سلام
میخواستم بدونم برای راه اندازی گیم سرور ( مثلا بازی تراوین ) به چه مقدار رم و cpu نیاز هست ؟؟؟
به نظرتون برای زدن سایت بازی از چه سرو ای استفاده کنم ؟ داخلی یا خارجی ؟؟
چه سیستم عاملی و.....
لطفا هر توصیه ای دارید بگید ...
ممنون
سلام
میخواستم بدونم برای راه اندازی گیم سرور ( مثلا بازی تراوین ) به چه مقدار رم و cpu نیاز هست ؟؟؟
به نظرتون برای زدن سایت بازی از چه سرو ای استفاده کنم ؟ داخلی یا خارجی ؟؟
چه سیستم عاملی و.....
لطفا هر توصیه ای دارید بگید ...
ممنون
ویرایش توسط Cyb3r_Inj3ct0r : May 15th, 2013 در ساعت 14:09
با سلام
مهمترین نکته اینه که سرور شما باید cpu بالایی داشته باشه,حالا بسته به تعداد کاربر ها و نوع اسکریپت مختلفه و باید تخمین زده شه
نکته بعدی پینگ هستش,پینگ سرور شما باید در پایین ترین حد ممکن باشه(ایران بهترین انتخابه ولی شما باید با شرکتی که ازش سرویس میگیرید قرارداد ببندید برای گارانتی چون امکان بروز مشکل زیاده توی ایران)
اسکریپتتون هم باید سالم باشه و مشکلی نداشته باشه(یکی از دوستان یه اسکریپت تراوین داشت راه اندازی کرد سایتو,بعد از یه مدتی اینقدر مصرف منابعش بالا رفت که کلا بیخیال شد)
سلام
ممنون
میشه بگید پینگ چقدر باشه خوبه ؟؟
من هاست ایران پیشنهاد میدم
الان روی هاست لینوکس ایران ما تراوین نصب کردن اگر اشتباه نکنم ورژن 4 هست به خوبی هم جواب میده
سلام.اگه میخواین تراوین نصب کنین ک هاست هم بسه.تازه زیاد هم هست!!!!!!!!
سلام
عزیز سرور با رم 8 بوده کم آورده ... حالا میگید هاست بسته ؟؟!!!
دوستان اگه در این زمینه تجربه دارند ممنون میشم تجربیاتشون رو شیر کنن ......
ممنون![]()
عزیز گیم سرور ها معمولا به سخت افزار های بالا نیاز دارند ... مهمترین نکته برای گیم سرور در بهره اول پینگ پایین میباشد که برای این کار سرور های ایرانی پیشنهاد میشوند... نکته بعدی که حائز اهمیت است پردازنده سرور نیز باید قدرت کافی رو داشته باشد.
در کا بهترین گرینه به نظر بنده استفاده از سرور های داخلی است.
مجددا سلام
به نظرتون بهترین انتخاب برای این کار کدام دیتاسنتر داخلی هست ؟؟؟
که پینگشم پایین باشه ؟؟؟
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)