-
سرور اختصاصی پیشنهادی
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
بنده قصد تهیه یک عدد سرور اختصاصی که عمدتاً برای ساخت و فروش vps استفاده خواهد شد را دارم.بهتر است سرور به اسکریپت های کپی یا نال گیر ندهد.چون همانطور که می دانید اکثر کاربران در ایران نال استفاده می کنند.(انقدر هم در جای جای این انجمن داد نزنیم که نال نباشه و نمی دونم بحث نشه ، چون همونایی که این داد و بیدادها رو می کنند ، ببینند ویندوزی که روی سیستمشون نصبه، ناله یا اصلی!!!!؟؟؟؟)
در ضمن سرعت پینگ به ایران خوب باشه ... دیتاسنتر پشتیبانی خوبی داشته باشه ... شرکتی هم که به بنده پیشنهاد میده ، خودشم پشتیبانی داشته نه مثل شرکتی که الان من ازشون خریدم و هر تیکت رو 24 ساعت یکبار جواب می دهند.
منتظر دریافت پیشنهادهای شما هستم.
با احترام - نیک زاد
-
تعداد تشکر ها از sarinoo به دلیل پست مفید
-
May 16th, 2013 13:44
# ADS
-
پاسخ : سرور اختصاصی پیشنهادی
با سلام
برای اینکار بهتون پیشنهاد میکنم سرویسی بگیرید که سرور در شبکه خود سرویس دهنده باشه تا هیچ مشکلی از بایته دریافت ابیوز و عیره نداشته باشید.
ماهیانه چقدر مقصد هزینه کردن دارید؟
-
تعداد تشکر ها از shingo به دلیل پست مفید
-
خواهشمندم شما اگر لیست سرورهاتونو دارید ، لینک بدید ببینم.
سروری که الان دارم از هتزنر و دارای 16 رم و 6000 گیگ هارد هست...
-
-
-
تعداد تشکر ها از shingo به دلیل پست مفید
-
از هتزنر میتونم بهتون سرور بدم و آمریکا که کولو داریم.
-
تعداد تشکر ها از razavihost به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
بودجه خودتون رو بفرمائید تا در خدمت شما باشیم.
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها از taghi.karimi به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
با سلام
بودجه مشکلی ندارم
لیستتون رو اعلام کنید ، انتخاب می کنم.
با تشکر
-
-
از هر دیتا سنتری که خواستید مستقیم بدون واسطه خریداری میشه , و تحویلتون داده میشه
ppay24@yahoo.com
-
تعداد تشکر ها از rtl1209 به دلیل پست مفید