صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: مقایسه 2 سی پی یو که کدام مناسبه برای خرید

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    75
    تشکر شده در
    64 پست

پیش فرض مقایسه 2 سی پی یو که کدام مناسبه برای خرید

Processor Name Intel(R) Xeon(R) CPU E5420 @ 2.50GHz
    Vendor ID GenuineIntel
    Processor Speed (MHz) 2499.589
    اینو بنده گرفتم با دایرکت ادمین و مالیات با 2 گیگ رم 94 هزار تومن 10 روزی میشه ولی مشکل سرعت داریم فروشنده هم ادعا داره بهترین کیفیت رو دادم بهتون فرکانس رو مقایسه نکن یه همچین حرفایی میزنه بهم

++++++++++++++++++++++++++++++++
    این سی پی یو هم که تازه باهاش اشنا شدم میخوام بخرم

[Dual CPU] Intel Xeon E5-2430 @ 2.20GHz

حالا کدوم بهتره خوبه برای بازدید و سرعت بالا ؟؟؟
    خواهشا اگه کسی بلده اشنایی کامل داره با سرور و ی پی یو جواب بده که بدونیم بنده از سی پی یو و سرور سر در نمیارم تازه میخوام کار کنم

عضو جدید ALI-US آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    164
    تشکر تشکر شده 
    115
    تشکر شده در
    87 پست

پیش فرض پاسخ : مقایسه 2 سی پی یو که کدام مناسبه برای خرید

عضو انجمن paradiseserver آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    870
    تشکر تشکر شده 
    1,684
    تشکر شده در
    1,158 پست

دوست عزیز CPU های سری Ivy را به شما پیشنهاد میکنم .
    سری Intel® Xeon® Processor 5000 Sequence یک مقدار قدیمی هستند. ( اگر خواستید دلیل علمی بیارم )
    ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
    بـــه زودیـــــــــــــــ

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    134
    تشکر تشکر شده 
    1,790
    تشکر شده در
    1,293 پست

PassMark - Intel Xeon E5420 @ 2.50GHz - Price performance comparison

PassMark - [Dual CPU] Intel Xeon E5-2430 @ 2.20GHz - Price performance comparison

سرور مجازی دارید حتما چون cPU اولی در مقایسه با دوم هیچ هست!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    75
    تشکر شده در
    64 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط i-whost نمایش پست ها
    PassMark - Intel Xeon E5420 @ 2.50GHz - Price performance comparison

PassMark - [Dual CPU] Intel Xeon E5-2430 @ 2.20GHz - Price performance comparison

سرور مجازی دارید حتما چون cPU اولی در مقایسه با دوم هیچ هست!

اقا داداش بنده هم مقایسه کردم این سی پی یو هارو معلومه که دومی قوی تر هست اما این اقای سلطان پور بهم اینو میگه

با سلام

سیستم میزبان پایتخت در زمینه آموزش فعالیت نمی کند و سوالات و جمع آوری اطلاعات می بایست از مراکز آموزش یا گوگل کردن بدست آورید، اما به هر حال، فرکانس پردازنده واحد سرعت آن نیست !!! سخن شما همانند این می ماند که سرعت ماشین را بفرمایید کیلومتر است ! واحد سرعت کیلومتر بر ساعت است و فرکانس نیست از 2 واحد تعریف شده است لذا دلیلی ندارد هرچه فرکانس بالاتر برود پردازنده سریع تر باشد همین طور که 1 کیلومتر بر ثانیه سریع تر از 100 کیلومتر بر ساعت است !

در هر صورت منابع سرور شما بررسی شما و سیستم شما تقریبا در حد شوخی از منابع پردازنده مصرف می کند و لود سرور شما تنها 0.2 از 16 واحد را در زمان های پیک و پرمصرف مصرف نموده است، این همانند آن می باشد که شما چورتکه را با ابر کامپیوتر مقایسه کنید یا به کامیپوتر بگویید 2 * 2 را ضرب نماید.

