-
-
تعداد تشکر ها ازhanijafari به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2013 01:44
# ADS
-
-
تعداد تشکر ها ازfanous_m به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
پاسخ : سو استفاده جاوید هاست از کاربران --با دلیل و عکس
سلام
دوست عزیز قیمت های دامین به دلار است به طور مثال در شرکت ما نیز برخی مواقع این مشکل پیش اومده که مشتری شب سفارش داده قیمت دلار صبح زده شده اما اپدیت نشده و برگشت زدند خیلی از همکاران اینطور هستند این کلاهبرداری نیست! اگر پولتون عودت نمیدادند میشد گفت
در مورد هک هم شما مطمئن هستید؟چون این شرکت برای این تاپیک میتونه ادعای حقوق کنه از شما
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از bepad به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
bepad
سلام
دوست عزیز قیمت های دامین به دلار است به طور مثال در شرکت ما نیز برخی مواقع این مشکل پیش اومده که مشتری شب سفارش داده قیمت دلار صبح زده شده اما اپدیت نشده و برگشت زدند خیلی از همکاران اینطور هستند این کلاهبرداری نیست! اگر پولتون عودت نمیدادند میشد گفت
در مورد هک هم شما مطمئن هستید؟چون این شرکت برای این تاپیک میتونه ادعای حقوق کنه از شما
موفق باشید
ولی دیگه اختلاف انقدر نیست: 30400 ===> 35000 ===> به علاوه 7500
مگه دلار چشه! چقدر جهش داره!
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
دوست من اینجور اتفاقات فکر نکنم عمدی باشه ! مشکل از سیستم whmcs مزخرفترین سیستم روی جهان هست ! همین الان سرویس های من تازه وصل شدن چرا ؟ چون سیستم سرویس دهندم فاکتورو مشخص نکرده بود ... حتی شنیدم دیتابیس سایت سرویس دهنده به کلی حذف شده
مشکل از سیستم هست و این نکته ای که شما میگی میتونه کوچیکترین مشلی باشه که ممکن هست...
در کل ساختاری که من در این سیستم دیدم نمیشه به سیستم اعتماد کرد واقعا با آبروی آدم بازی میکند.
-
تعداد تشکر ها از why.darkness به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
از این موضوع در این سایت خبری ندارم کلی عرض کردم.در کل هیچ جا 30400 نیست و حتما قیمت دامنه هاشون اپدیت نبوده
-
تعداد تشکر ها از bepad به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
why.darkness
دوست من اینجور اتفاقات فکر نکنم عمدی باشه ! مشکل از سیستم whmcs مزخرفترین سیستم روی جهان هست ! همین الان سرویس های من تازه وصل شدن چرا ؟ چون سیستم سرویس دهندم فاکتورو مشخص نکرده بود ... حتی شنیدم دیتابیس سایت سرویس دهنده به کلی حذف شده

مشکل از سیستم هست و این نکته ای که شما میگی میتونه کوچیکترین مشلی باشه که ممکن هست...
در کل ساختاری که من در این سیستم دیدم نمیشه به سیستم اعتماد کرد واقعا با آبروی آدم بازی میکند.
اتفاقا whmcs خیلی عالیه و هیچ نقصی نداره. هر لحظه می توانید قیمت های دامنه ها را آپدیت کنید. حتی برای کسانی که قراره بعدا تمدید کنند. یعنی آپدیت کردن قیمت دامنه ها در کل کمتر از 5 دقیقه وقت می بره و ما این کار را ده ها بار انجام داده ایم.
و اینکه این اختلاف قیمت کاملا می تونه عمدی باشه! مطمئنا این شرکت با این قیمت در روز چندین ثبت داره ولی هنوز آپدیت نکرده! چرا؟
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
شرکت مسولیت داره که قیمت را بروز رسانی کنه.
اونا که پول شما را پس دادن پس زیاد نگران نباشد .
ویرایش توسط Web4 : May 16th, 2013 در ساعت 11:07
404

-
تعداد تشکر ها از Web4 به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از why.darkness به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2013, 11:40
عضو انجمن
به جاوید هاست سفارش کنید که از این به بعد قیمت ها رو به روز کنند که مشتری ها سرگردون نشن
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
-
تعداد تشکر ها از paradiseserver به دلیل پست مفید