-
راهنمایی برای ساخت هاستینگ
دوسان بنده میخوام هاستینگ راه بندازم ! اما نمیدونم دقیقا باید از کجا شروع کنم چند تا سوال دارم اولین و مهم ترین سوال بنده اینه که با این همه هاستینگ ها معتبر و غیر معتبر در ایران آیا میشه رضایت مشتری رو جلب کرد و در آمد داشت البته در آمد بالا مد نظرم نیست بیشتر به این کار علاقه مندم تا اینکه بخوام سود کنم همین که پول تلاش خودمو بگیرم بسه نیاز به سود زیاد ندارم دومین سوال اینکه برای شروع از اول چه مقدار فضا مورد نیازه ؟کانفیگ سرور باید چی باشه تا کم نیاره ؟ سومین سوال اینکه با vps و سرور مجازی میشه شروع کرد و ابتدا فقط هاست اشتراکی لینوکس داد و بعدا سرویس های ویندوز و سرور مجازی هم اضافه کرد ؟ یا حتما باید سرور اختصاصی باشه ؟آخه الان بودجه زیاد ندارم که بتونم دو تا سرور بخرم که ویندوز و لینوکس باشه ! رو یه سرور هم که نمیشه نصب کرد سوال بعدی اینکه شنیدم احتیاج به کانفیگ اختصاصی داره ؟ یعنی کانفیگ کردن سرور برای سایت با کانفیگ کردن سرور هاستیگ فرق داره ؟ اگه یه مقاله ای چیزی باشه که کامل توضیح داده باشه خیلی خوب میشه پیشاپیش ممنون از توضیحتون
-
-
May 23rd, 2013 12:39
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی برای ساخت هاستینگ
دوست عزیز اگه تازه میخواید شروع کنید یه نمایندگی هاستینگ بگیرید اگه از جای مطمئن بگیرید اونا خودشون کانفیگ سرور رو به بهترین شکل انجام دادن ...
بعد حالا بعد از مدتی هاست هاتون زیاد شد .. میتونید یه سرور مجازی بگیرید یا اختصاصی روش کانفیگ مورد نیازتون رو انجام بدین و گسترده کار کنید.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از Mehran18 به دلیل پست مفید
-
آیا میشه رضایت مشتری رو جلب کرد و در آمد داشت
باید صبور باشی و کیفیت خودت رو حتی اگه ضرر بدی نیاری پایین
مقدار فضا مورد نیازه ؟کانفیگ سرور باید چی باشه تا کم نیاره ؟
پیشنهاد میکنم اول از reseller استفاده کنید تا کمی با مفاهیم آشنا بشید
سومین سوال اینکه با vps و سرور مجازی میشه شروع کرد و ابتدا فقط هاست اشتراکی لینوکس داد و بعدا سرویس های ویندوز و سرور مجازی هم اضافه کرد ؟ یا حتما باید سرور اختصاصی باشه ؟
نیاز به سرور اختصاصی دارید که بار هم پیشنهاد میکنم به صورت نمایندگی و درصدی با کسی کار کنید. کاربراتون که به 7-8 تا رسید خودتون اقدام به خرید سرور اختصاصی کنید. اینجوری نه سرمایه نه مشتریتون رو از دست نمیدید
-
تعداد تشکر ها از novahost به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
Mehran18
دوست عزیز اگه تازه میخواید شروع کنید یه نمایندگی هاستینگ بگیرید اگه از جای مطمئن بگیرید اونا خودشون کانفیگ سرور رو به بهترین شکل انجام دادن ... بعد حالا بعد از مدتی هاست هاتون زیاد شد .. میتونید یه سرور مجازی بگیرید یا اختصاصی روش کانفیگ مورد نیازتون رو انجام بدین و گسترده کار کنید. موفق باشید.
ممنون از توضیحاتتون

نوشته اصلی توسط
novahost
باید صبور باشی و کیفیت خودت رو حتی اگه ضرر بدی نیاری پایین
من به سود فکر نمی کنم اما ضرر هم نمیخوام داشته باشم

نوشته اصلی توسط
novahost
پیشنهاد میکنم اول از reseller استفاده کنید تا کمی با مفاهیم آشنا بشید
آخه تو این reseller ها مفاهیم خاصی رو یاد نمی گیرم فقط یه پنل داره که میشه قسمت بندی کرد و داد دست مشتری اما اگه سرور بخرم بیشتر یاد میگیرم در ظمن تو reseller خرج بیشتر در میاد و همون جور که گفتم بودجه زیادی ندارم البته من تا حالا با پنل هاستینگ کار نکردم و هیچ تجربه ای هم ندارم راستی برای شروع چه قدر بودجه می خواد این کار ؟

