سلام میتونم وقتی یک سرور مثلا برای هلند دارم البته ویندوز و یه سری کاربر دارم اونا بتونن گوگل و بقیه سایت هارو با این کشور باز نکنن و دیفالتش انگلیسی باشه ؟ ینی تو سرور کاری انجام بدم که بشه راهی هست
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
سلام میتونم وقتی یک سرور مثلا برای هلند دارم البته ویندوز و یه سری کاربر دارم اونا بتونن گوگل و بقیه سایت هارو با این کشور باز نکنن و دیفالتش انگلیسی باشه ؟ ینی تو سرور کاری انجام بدم که بشه راهی هست
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
یعنی راهی نیست ؟
اگه درست منظورتونو متوجه شده باشم میخواین یک سری آدرس ها باز نشن ؟
میتونید با دادن آدرس دستی در فایل host در مسیر ویندوز / سیستم 32 و .. دستی وارد کنید .
K nowledge IS P ower
وقتی آدرس IP کاربران شما با اتصال به سرور تون تغییر می کنه و به تبع آن location نیز چیز دیگری خواهد بود (در این مورد، هلند)، بنابراین Google نیز با تشخیص این مسئله وبسایت را به زبان همان location در خروجی می آورد. در نتیجه راهی برای دور زدن این مورد نیست... البته اگر کاربران در سایت Google لاگین کرده باشند و از قبل زبان پیشفرض شان معین بوده باشد، دیگر چنین اتفاقی نخواهد افتاد.
google.com/ncr
دوست عزیز هر سایتی باز شد فکر میکنم زبان انگلیسی هم یکی از اپشن هاش باشه ... در اینصورت مشکلی پیش نمیاد.
با این لینک وارد بشید Google مشکل حل میشه.
بستگی دارد.
اگر مثلا خودتان مستقیم از RIPE آی پی گرفته باشید، می توانید اطلاعات مربوط به کشور را در whois ویرایش کنید و مثلا به بریتانیا یا ایرلند تغییر دهید.
حكم من برای شما این است كه یكدیگر را دوست بدارید. یوحنا 17:15
بدی را با بدی و لعنت را با لعنت تلافی نكنید، بلكه به جای لعنت بركت بطلبید، زیرا خدا شما را دعوت كرده است تا بركت نصیبتان گردد. اوّل پطرس 3:9
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)