-
ریسلر با whmcs باید حتما کارکنه؟
با سلام خدمت همه دوستان
من یک سری سفارش طراحی سایت دارم که دامنه و هاست رو هم از من میخوان قصد ندارم هاستینگ راه بندازم چون میدونم برای خودش کار داره و آدم باید روش وقت بگذاره
فقط میخوام از یک هاست برای مشتری هام سرویس بگیرم که به مشکلات محدودیتهای هاستهای مختلف بر نخورم و خب یکمی هم برام ارزون تر در بیاد
میتونم یه اکانت هاست معمولی بگیرم که میشه روش همه دامنه هام رو به صورت اد آن بذارم. اما مشکل از اونجا پیش میاد که بعضی مشتری ها ممکنه یوزر پس ها رو بخوان و من هم طبیعتا نمیتونم بهشون بدم.
برای همین راجع به ریسلری تحقیق کردم گویا whmcs میخواد و خیلی هم تاکید دارن همه که نال شده استفاده نشه و خب برای اینکه بصرفه برام نمیتونم لایسنسش رو بگیرم اونجوری دیگه باید رسما هاست بشم که نمیخوام این کارو کنم. من چون با whmcs کار نکردم نمیدونم دقیقا چه قابلتیهایی داره و چیزی که دستگیرم شد از سایتش و کلا جستجو این هست که یه سیستم فروش و پشتیبانی هست که قابلیتهای ثبت اتومات دامنه و اکانت هاست هم داره.
اگر من از whmcs استفاده نکنم چه مشکلی پیش میاد؟ میتونم فضایی که به عنوان ریسلر در اختیار دارم از طریق دیگه ای مدیریت کنم و در اختیار مشتری هام بذارم؟ چون تعدادشون محدود هست میتونم که خودم دستی براشون اکانت رو ایجاد کنم. آیا امکان داره؟ و اگر داره بدون whmcs چقدر سخته؟
-
-
May 21st, 2013 10:15
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : ریسلر با whmcs باید حتما کارکنه؟
سلام نه عزیز شما whm نیاز دارید
که اونم وقتی ریسلر بخرید شرکت مورد نظر به شما میده
واز همین طریق مدیریت کنید
نیازی به خرید whmcs ندارید
-
-
عضو دائم
whmcs سیستم مدیریت آنلاین هست. استفاده از آن اجباری نیست. شما می توانید با کنترل پنلی که به شما می دهند همه کار بکنید. whmcs همه کارهایی که شما باید بکنید را اتوماتیک انجام می دهد. مثلا صدور صورتحساب جدید برای تمدید! ساسپند کردن اکانت اگر پرداخت نکردند و ....
-
-
سلام
بله دقيقا دوستان عرض كردند
شما براي اين كار ابتدا به يك ريسلر ( whm ) داريد .
اجباري هم نيست كه حتما از سيستم مديريت فروش و پشتيباني whmcs استفاده كنيد .
اما اگر نمي خواهيد وارد بحث نماينده شدن و ... برويد بهتر است به صورت درصدي با هاستينگ ها مشاركت كنيد.
-
-

نوشته اصلی توسط
rominait
سلام
بله دقيقا دوستان عرض كردند
شما براي اين كار ابتدا به يك ريسلر ( whm ) داريد .
اجباري هم نيست كه حتما از سيستم مديريت فروش و پشتيباني whmcs استفاده كنيد .
اما اگر نمي خواهيد وارد بحث نماينده شدن و ... برويد بهتر است به صورت درصدي با هاستينگ ها مشاركت كنيد.
در صورت همکاری درصدی آیا در عرف و حالت رایج میتوانند نام سرور را بر روی دامنه من تنظیم کنند؟
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
bigj
در صورت همکاری درصدی آیا در عرف و حالت رایج میتوانند نام سرور را بر روی دامنه من تنظیم کنند؟
خیر دوست عزیز. باید از نام دامنه ی سایت اصلی استفاده بشه.
مگر اینکه استثنا قائل بشن . (ندیدم جایی)
-