نوشته اصلی توسط
novahost
نیاز به سرور اختصاصی دارید که بار هم پیشنهاد میکنم به صورت نمایندگی و درصدی با کسی کار کنید. کاربراتون که به 7-8 تا رسید خودتون اقدام به خرید سرور اختصاصی کنید. اینجوری نه سرمایه نه مشتریتون رو از دست نمیدید
اوه پس تو سرور اختصاصی خیلی سخت میشه میشه یه کتاب معرفی که آموزش کار با سرور اختصاصی باشه ؟
-
-
من به سود فکر نمی کنم اما ضرر هم نمیخوام داشته باشم
چرا به سود فکر نمیکنید؟ هر کاری که بخواید شروع کنید یک سرمایه اولیه داره. منظور منم از ضرر این بود که 1 ما ضرر میکنید 2 ماه سود دو برابر میبرید
آخه تو این reseller ها مفاهیم خاصی رو یاد نمی گیرم فقط یه پنل داره که میشه قسمت بندی کرد و داد دست مشتری اما اگه سرور بخرم بیشتر یاد میگیرم در ظمن تو reseller خرج بیشتر در میاد و همون جور که گفتم بودجه زیادی ندارم البته من تا حالا با پنل هاستینگ کار نکردم و هیچ تجربه ای هم ندارم راستی برای شروع چه قدر بودجه می خواد این کار ؟
کار کردن با اون پنل هم کار راحتی نیست. پشتیبانی کاربرا و...
اوه پس تو سرور اختصاصی خیلی سخت میشه میشه یه کتاب معرفی که آموزش کار با سرور اختصاصی باشه ؟
بهترین مرجع همینجاست توی اینترنت. کتاب بگیری کاملا گیج میشی. همشون مال سال 1990 هستن :دی
-
-
برای هزینه هم ماهانه 30 -40 تومن یک سرویس عالی میتونی تهیه کنی. فکر کنم با 15-20 تومن هم کارت راه بیوفته
-
-

نوشته اصلی توسط
novahost
چرا به سود فکر نمیکنید؟ هر کاری که بخواید شروع کنید یک سرمایه اولیه داره. منظور منم از ضرر این بود که 1 ما ضرر میکنید 2 ماه سود دو برابر میبرید
اتفاقا من هم برای همون ۳ ، ۴ ماه اول سود نمیخواستم

نوشته اصلی توسط
novahost
کار کردن با اون پنل هم کار راحتی نیست. پشتیبانی کاربرا و...
این جریانش چه جوریه ؟ میشه رو vamp نصب کرد ؟ یعنی اسکریپت داره ؟

نوشته اصلی توسط
novahost
بهترین مرجع همینجاست توی اینترنت. کتاب بگیری کاملا گیج میشی. همشون مال سال 1990 هستن :دی
ممنون

نوشته اصلی توسط
novahost
برای هزینه هم ماهانه 30 -40 تومن یک سرویس عالی میتونی تهیه کنی. فکر کنم با 15-20 تومن هم کارت راه بیوفته
جدا ؟ من به ۶۰ یا ۷۰ تومن فکر می کردم ! این که خیلی عالیه ! سود خالص در هر ماه چه قدره ؟شما خودت هاستینگ داری ؟
-
-
این جریانش چه جوریه ؟ میشه رو vamp نصب کرد ؟ یعنی اسکریپت داره ؟
نمونه پنل های هاستینگ رایج cpanel و directadmin هستند
جدا ؟ من به ۶۰ یا ۷۰ تومن فکر می کردم ! این که خیلی عالیه ! سود خالص در هر ماه چه قدره ؟شما خودت هاستینگ داری ؟
بسته به فروشت متغیره . باید مشتری جذب کنی.
بله هاستینگ دارم
-
-
عضو انجمن
راهنمایی برای ساخت هاستینگ
به نظر من صبر کنید تا تابستون تموم بشه!!
در فصل تابستون تعداد هاستینگ ها بسیار زیاد میشه و کمتر کسی به هاستینگ های جدید اعتماد میکنه، رقیب هاتون هم خیلی زیاد میشن.
اصطلاحا به هاستینگ های تابستونی معروف هستند. کمتر از ۱۸ سال سن دارند و وقتی مدرسه ها شروع میشه تعطیل میکنند.
Sent from my iPhone using Tapatalk
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
-
تعداد تشکر ها از kamkar به دلیل پست مفید
-
May 23rd, 2013, 16:21
مهم شروع کردن نیست
ادامه دادن مهم تر هست
بهتر هست با نمایندگی شروع کنی
تا جای ممکن سعی کن مشکلات خودت حل کنی تا تجربه بیشتری بدست بیاری
مطالعه زیاد داشته باش و همیشه دنبال یادگرفتن برو
همیشه می تونی امید داشته باشی که پیشرفت کنی ولی اصلا انتظار نداشته باش یه شبه یا یک ماهه یا بیشتر به سود برسی
شاید تا چند ماه متوالی ضرر زیادی ببینی ولی اگه ادامه بدی کم کم بیشرفت میکنی
مشکلی بسیاری از دوستان اینه که هاستیگ تابستانی هستند و فقط 3 4 ماه کار میکنن و بعدش میرن
-
تعداد تشکر ها از ADMlN به دلیل پست مفید