با سلام
نیازمند یک هاست دانلود هستیم با کنترل پنل دایرکت ادمین
هر صد گیگ 20 تومن در صورت امکان
ممنون میشم اعلام کنید ریسلری همین سرویس هم با این مقدار چقدر هزینه دارد.
با تشکر
با سلام
نیازمند یک هاست دانلود هستیم با کنترل پنل دایرکت ادمین
هر صد گیگ 20 تومن در صورت امکان
ممنون میشم اعلام کنید ریسلری همین سرویس هم با این مقدار چقدر هزینه دارد.
با تشکر
سلام
در خدمتیم:
هاست دانلود:
هاست نتورک - میزبان قدرتمند ایرانیان
نمایندگی هاست دانلود:
هاست نتورک - میزبان قدرتمند ایرانیان
با تشکر
سلام
افتخار است که جز مشتریکن شرکت هستید.
متاسفانه تا وقتی پکیج بالاتر در سایت باشد باید تهیه کنید بعد از اخرین پکیج میتونید فضای اضافه تهیه کنید با قیمت:
هزینه هر 5000 مگابایت فضای اضافه بعد از پلان اخر تا پایان سرویس 4000 تومان میباشد
تخفیف نیز باید با بخش فروش تماس بگیرید
شاید در نگاه اول قانونمند به نظر برسد اما جدا اینطور است به علت اینکه هاست نتورک ایران بک اپ و... تماما زیر مجموعه شرکت میزبان گستر داده الوند است و تمام سرویس ها و خدمات توسط بخش مدیریت شرکت قانون شده است امکان تغییر در قیمت ها جز توسط بخش فروش نیست
امیدوارم در هاست نتورک نیز در خدمت شما باشیم
در پناه حق
درود
در خدمتیم
سبد خرید - فلكس هاست
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
درود
من به شما پیشنهاد می کنم از یک سرویس نامحدود و ارزون استفاده کنید
فضای میزبانی: نامحدود
پهنای باند: نامحدود
تمامی امکانات دیگر نیز نامحدود هستن
کنترل پنل: DirectAdmin
همچنین از فزونه NginX هم استفاده شده که به مراطب از LiteSpeed بهتره
UpTime: 99.98%
DataCenter: Core-Backbone GmbH
سرعت و امنیت هم عالیه ( می تونید با ارتباط با خودم چندتا از سایت هایی که از ما سرویس میگیرن رو بگیرید و خودتون سرعتشون رو ببنیدید و مقایسه کنید ! )
Offer Link:
سبد خرید - نایس هاستینگ
برای ارتباط با من میتونید از طریق ID!Yahooــم که در پروفایلم ذکر شده استفاده کنید
باسلام در خدمتم از برگ هاست
فروش هاست دانلود با قیمت مناسب و کیفیت عالی و انجام کارهای سایت های فیلم موزیک و نصب لچر , vip
برگ هاست |خانه هاستینگ ایرانیان
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)