-
عضو جدید
نمایندگی فروش هاست یا خرید سرور و لایسنس ؟!
سلام دوستان من میخوام مجدد در زمینه فروش هاستینگ فعالیتمو شروع کنم من قبلا نمایندگی داشتم الان نمیدونم چی کار کنم نمایندگی بگیرم یا سرور مجازی ممنون میشم در این امر راهنمایی کنید.
نمایندگی بگیرم ؟!
من بیشتر سایت های گیم و چت و موزیک وفیلم روم رو میزبانی میکنم و بعضی از کسانی که نمایندگی میدن با این قزیه مشکل دارن البته قبل از خرید میگن مشکل نداریم میتونید میزبانی کنید اما بدش میزنن زیرش و یه سری قوانین میزارن ...!
سرور مجازی بگیرم ؟!
اگه سرور مجازی بخوام هزینه لایسنس دایرکت ادمین/ سیپنل چقدر در میاد + هزینه کانفینگ سرور ؟
و چه مقدار منابع مورد نیاز هست ؟! (Ram , CPU , H.D.D )
از همه دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن وتجربیات خود را در اختیار ما قرار بدن
-
-
May 22nd, 2013 10:25
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : نمایندگی فروش هاست یا خرید سرور و لایسنس ؟!
کسی از دوستان نمیتونه راه نمایی کنه ؟
-
-
عضو دائم
سلام دوستان من میخوام مجدد در زمینه فروش هاستینگ فعالیتمو شروع کنم من قبلا نمایندگی داشتم الان نمیدونم چی کار کنم نمایندگی بگیرم یا سرور مجازی ممنون میشم در این امر راهنمایی کنید.
نمایندگی بگیرم ؟!
من بیشتر سایت های گیم و چت و موزیک وفیلم روم رو میزبانی میکنم و بعضی از کسانی که نمایندگی میدن با این قزیه مشکل دارن البته قبل از خرید میگن مشکل نداریم میتونید میزبانی کنید اما بدش میزنن زیرش و یه سری قوانین میزارن ...!
سرور مجازی بگیرم ؟!
اگه سرور مجازی بخوام هزینه لایسنس دایرکت ادمین/ سیپنل چقدر در میاد + هزینه کانفینگ سرور ؟
و چه مقدار منابع مورد نیاز هست ؟! (Ram , CPU , H.D.D )
از همه دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن وتجربیات خود را در اختیار ما قرار بدن
با سلام
100% سرویس اشتراکی نمیتواند پاسخگو سایت های گیم باشد
در مورد سرور مجازی هزینه بستگی به منابعی که میگیرد دارد
هزینه لایسنس دایرکت ادمین ماهانه 20.000 و لایف تایم 200.000 میباشد
در مورد سرور مجازی هم منابعی که فکر میکنید برای شروع نیاز دارید اعلام کنید تا قیمت را به همراه کد تخفیفی که هم اکنون داریم خدمتتان اعلام کنم
-
تعداد تشکر ها از amirizadi به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
vatanmusic
با سلام
100% سرویس اشتراکی نمیتواند پاسخگو سایت های گیم باشد
در مورد سرور مجازی هزینه بستگی به منابعی که میگیرد دارد
هزینه لایسنس دایرکت ادمین ماهانه 20.000 و لایف تایم 200.000 میباشد
در مورد سرور مجازی هم منابعی که فکر میکنید برای شروع نیاز دارید اعلام کنید تا قیمت را به همراه کد تخفیفی که هم اکنون داریم خدمتتان اعلام کنم
راستش من زیاد به امور تخصصی وارد نیستم و نمیدونم چه سخت افزاری مورد نیاز هست !
من بیشتر از سرور مجازی برای دانلود و اپلود , Crack کردن , و Ddos استفاده میکردم !
اما برای فروش هاستینگ نمیدونم چه مقدار منابع مورد نیاز هست ...! الان من 2 تا سایت تراوین رویه یکی از سرویس های قدیمیم دارم میزبانی میکنم که اتز اسکریپت تراوین استفاده میکنن وهر کدوم به طور میانگین روزی 1-2 گیگ پهنای باند مصرف میکنن !
میخوام سرور به گونه ای باشد که لود سایت ها سری باشد (مانند هاست های ایران) مکان سرور هم یا ایران (ترجیها پارس انلاین) یا آمریکا (ترجیها سرور نایت کلاب Xlhost) یا اینگلیس (ترجیها redstation).
پنل دایرکت ادمین همان امکانات سی پنل رو دارا هست ؟
-
-
عضو دائم
استفاده برای دی داس در سرویس های ما ممنوع هست
ولی برای شروع
4گیگ رم
100 گیگ هارد
2 هسته سی پی یو
ماهانه 55000 تقدینتان میکنیم
پشتیبانی 24 ساعته و شرکت رسمی
بله امکانات را دارا میباشد
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
vatanmusic
استفاده برای دی داس در سرویس های ما ممنوع هست
ولی برای شروع
4گیگ رم
100 گیگ هارد
2 هسته سی پی یو
ماهانه 55000 تقدینتان میکنیم
پشتیبانی 24 ساعته و شرکت رسمی
بله امکانات را دارا میباشد
ادرس سایت رو میتونید اعلام کنید ؟ تا در صورتی که از دوستان دیگر پیشنهادی نشد از شما تهیه نماییم ؟
مشخصات فنی سرور هاتون رو هم در صورت امکان اعلام نمیایید
شماره ثبت شرکت؟
-
-
عضو دائم
-
-
عضو انجمن
کاری ندارم الان چه سایت هایی دارین و آیا سرویس اشتراکی جواب گوی شما هست یا نه، ولی به طور کلی برای شروع اگه نمایندگی بگیرید (ریسلر) بهتره. بعد که کارتون گرفت سرور مجازی بگیرید با لایسنس (که هزینه کل ماهی 150 تومن میشه حداقل) (اگه دایرکت ادمین راه اندازی کنین 100 تومن ماهی هزینه کل داره)
بعد که کارتون به خوبی پیشرفت و درآمد بالا بود سرور اختصاصی میگیرید و...
موفق باشید
-
-
عضو جدید
کاری ندارم الان چه سایت هایی دارین و آیا سرویس اشتراکی جواب گوی شما هست یا نه، ولی به طور کلی برای شروع اگه نمایندگی بگیرید (ریسلر) بهتره. بعد که کارتون گرفت سرور مجازی بگیرید با لایسنس (که هزینه کل ماهی 150 تومن میشه حداقل) (اگه دایرکت ادمین راه اندازی کنین 100 تومن ماهی هزینه کل داره)
بعد که کارتون به خوبی پیشرفت و درآمد بالا بود سرور اختصاصی میگیرید و...
موفق باشید
ممنون از راهنماییتون فقط چند سعال !
جایی هست نمایندگی بده با قیمت مناسب و سرعت لود سایتشون خوب باشه ؟! (به جز دیتا سنتر های آلمانی چون اصلا رازی نیستم)
من بد از کلی گشت گزار توی اینتر نت یه سایت رو گیر اوردم که کیفیت خوبی داشت اما هزینه فوقولاده بالایی میگرفتن 100 گیگ 91 هزار تومن میدادن !
ممنون میشم بیشتر راه نمایی کنید
-
-
May 22nd, 2013, 14:40
عضو جدید
از دوستان و کسایی که تجربه دارن نظری ندارند؟
-