سلام من در قسمت درخواست هاست تاپیک زدم که هرکی هاست بده رتبه سایتشو تو همه جا و گوگل بالا میبرم و فروشش بالا میره. چند نفر زحمتشو کشیدند و هاستو دادن من فقط دوتا دامنه میخوام و در ازاش رتبه سایتشو عالی میکنم که حال کنه.
هرکی میتونه بگه
سلام من در قسمت درخواست هاست تاپیک زدم که هرکی هاست بده رتبه سایتشو تو همه جا و گوگل بالا میبرم و فروشش بالا میره. چند نفر زحمتشو کشیدند و هاستو دادن من فقط دوتا دامنه میخوام و در ازاش رتبه سایتشو عالی میکنم که حال کنه.
هرکی میتونه بگه
دامنه چی میخواید؟ ir net org com یا ...
یه دونه اش باید به غیر از آی آر باشه و یکیش آی آر
با توجه به اينکه پيام خصوصی داديد بايد خدمتتون عرض کنم از سايت اس ای 1601 ميتونيد ثبت آنلاين دامنه ملی رو انجام بديد.
مثل اینکه متوجه نشدید من دامنه را میگیرم در غبالش رتبه سایتتون را عالی میکنم. اگه دوست داشتین بگین
اين موضوع خلاف قوانين سايت هست و قطعا اين قيمت برای ثبت دامنه ملی در مقابل کاری که ميخواين انجام بديد ناچيز هست. بهتره بابت نيازهایی که داريد هزينه کنيد و در عوض کار خودتون (بالا بردن رتبه گوگل) با دريافت هزينه برای ديگران انجام بديد.
من از شما نظر نخواستم اگه دوست دارین بدین اگر نه که هیچی با تشکر
تا زمانی که پيام خصوصی ارسال نکرده بوديد من در تاپيک شما شرکت نکردم. زمانی که پيام خصوصی ارسال کرديد يعنی خواستيد که نظر بدم.
متاسفانه اين نظر من نيست. نظر مديران انجمن هست که:
هر گونه تقاضاي اسپانسر و اعلام آمادگي براي اسپانسرينگ در اين انجمن ممنوع است هر گونه آفر دادن رايگان وي پي اس و هاست و ... در اين انجمن ممنوع است.
سلام علیکم
هزینه ثبت دامنه آی آر 3500 میباشد.
در قبال افزایش رتبه گوگل (سئو) هم هزینه می کنم.
اگه انجام میدید خیبرم کنید.
آی دی یاهو: tarahosting
ارست هاست | شرکت تارا رایانه پارسیان
تلفن: 090ERSTHOST و یا 02126705832
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)