-
درخواست سرور اختصاصی از هتزنر - بدون هزینه ست آپ ترجیحا
سلام , خسته نباشید . در نهایت پس از این تاپیک تصمیم گرفتم از دیتاسنتر هتزنر آلمان یک سرور خریداری کنم .
سرور پیشنهادی بنده برای خرید EX 4 است . با جستجو در اینترنت متوجه شدم ظاهرا میشه این سرور را بدون هزینه ست آپ خریداری کرد . خوب از دوستان خواهش دارم قیمت های خودشون رو اعلام کنند .
دوستان بنده در نظر دارم از این سرور برای مجازی سازی استفاده کنم . می خوام چند تا سرور مجازی روش ایجاد کنم . لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید .
1 - آیا این سرور برای مجازی سازی مناسب است ؟
2 - هزینه آی پی چقدر است . به طور مثال بنده نهایتا 6 آی پی می خوام . باید چقدر هزینه کنم ؟
3- هزینه ترافیک اضافه چقدر است ؟
4- اگر فکر می کنید با بودجه 250 تا 300 هزار تومان میشه یک سرور دیگه با همین مشخصات تیه کرد , لطفا آفر خود را معرفی کنید .
5- یکی از سرور های مجازی این سرور برای سایت دانلود فیلم است . آیا به این فایل ها گیر میده دیتا سنتر یا نه .
6 - سایر اطلاعات مفیدی که فکر می کنید به کار میاد , همین جا اعلام کنید .
بودجه : 250 تا 300 هزار تومان .
-
-
May 8th, 2013 23:22
# ADS
-
پاسخ : درخواست سرور اختصاصی از هتزنر - بدون هزینه ست آپ ترجیحا

نوشته اصلی توسط
mahdi-sport
سلام , خسته نباشید . در نهایت
پس از این تاپیک تصمیم گرفتم از دیتاسنتر هتزنر آلمان یک سرور خریداری کنم .
سرور پیشنهادی بنده برای خرید
EX 4 است . با جستجو در اینترنت متوجه شدم ظاهرا میشه این سرور را بدون هزینه ست آپ خریداری کرد . خوب از دوستان خواهش دارم قیمت های خودشون رو اعلام کنند .
دوستان بنده در نظر دارم از این سرور برای مجازی سازی استفاده کنم . می خوام چند تا سرور مجازی روش ایجاد کنم . لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید .
1 - آیا این سرور برای مجازی سازی مناسب است ؟
2 - هزینه آی پی چقدر است . به طور مثال بنده نهایتا 6 آی پی می خوام . باید چقدر هزینه کنم ؟
3- هزینه ترافیک اضافه چقدر است ؟
4- اگر فکر می کنید با بودجه 250 تا 300 هزار تومان میشه یک سرور دیگه با همین مشخصات تیه کرد , لطفا آفر خود را معرفی کنید .
5- یکی از سرور های مجازی این سرور برای سایت دانلود فیلم است . آیا به این فایل ها گیر میده دیتا سنتر یا نه .
6 - سایر اطلاعات مفیدی که فکر می کنید به کار میاد , همین جا اعلام کنید .
بودجه : 250 تا 300 هزار تومان .
این سرور ماهانه بدون ستاپ به شما 53 یورو تفدیم میکنم.
هر یورو 5300
برای خرید آی پی هزینه فلکی پک ماهانه اضافه میشه که 15 یورو هستش.
هزینه سابنت 28 هم ماهانه 8 یورو هستش که 7 عدد از ۀی پی ها قابل ست شدن روی سرور مجازی هست.
یک یورو هم هزینه ای پی روتر هستش.
در مجموعه 77 یورو میشه.
408100 تومن برای این ماه.
53+15+1+8
1- بله
2- قیمت کلی بیان شد
3- هر 1ترابایت 6.9 یورو
4- از آمریکا با پورت 100مگابیت نامحدود میشه تقدیم کرد
5- اگر کسی شکایت نکنه این دیتاسنتر به هیچ چیزی گیر نمیده.
-
-
عضو دائم
پاسخ : درخواست سرور اختصاصی از هتزنر - بدون هزینه ست آپ ترجیحا
باسلام
سرور بدون ستاپ موجود نیست.
http://www.webhostingtalk.ir/f11/64419/
هر یورو همکنون 4770 تومان
موفق باشید.
-