وب سرویس لایت اسپید در حال نصب و کامپایل شدن می باشد. در زمینه کندی سرعت شما نیز درخواست توسط سیستم های HAR , HARP بررسی شد این عملیات بدین صورت عمل می کنید که 5 زمان در آن محاسبه می گردد.
    1- زمان Connect که زمان اتصال کاربر به سرور است که بدین صورت است که مدت زمانی که طول می کشد بسته کاربر از کامپیوتر او خارج شود و پس از گذر ار Router ها به سرور برسد در حدود 700 هزارم ثانیه طول می کشد
    2- زمان پردازش یا Processing بسته که در سرور پردازش برروی آن انجام گردد و آماده پاسخ شود که در حدود 40 هزارم ثانیه زمان می برد.
    3- زمان دانلود را ارسال بسته به کاربر که در حدود 400 هزارم ثانیه طول می کشد.

باز هم نکته بعدی در رابطه با پردازنده شما پردازنده 2.4 گیگاهرتزی دارد که فرکانس برای شما مهم است، مقایسه آن با آخرین مدل Core i7 که فرکانس آن در حدود 3.6 گیگاهرتزی است مثل مقایسه جت جنگی با هواپیمای مسافربری هست.
    پردازنده های Xeon خصوصیت MultiThreat دارد و مثل Core i7 به صورت خطی عمل نمی کنند لذا فرکانس آن ها پایین تر است ولی می توانند چندین درخواست را همزمان پردازش نمایند به همین دلیل هم هست که فرکانس آن ها پایین تر است زیرا فرکانس متشکل از واحد زمان به نام کریستال است که زمان انجام یک عملیات را با آن محاسبه می کنند و اگر شما بخواهید نرم افزار Photoshop استفاده کنید بهتر است از Core i7 استفاده نمایید اما برای محاسبات و پردازش و کامپایلر ها زیرا درخواست ها تعداد بالا تری دارند و هم به هم می بایست پردازش شوند برروی پردازنده Xeon بسیار سریع تر می باشند.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    75
    تشکر شده در
    64 پست

و همچنین این پاسخ ها که بهم میگند ولی من اصلا قبول ندارم

با سلام

شرکت میزبان پایتخت بیش از 400 کاربر سرور مجازی دارد و روزانه بیش از 3 الی 5 سرویس جدید برای کاربران فعال می گردد . همچنین گزارش ترافیک و شبکه ما در وب سایت قرار دارد.
    مشکلی برروی سرعت نیس زیرا تنها راه بررسی ما از طریق سرویس های مانیتورینگ می باشد که Response Time بسیار خوب و پایین دارند، کندی سرعت برای کاربران شما مربوط به شبکه آن ها می باشد و ترافیک و نوع Routing ....

در هر صورت سرویس میزبان پایتخت بدین صورت است و منابع آزاد پردازنده و رم برروی سرور شما مشخص است لذا کندی سرعت نمی تواند از سوی سرور یا دیتاسنتر باشد.

با تشکر
    ----------------
    پویان سلطان پور

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    75
    تشکر شده در
    64 پست

و این پاسخ که همش حرف خودشونو میزنند

با سلام

درخواست شما بسته شد، گروه میزبان پایتخت بسیار مسرور می گردد در هر لحظه اقدام به انتقال سرویس نمایید.
    اطلاعات شما در زمینه سخت افزار و نرم افزار بسیار پایین است لذا توجیح شما امکان پذیر نیست. من به اشتباه 1 ساعت برای شما توضیح دادم و پشیمانم زیرا اصلا شما متوجه اطلاعاتی که من در اختیار شما گذاشتم نشدید و دوباره فرکانس مقایسه کردید !!!!!!!!!!

برروی بستر شرکت میزبان پایتخت بیش از 400 سرور مجازی فعال است و بیش از 15 هزار وب سایت برروی این سرور های مجازی قرار دارند.

