-
عضو جدید
انجام کلیه پرداخت های PayPal - Webmoney - Liberty Reserve - Western Union - Swift و شارژ ResellerClub
سلام به دوستان عزیز،
طبق پیشنهاد دوستان، بنده این تاپیک رو واسه فعالیت های ارزی خودم ایجاد کردم.
فعالیت های بنده:
خرید و فروش PayPal - WebMoney - Liberty Reserve
شارژ پنل نمایندگی دامین ResellerClub از طریق وبمانی بدون کسر کارمزد از جانب شرکت ResellerClub
انجام حواله های بین المللی از طریق (TT(S.W.I.F.T
انجام Western Union
فروش ویژه سیم کارت های بین المللی با دو شماره همزمان (رومینگ رایگان در بیش از 100 کشور دنیا از جمله ایران)
ضمنا عرض کنم که ممکنه دلار مستمر و همیشگی نداشته باشم، واسه همین قبل از هر اقدامی با بنده در تماس باشین.
Yahoo ID: EasyPay2
0935-735-3705
0917-444-9224
-
تعداد تشکر ها از EasyPay به دلیل پست مفید
-
June 6th, 2012 18:43
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : انجام کلیه پرداخت های PayPal - Webmoney - Liberty Reserve - Western Union - Swift و شارژ ResellerClub
واسه شروع:
5000 دلار وبمانی. هر دلار 1830
500 دلار پیپال . هر دلار 1805
-
تعداد تشکر ها از EasyPay به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
پاسخ : انجام کلیه پرداخت های PayPal - Webmoney - Liberty Reserve - Western Union - Swift و شارژ ResellerClub
هر دلار رو 1800 شارژ میکنید
اگر بالای 3000 دلار بخوام چند شارژ میکنید پی پال
-
-
عضو انجمن
حواله به مستر کارت هم انجام می دهید !!؟
طوبی سرور: ثبت دامنه، میزبانی وب، سرور مجازی، سرور اختصاصی، لایسنس
شماره تماس: ٩١٠٠٤٠١١-۰۲۵
آی دی تلگرام: tooba_co
-
-
عضو انجمن
100 در 100 تایید میشن
اشون امروز برای من 159 یورو در مدت زمان اندک پرداخت داشتن.
نسبت به بقیه قیمت بسیار مناسبتر دارند ایشالا خدا بشون برکت بده. و به همین روال ادامه بدند
Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
Contact: info "(AT)"Loginvps.com - Yahoo: loginvpsco - Skype: hamid.bohlooli
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
agarb98
هر دلار رو 1800 شارژ میکنید
اگر بالای 3000 دلار بخوام چند شارژ میکنید پی پال
عزیز، در حال حاضر بیشتر از 500 دلار پیپال موجود نیست. این قیمت رو هم نسبت به جاهای دیگه خیلی پایینتر زدم

نوشته اصلی توسط
TOOBA IT
حواله به مستر کارت هم انجام می دهید !!؟
بانک مستر کارتتون کجاست؟ اگر امارات باشه شاید بتونم مستقیم از بانک واستون شارژ کنم. اگر جای دیگه باشه اصلا امکانش از سمت من نیست
در خدمتم
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
loginvps.com
100 در 100 تایید میشن
اشون امروز برای من 159 یورو در مدت زمان اندک پرداخت داشتن.
نسبت به بقیه قیمت بسیار مناسبتر دارند ایشالا خدا بشون برکت بده. و به همین روال ادامه بدند
شما لطف دارین عزیز
انجام وظیفه بود
-
-
عضو جدید
موجودی امروز:
وبمانی: 300 دلار - هر دلار 1835
پیپال: 495 دلار - فروخته شد
در خدمت هستم
ویرایش توسط EasyPay : June 7th, 2012 در ساعت 14:09
-
-
عضو دائم
با سلام
امروز مبلغی وبمانی در کمتر از 3 دقیقه به اکانت بنده ارسال کرده اند . همچنین قبلا با ایشون زیاد کار کردیم و کارشون بسیار عالیست
از همکاری با ایشون بسیار خرسندیم
-
تعداد تشکر ها از amirizadi به دلیل پست مفید
-
June 7th, 2012, 14:08
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
vatanmusic
با سلام
امروز مبلغی وبمانی در کمتر از 3 دقیقه به اکانت بنده ارسال کرده اند . همچنین قبلا با ایشون زیاد کار کردیم و کارشون بسیار عالیست
از همکاری با ایشون بسیار خرسندیم
وظیفه بود عزیز.
دلار پیپال واسه امروز تموم شد.
مقدار کمی از وبمانی موجوده.
-
تعداد تشکر ها ازEasyPay به دلیل پست مفید