-
درخواست vps میکروتیک
با سلام
من چون سرتفایت میکروتیک هستم
گواهی نامه های -میکروتیک | Hashem-Wolf
تعدادی لایسنس سطح4 میکروتیک قابل ارتقا تا نسخه7در اختیار دارم!!
از دوستان کسی هست یک VPS میکروتیک به من ارئه کند در عوض منم لایسنس جهت قانونی کردن تمام میکروتیک
های نصب شده روی ان هارد دیسک در اختیارش میگذارم
همانطور که اطلاع دارید لایسنس بر اساس کد شناسه هارد دیسک جنریت میشه و و با وارد کردن به یک VPS روی یک هارد تمامVps های دیگر نیز به طور قانونی قابل ارتقا تا نسخه 7 میگردند.!
-
تعداد تشکر ها از hashem_wolf به دلیل پست مفید
-
May 8th, 2013 16:56
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : درخواست vps میکروتیک
حالا این لایسنس اصلیش با تغلبیش چه فرقی داره ؟ اونم کار میکنه اینم کار میکنه دیگه ..
-
تعداد تشکر ها از Mehran18 به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
hashem_wolf
با سلام
من چون سرتفایت میکروتیک هستم
گواهی نامه های -میکروتیک | Hashem-Wolf
تعدادی لایسنس سطح4 میکروتیک قابل ارتقا تا نسخه7در اختیار دارم!!
از دوستان کسی هست یک VPS میکروتیک به من ارئه کند در عوض منم لایسنس جهت قانونی کردن تمام میکروتیک
های نصب شده روی ان هارد دیسک در اختیارش میگذارم
همانطور که اطلاع دارید لایسنس بر اساس کد شناسه هارد دیسک جنریت میشه و و با وارد کردن به یک VPS روی یک هارد تمامVps های دیگر نیز به طور قانونی قابل ارتقا تا نسخه 7 میگردند.!
با سلام با من تماس بگیرید
09364058006
-
تعداد تشکر ها ازclick-server به دلیل پست مفید
-
شرمنده اینو میگم اصلا ینجا هم مهم نیست ثابت بش شما راست میگید یا نه اما اگر واقعا سرتیفیکیت دارید بهتره از لینک خود میکروتیک استفاده کنید
مثل : https://www.mikrotik.com/client/gw_c...7c77d9ef8b547b
-
تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
Mehran18
حالا این لایسنس اصلیش با تغلبیش چه فرقی داره ؟ اونم کار میکنه اینم کار میکنه دیگه ..
قدر زر زرگر بداند قدر گوهر گوهری!!!
این کرک شده ها پشتبانی - به روز رسانی- مشکلات نرمافزاری- وآلودگی های امنیتی دارند.!!
-
-

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
ربطی به موضوع نداره ولی :
MikroTik Routers and Wireless
از لینک بالا بازدن نام کامل یا کد استعلام می توان بررسی نمود کلیه گواهی نامه های میکروتیک را
لینک از پنل میکروتیک هم میشه داد همانطور که شما لینک کردید! ولی کلا ربطی به موضوع درخواست من ندارد این حرف ها!!!!!!!!!!
http://www.mikrotik.com/client/gw_ce...6c9605492a0750
1301WE027 wmtcwe
1202NA207 mtcna1
1201NA007 mtcna2
کسی از سرویس دهنده ها هست با پیشنهاد که دادم سرویس دهی کند؟؟
ویرایش توسط hashem_wolf : May 9th, 2013 در ساعت 16:03
دلیل: code cert
-
-
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از ipsat به دلیل پست مفید
-
روی سرور انگلیس بهتون میتونیم سرویس بدیم اما ریموت ایپی بسته هست برای چه کاری لازم دارید؟
-
تعداد تشکر ها از shingo به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
دوست عزیز لایسانس حالا باگ هست یا چیز دیگه وقتی روی یک سرور در vmware استفاده بشه.محدودیت لایسانس فقط مخصوص اون هارد نبوده و با گرفتن تمپلیت از میکروتیک مثل این میمونه که از لایسانس هم کپی برداری کردید.و روی هر سروری که بخواید میتونید قرار بدید (با لایسانس قانونی و قابل آپدیت شدن)
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها از taghi.karimi به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2013, 19:11
-