سلام به همه...ميخوام يه سايت راه اندازي كنم كه زود به سوددهي برسه...البته با كار حرفه اي...ميخواستم ببينم به نظر شما چي بالا بيارم؟![]()
سلام به همه...ميخوام يه سايت راه اندازي كنم كه زود به سوددهي برسه...البته با كار حرفه اي...ميخواستم ببينم به نظر شما چي بالا بيارم؟![]()
مطمئن باشید اگر کسی ایده خوبی داشته باشه به شما نمیگه خودش اجرا میکنه
موفق باشید
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
چقدر می خواید هزینه کنید ؟
نظر بنده این است که به ایده هم زیاد ربط نداره بیشتر به میزان تلاش و رسیدگی به سایت و هزنیه که میکنید ربط داره به طور مثال اگر شما یک سایت دانلود نرم افزار راه اندازی کنید و به مقدار کافی تبلیغ انجام دهید و پست زن های حرفه ایی که بتونند سئو کار کنند داشته باشد و روزی ۱۰ الی ۱۵ تا پست بدید مطمئن باشد در کمتر از ۱ سال به ۵۰۰ برتر ایران خواهید رسید (از نظر الکسا)
بنظر من سرمایتو ببر تو ی کار دیگه....الان اگه کلی هم خر کنیو گنده بشی (چون ایده خوب نداری باید خرج کنی) مطمئن باش هکت میکنن.نیزارن گنده بشی.
پس ببین چقدر باید هزینه نویسنده و سئو کارو تامین امنیت و سرویس مجازی و... بدی...بعدشم تازه 1 سایت گنده جواب گوی هزینه هات نمیشه.باید چند تا دیگه از کنارش تاسیس کنی.
من یه نظر واقع بینانه گفتم بر اساس تجربم.حالا بنظر خودت با این کار کی به سود دهی میرسی؟؟؟؟
به نظرم اگه تو طراحی تخصص داری سایت طراحی بزن یا سایت موزیک بزن با بازدید بالا که واسه تبلیغات پول خوی گیرت میاد![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)