سلام
یه سرویس می خوام برای استفاده راحت و بی دردسر از اینترنت
می خوام شرایط زیر رو داشته باشه چون از سرویس فعلی خودم زیاد راضی نیستم (به دنبال چیز بهتری هستم!)
لطفاً کسانی پیشنهاد بدن که واقعاً قصد کار کردن داشته باشن و سابقه خوبی هم داشته باشن نه اینکه ریسلر ریسلر باشن و یا دوستان انجمن از سرویس هاشون راضی نباشن
مشخصات سرور:
رم 512 یا 1024
هارد 25 گیگ به بالا
پورت 1 یا 10 گیگ
سرعت نت باید بیش از 240 مگابیت بر ثانیه باشه (بیشتر شد از شما ممنونم ولی زیاد تلورانس نداشته باشه)
پهنای باند نامحدود باشه
ویندوز سرور 2003
دیتا سنتر با تورنت و لیچ مشکلی نداشته باشه
ریبوت و شات دان تحت وب داشته باشه
مبلغ قابل پرداخت:
مبلغی که می تونم بپردازم بین 25 تا 30 هزار تومن در ماه است که بستگی به شرایط سرور شما داره. اگه سرویس تون خوب باشه و مشتری های قبلی از شما راضی باشن، سه ماه یا شش ماه پیش خرید می کنم به شرطی که تخفیف هم بدید
تضمین ها:
تضمین پایداری سخت افزار شما (مثلا نیاین بگین هارد سوخت، اینترنت اروپا قطعه، داریم ارتقا میدیم و از این حرف ها)
تضمین عدم اورسل
تضمین پشتیبانی مناسب و ارائه حداقل یک شماره ثابت (معمولا من تماس تلفنی نمی گیرم و فقط با تیکت مزاحم میشم، اینکه آنلاین باشید برام کافیه. البته اگه سرویس تون سالم و کامل باشه من هم آزار ندارم بیام مزاحم بشم فقط سر موعد میام پولم رو می ریزم)
هر کدوم از دوستان که پیشنهاد میدن توجه داشته باشن که وقتی یکی از سرویس ها رو انتخاب کردم پیش از پرداخت می خوام که 60 دقیقه یه سرویس تست یا هرچی که خودتون صلاح می دونید می خوام که تست کنم
می دونم که خواسته هام زیاده ولی همه چی بستگی به سرویس دهی خودتون داره، چون من می خوام کار کنم و پولم هم نقده
یا حق