما را دعوت كرده است تا بركت نصیبتان گردد. اوّل پطرس 3:9

13. تعداد تشکر ها از guerillamethod به دلیل پست مفید

عضو انجمن Domain آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    303 پست

روی سرور مجازی‌تون چه سرویسی می‌خواین راه اندازی کنین؟
    ^_^

▃ ▅ ▇ ▓ WebHostingTalk.ir ▓ ▇ ▅ ▃

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    92
    تشکر شده در
    63 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط guerillamethod نمایش پست ها
    بستگی داره برای چه کاری لازم دارید. مثلا برای Encoding باید پردازنده مد نظر شما باشد.
    البته مجازی ساز هم مهم است که من پیشنهاد می کنم Xen رو استفاده کنید.
    در مورد زن / سیتریکس خدمتتون باید عرض کردم در نگاه اول بسیار مناسب هست.
    منابع 100% اختصاصی به کاربر ارائه می کنه و...
    اما بنده با یک VPS داخل همان نتورک و مشخصات شبیه آن و منابع رزرو شده توسط vmware چند پارامتر مثل سرعت پردازش و هارد را اندازه گرفتم vmware بسیار بهتر پاسخگو بود.
    همینطور هم داخل زن اگر مدیر سرور آشنا نباشه سیستم عامل به راحتی کرش خواهد کرد ! به راحتی !! و اطلاعات دیگر در دسترس نیست.
    اگر شخصی خریدار از سرویس دهنده پنل vmware را درخواست کند و منابع مشاهده کنه که limit انجام نشه بازدهی بسیار بهترین نسبت به xen خواهد داشت.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    20 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Domain نمایش پست ها
    روی سرور مجازی‌تون چه سرویسی می‌خواین راه اندازی کنین؟
    یه سایت احتماعی مثل شیر ترانیکس

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)