سلام دوستان
هاستي ميخواستم كه پهناي باند نامحدود داشته باشه و كاري هم به CopyRight نداشته باشه
اصل كار من اينه كه فايلهاي حجيم مثل فيلم بزارم و كاربران با تمام قدرت دانلود كنند
اين سوال رو هم در قسمت درخواست VPS مطرح كردم
با تشكر![]()
سلام دوستان
هاستي ميخواستم كه پهناي باند نامحدود داشته باشه و كاري هم به CopyRight نداشته باشه
اصل كار من اينه كه فايلهاي حجيم مثل فيلم بزارم و كاربران با تمام قدرت دانلود كنند
اين سوال رو هم در قسمت درخواست VPS مطرح كردم
با تشكر![]()
خوب یه قیمتی هم پیشنهاد بده شاید یکی جو گیر بشه قبول کنه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
براي اينكه دست من بازتر باشه و انتخاب هاي بيشتري داشته باشم
دوستان پلن ها رو معرفي كنند
خودم كه تو اين سبك ارزون ترين چيزي كه پيدا كردم ماهي 50$ هست
در مورد قيمتش هم عرض كنم كه اگه چيز به درد بخوري باشه، بعد از يك ماه استفاده آزمايشي تا 200 تومن ميتونم بدم كه باز قابل افزايشه
خوب شما که همچین پولی رو میخاید هزینه کنید چرا یک سرور اختصاصی نمیگیرید؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
سلام
بله من هم پیشنهاد می کنم از سرور اختصاصی استفاده کنید . لطفا این آدرس را بررسی بفرمایید :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=495
با تشکر
ميتونم چنين سرويسي بهتون ارائه كنم
وارز هم هست
اطلاعات بيشتر پيغام خصوصي بديد
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
دوست عزيز ممنون از پاسختون
فرموديد:
Server Name : Ex440-Pentium
Chassis : Dell PowerEdge SC440 Tower
Processor : Single Intel P4 2.8ghz Dual Core
Memory : 1GB DDR-2
Hard Drive 1 : 160gb SATA 7200rpm
Bandwidth Allocated : 2000 GB per Month
Operating System : CentOS 5.x
100Mbps Network Connection
Manged Plan : None
Control Panel :cPanel
اما كار من با اون دو تا راه نمي افته چون عرض كردم مقدار فضا و پهناي باند زياد ميخوام براي كارم
دوست گرامی من حجم نامحدود به همراه پهنای باند نامحدود میدم. وکاری با کپی رایت هم ندارم.با ایدی زیر تماس بگیر:
soheil.newyork
در ضمن ماهانه40تومان
اگه توانایی خرید سرور اخصاصی رو دارید بدون شک یه سرور اختصاصی بهتر میتونه کمک کنه
من هم با سرور خيلي موافقم چون خيلي از اين محدوديت ها رو نداره
من خودم تا به حال از كلي هاست خارجي درجه يك مثل bluehost,ixwebhosting و ... فضا گرفتم
ابتدا همه ميگند بفرما تو دم در بده
اما بعد از چند روز چپ و راست معلق ميشي
50 تا تا نامه ميفرستي به اعضا ميگه زياد نامه فرستادي
يه فايل فسقلي رو ميرزي رو فضات تا مستقيم دانلودش كني ميگه illigal
چند روز پيش بلوهاست فضا رو با كلي سايت روش معلق كرد و گفت بايد نرم افزار Dadamail رو براي ارسال ميل نصب كني نه اسكريپتي رو كه خودت نوشتي !؟؟ (من هم هرچي فحش بلد بودم دادم به اجدادشون و گفتم پولمو بديد برم )
تازه اين تا اينجاست كه هنوز نفهميدن من يك ايراني وطن پرست هستم و گرنه مثل سايت خيلي از دوستان در جا پلمپش ميكردند
اما سرور ها خيلي قيمتشون بيشتر و امكاناتشون كمتره
مثلا فضا و پهناي باند
دوستان لطفا نظرشون رو با اين آدرس بفرمايند كه از لحاظ قيمتي يه خورده عجيبه و امكانات توپ و وارز ساپورت
http://www.provide-hosting.com/offshore_reseller.php
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)