-
اینترنت اعصاب مردم را به هم ریخته است
اختلال در اینترنت بیش از ۲ ماه است که امان کاربران ایرانی را بریده اما شرکتهای اینترنتی پاسخی شفاف برای این نابسامانی به وجود آمده ندارند و تنها معتقدند که شرکت ارتباطات زیرساخت در تامین پهنای باند اینترنت تبعیض قائل میشود و محدودیتها را یکسان اعمال نمی کند.
به گزارش خبرنگار مهر، براساس آخرین آمارهای ارائه شده از سوی مرکز توسعه مدیریت اینترنت، شمار کاربران اینترنت در ایران به بیش از ۴۵ میلیون نفر رسیده و حدود ۶۰ درصد مردم ایران از اینترنت استفاده میکنند با این حال این تعداد کاربران طی ۲ ماه اخیر از حداقل های سرویس اینترنت نیز بی بهره اند و دسترسی شان به سایتهای پرکاربرد و پر بازدید قطع است.امکان بازکردن سرویس هایی مانند گوگل، یاهو، جی میل، وایبر، اسکایپ، اوو، هات میل، یاهو مسنجر و جی تاک برای برخی کاربران میسر نیست که البته این مشکل گاهی در دسترسی به برخی سایتهای خبری داخلی نیز دیده میشود.
اینترنت اعصاب مردم را به هم ریخته است : مجله اينترنتی گیگانیوز
ویرایش توسط iman.server : May 4th, 2013 در ساعت 08:28
I Share,U Share,We Learn

-
تعداد تشکر ها از iman.server به دلیل پست مفید
-
May 3rd, 2013 23:19
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : اینترنت اعصاب مردم را به هم ریخته است
آقا من خودم وایمکس دارم هر دقیقه یک بار قطع وصل میشم کسی این مشکل رو داره ؟ واقعا اعصابم داغون شده :| هر بار زنگ میزنم پشتیبانی کمتر از 100 نفر پشت صف انتظار نیست !!!! وقتیم که به ما میرسه میگن مشکلی وجود نداره !!!!
-
تعداد تشکر ها از why.darkness به دلیل پست مفید
-
والا اینرتنت ما هم داغونه
یکروز جیمیل بالا نمیاد گوگل تاک هم قطع کردن کاش فقط میگفتن تا کی اینجوره حداقل مردم یه فکری بکنن و برنامه ریزی کنین
عجب گیری کردیم
-
تعداد تشکر ها از ArtexGroup به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
من به خاطر این وضع اینترنت از ایران خواهم رفت .
-
تعداد تشکر ها ازSV24.CO به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
عزیزان خدا صبر ایوب عنایت کند . ما نیز اینترنت 1024 کیلوبیت مخابرات تهیه نمودیم و هر 24 ساعت شبانه روز 24000 مرتبه دچار قطع و وصلی میشویم
-
تعداد تشکر ها از pourya74 به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
sv24.co
من به خاطر این وضع اینترنت از ایران خواهم رفت .
کدوم کشور ایشاالله؟
دوستان بورت های ریموت مثل rdp یا ٰvnc هم محدود است؟ سرور بگیریم باش کار کنیم بهتر نیست؟ دوستانی که الان سرور دارن لطفا نظر بدن ببینیم چطوره
-
تعداد تشکر ها از ArtexGroup به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
artexgroup
کدوم کشور ایشاالله؟
دوستان بورت های ریموت مثل rdp یا ٰvnc هم محدود است؟ سرور بگیریم باش کار کنیم بهتر نیست؟ دوستانی که الان سرور دارن لطفا نظر بدن ببینیم چطوره
هرجا به جز اینجا .
من کارم اکثرا با rdp هست . امروز کم مونده بود بزنم لپ تاپ رو خرد کنم ..
-
تعداد تشکر ها از SV24.CO به دلیل پست مفید
-
gtalk که حذف کردیم آخر
-
تعداد تشکر ها از vistaperes به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
این چند روزه سرعت بعضی سایت ها واقعا شدید افت کرده و کار سخت شده واسه ما هم
-