با تشکر
    ----------------
    پویان سلطان پور

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    84
    تشکر تشکر شده 
    207
    تشکر شده در
    138 پست

دوست عزیز شما مشکل سرعت چی دارید ؟

مشکل سرعت پردازش؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    75
    تشکر شده در
    64 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ja3er TVHost نمایش پست ها
    دوست عزیز شما مشکل سرعت چی دارید ؟

مشکل سرعت پردازش؟
    بنده رم 2 گیگ دارم سرعت بارگذاری هم بیشتره ولی سرعت کارایی کمه نمیدونم بهش چی میگن ولی بنده یه سرور برای چت روم میخوام تو این سروری که خریدم تا کاربر به 30 یا 35 نفر برسه تو چت روم مکث 2 ثانیه هنگی میکنه تو ارسال پیام و وقتی کاربر به 50 نفر انلاین برسه که با هم چت میکنن اصلا نمیشه چت کرد سرعت هنگ میکنه کاربرا پرت میشن بیرون

یه ماه به این سرور پایخت تیک زدم چه سروری میخوام اخرش اینو داده راضی نیستم بهمم میگه برو از رو سرور 10 روزه رو سرورشم مفتم نمی ارزه پولمو بده برم 94 تومن پول گرفته خب

هر چیم میگم ایشون میگه به سرورت مربوط نیست
    قبله اینکه بیام رو سرور ایشون روی سرور المانی با سی پی یو corei 3.30 گیگاهرتز مدلش فکر کنم 3123یه همچین چیزی بود سرعت هم عالی بود ولی چون امنیت نداشت حمله داس بودیم که اومدم رو سرور اینا بهش میگم سرعتت از سرعت سرور قبلی خیلی پایینه برداشته برام جت و هواپیمای مسافربی رو مثال میزنه
    ویرایش توسط محسن24 : May 31st, 2013 در ساعت 14:40

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    84
    تشکر تشکر شده 
    207
    تشکر شده در
    138 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط محسن24 نمایش پست ها
    بنده رم 2 گیگ دارم سرعت بارگذاری هم بیشتره ولی سرعت کارایی کمه نمیدونم بهش چی میگن ولی بنده یه سرور برای چت روم میخوام تو این سروری که خریدم تا کاربر به 30 یا 35 نفر برسه تو چت روم مکث 2 ثانیه هنگی میکنه تو ارسال پیام و وقتی کاربر به 50 نفر انلاین برسه که با هم چت میکنن اصلا نمیشه چت کرد سرعت هنگ میکنه کاربرا پرت میشن بیرون

یه ماه به این سرور پایخت تیک زدم چه سروری میخوام اخرش اینو داده راضی نیستم بهمم میگه برو از رو سرور 10 روزه رو سرورشم مفتم نمی ارزه پولمو بده برم 94 تومن پول گرفته خب

هر چیم میگم ایشون میگه به سرورت مربوط نیست
    قبله اینکه بیام رو سرور ایشون روی سرور المانی با سی پی یو corei 3.30 گیگاهرتز مدلش فکر کنم 3123یه همچین چیزی بود سرعت هم عالی بود ولی چون امنیت نداشت حمله داس بودیم که اومدم رو سرور اینا بهش میگم سرعتت از سرعت سرور قبلی خیلی پایینه برداشته برام جت و هواپیمای مسافربی رو مثال میزنه

سرورتون باید مدیریت بشه تا فهمید مشکل از کجاست شاید هنوز بروی حمله هست شاید منابع سرور اصلی شلوغه و نمیکشه؟ شاید سیستم عامل سرور مشکل دار شده؟ شاید یک چیز دیگه ؟
    هیچکس الان نمیتونه قضاوت کنه و به شما راهنمایی کنه من پیشنهاد میکنم مانیتور کنید سرور و سایت رو و مطمئن بشید مشکل از کجاست
    به هر حای سری پردازنده e5420 اینقدر ضعیف نیست کارایی که بالا برای من توضیح دادید رو نتونه انجام بده!

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)