نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

موضوع: *** (فروش غیر قانونی آدونیس)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم TukaNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    898
    تشکر تشکر شده 
    3,419
    تشکر شده در
    1,984 پست

پیش فرض *** (فروش غیر قانونی آدونیس)

با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز
    الان قصد معرفی یک شخص رو دارم که دیشب به بنده پیغام خصوصی ای ارسال کرد و مدعی شد که سیستم آدونیس رو نال کره
    و حتی مشکلاتی که در این سیستم هست و خود نویسنده نتونسته برطرفشون کنه رو حل نموده و داره این سیستم رو به قیمت 60 هزار تومن می فروشه
    بنده اطلاعات زیر رو قرار میدم ، خودتون در مورد این جور افراد قضاوت کنید . البته شاید مدیران گیر بدهند که چرا اسم برده شده ولی این مورد کاملا روشن هست که فرد یک *** هست ...

نقل قول نوشته اصلی توسط p30too
    سلام دادش سیستم هاستینگ می خوای من در خدمتم سیستم ادونیس یکی از بهترینش تو نت هست البته با قمیت بالا دادش من اگر بخوای من ادونیس را 60 بهت می دم قیمت اطلیش 120 الی 150 هزار تومان با یک قالب ولی شما می توانید با پرداخت 60 هزار تومان سیستم ادونیس با یک قالب هدیه و پشتیبانی و نصب رایگان خواستی بگو من دمو هارو می دم هر کدوم را خواستی بگو تا برات حاضر کنم با یک قالب رایگان
    موسسه انفورماتیک فاروس
    هاستینگ زاگرس دیتا| طراحی و میزبانی سایت | ایمیل تبلیغاتی | سرور مجازی | ریسلری
    hostdl :: Major web hosting services
    1mizban.com|هاست| دامنه| نمایندگی هاست | دامنه آی آر | پرداخت آنلاین| میزبان شما
    :.mizbaniran.com.: میزبان ایران | هاست | دامین |میزبانی وب | نمایندگی | سرور اختصاصی | سرور مجازی | دامنه | طراحی سایت
    دموی سیستم فروش هاست و دامین
    بیا دادش اینهم دموهاش هر کدوم را خواستی 60 با یه قالب رایگان نصب رایگان و پشتیبانی رایگان البته اگر هر پنج قالب را بخواهید برای هر قالب 10 هزار تومان اضاف می شه به جز قالب رایگان و قالب خودش حالا اگر خواستی جواب بده
    سلام دادش سیستم هاستینگ می خوای من در خدمتم سیستم ادونیس یکی از بهترینش تو نت هست البته با قمیت بالا دادش من اگر بخوای من ادونیس را 60 بهت می دم قیمت اصلی این سیستم 150 الی 12 هزار تومان هست که فقط یک قالب داره و روی یک هاست جواب گو هست ولی ما این سیستمی را که به شما با ضمانت تحویل می دهیم روی هر هاستی بخوای نصب می شه
    موسسه انفورماتیک فاروس
    hostdl :: Major web hosting services
    دموی سیستم فروش هاست و دامین
    :.mizbaniran.com.: میزبان ایران | هاست | دامین |میزبانی وب | نمایندگی | سرور اختصاصی | سرور مجازی | دامنه | طراحی سایت
    1mizban.com|هاست| دامنه| نمایندگی هاست | دامنه آی آر | پرداخت آنلاین| میزبان شما
    بیا دادش اینهم دموهاش هر کدوم را خواستی 60 با یه قالب رایگان نصب رایگان و پشتیبانی رایگان البته اگر هر پنج قالب را بخواهید برای هر قالب 10 هزار تومان اضاف می شه به جز قالب رایگان و این سیستم به شما تحویل داده می شه با ضمانت صدرصد
    نقل قول نوشته اصلی توسط babak
    شما این رو خودتون نوشتید ؟ یا رسلرشون هستید ؟
    سلام دادش من ننوشتم من قالب طراحی می کنم من هرکی نیاز به این سیستم داشته باشه زیر قیمت با ضمانت نصب رایگان و پشتیبانی و یک قالب رایگان می دم چون تمامی کسانی که از داوری خرید کردن می دونند که سیستم فقط روی همون هاست جواب می ده و ضمانی خواستی تغیر هاست و دامین بدی باید دوباره بخری قیمتش هم بالا هست و یک قالب حالا اگر خواستی من در خدمت هستم
    خوب اگه بد هست نخریم ... وقتی می فرمایید نویسنده این سیستم نتونسته
    رو هاست دیگه درست خدمات بده شما چطور تضمین می کنی که درست کار کنه ؟
    سلام دویست عزیز من با ضمانت می دم چون یک هفته روی هستش کار کردم مشکلاتش را برطرف و باگ گیری کردم الان شما سیستم های که تو نت می فروشند بعد هم سر طرف کلاه می ره یکی اینه
    پویا هاست ، حرفه ای ترین و مطمئن ترین هاست ایران
    برید روی عضویت کلیک کنید نشون نمی ده یعنی کسی نمی تونه عضو بشه و هاست بخر البته صاحب این سایت قرار شد من براش درستش کنم من الا این دوتا را ببنید
    تبريزهاست| طراحی و میزبانی سایت | ایمیل تبلیغاتی | سرور مجازی | ریسلری
    این فقط دو نمونه از سیستم های که من نصب کردم برید قسمت عضویت دیگه کد امنیتی را نشون نمی تده و راحت می شه عضو شد شما شاید بدونید سیستم داوری فقط روی یه هاست جواب می ده و فقطی خواستی هاست را متقل کنی دوباره باید بخری و یک قالب هم داره ولی سیستم من نه روی همی هاست ها جواب می ده و هیچ عیبی نداره دمو ها رو ببینی می فهمی رایگان نصب می کنم چون مشکلی نداره و مطمعانم می گم پشتیبانی چون عیبی نداره در ضمن خود اقای دواری حق نصب هم می گیرند حالا شما هر جوری دوست دارید من با تضمین به شما تحویل می دم
    ایجوری که خیلی عالیه ... راستی این سیستم رو که میدید من بعدا خودم میتونم جای دیگه نصب کنم ؟
    یا بازم باید بیام پیش شما ؟ و همون 60 تومن رو به شما بدم ؟

اگه ممکن هست اطلاعات خودتون رو هم بفرستید ، شماره تلفن و شماره حساب که فردا مزاحمتون بشم
    سلام خوب این مشخصات بانکی هست
    1416197391
    بانک ملت بنام حسن دانش سرارودی
    شماره کارت
    6104337157105923
    دوست عزیز من که گفتم مشکلی نیست نامحدود هرجای بخوای می تونی نصب کنی هیچ مشکلی نداره
    شماره تماس 09378081723
    حسن دانش
    شما اقا دمو هارو ببین هر کدوم را خواستی بگو و بعد پول را به حساب واریز کن و خبر بده تا بهت تحویل بدم به همین اسونی یک قالب رایگان هم به شما داده می شه پول را که واریز کردی خبر بده
    باشه پس من فردا با شما تماس می گیرم تا واریز رو انجام بدم و ...
    خیلی ممنون
    سلام مشکلی نیست پس من فردا منطزر تماس شما هستم
    ـ
    ویرایش توسط TukaNet : February 13th, 2010 در ساعت 17:10

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)