-
نمایندگی resellerclub
سلام
دوستان کسی می تونه شرایط نمایندگی resellerclub بگه؟ چند دلار نیاز داره و چطوره؟ بعضی سایت ها یک پنل مخصوص به خود برای نمایندگی دارن چطور راه اندازی کردن؟ مثلا Reseller Section ? به جز resellerclub نمایندگی بهتری هم هست برای ایرانی ها؟
-
تعداد تشکر ها از hesam95 به دلیل پست مفید
-
June 6th, 2013 12:18
# ADS
-
پاسخ : نمایندگی resellerclub
خوب اگر من 499$ شارژ کنم قیمت ها پایینتره. حالا اگر بار بعد 200$ شارژ کنم قیمت ها در سطح تخفیف 499$ حساب می شه یا بر می گرده به حالت عادی؟
-
-

نوشته اصلی توسط
hesam95
خوب اگر من 499$ شارژ کنم قیمت ها پایینتره. حالا اگر بار بعد 200$ شارژ کنم قیمت ها در سطح تخفیف 499$ حساب می شه یا بر می گرده به حالت عادی؟
ببنبند شما واسه شروع باید 99 دلار شارج کنید که پنل برای شما اکتیو بشه با اون رنج قیمت
اگه برای شروع از پلن دوم شارج کنید شامل آف میشید و پنل با همون رنج قیمت ثبت میشه.و همینطور ادامه داره.به شارج بعدی ربطی نداره.
-
تعداد تشکر ها از razavihost به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
ببینید شما اگر 2000$ هم شارژ کنی نهایت تخفیف شما 50 سنت باشه. به فرض اگر اونی که پنلش 99$ خریده دامنه .com باشه 9.99$ برای اونی که 400$ شارژ کنه شاید بشه 9.7$ . همین.
لیست قیمت ها برای هر سیلاب رو ببینید.
Domain Name Prices – SSL Certificate Pricing, Web Hosting Pricing | ResellerClub
تلفن همراه: 09397061112
" آی دی یاهو : jenatmilad " |
نمایندگی رسمی کشوری آسیاتک در ایران |
-
تعداد تشکر ها از jenatmilad به دلیل پست مفید
-
خوب زده برای مثال دامنه .com اگر $99 شارژ کنی $9.99 و $2999 شارژ کنی $8.89 ثابت می شه. خوب 1.1$ باز خوبه
-
-
چطور باید همچین پنلی درست کرد؟ Reseller Section
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hesam95
اولا که کسی بخاطر 1$ نمیاد 2999$ شارژ کنه یا ثبت کنه پنلش رو.دوما شما اگر نمایندگی بگیری پنل برای ورود و خروج نماینده ها
و مشتری هاتون به صورت اختصاصی داده میشه.
با لوگو و دامنه اختصاصی مثل این دامنه ما
Welcome
-
تعداد تشکر ها از jenatmilad به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
hesam95
خوب زده برای مثال دامنه .com اگر $99 شارژ کنی $9.99 و $2999 شارژ کنی $8.89 ثابت می شه. خوب 1.1$ باز خوبه
برای شروع 99$ رو تهیه کنید
کار درست نیست این همه پول رو به جیب ابن نامردا برزین.
Signup | ResellerClub
ثبت نام کنید بعد بدین به کسایی که با پای پل پرداهت دارن براتون انجام میدین.
اگه عجله ندارید صبر کنید تا چند روز دیگه براتون من انجام میدم اگه عجله دارین که بچه های انجمن هستن
-
-
ممنون. مجموع شارژ هارو حساب می کنه یا یکبار شارژ؟ مثلا دوبار 200$ یکبار 100$ شارژ کنی تخفیف 499$ شامل نمی شه؟
-
-
June 6th, 2013, 14:15
عضو انجمن
نخیر. اینجوری نیست که شما خورد خورد شارژ کنی.وقتی که شد 499$ آفر بدن.یک دفه ای باید شارژ کنید.
-