-
April 26th, 2013, 16:00
فروش نرم افزار Microsoft Dynamics CRM و لایسنس فارسی ساز و تقویم جلالی
سلام،
یک نسخه Microsoft Dynamics CRM به همراه تمامی بسته های نرم افزاری پیش نیاز و نیز لایسنس فارسی ساز و تقویم جلالی (10 کاربره) از شرکت EDSoft به فروش می رسد.
لازم به ذکر است این یک نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری بوده که تطابق کامل با دیگر نرم افزار های Microsoft همچون Office و Microsoft Project Server داشته و قابلیت استفاده به عنوان نرم افزار اتوماسیون اداری را نیز برای شرکت های کوچک تا متوسط دارد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید این محصول با بنده در تماس باشید...
ارادتمند
-
-
April 26th, 2013 16:00
# ADS
-
April 26th, 2013, 17:37
عضو جدید
پاسخ : فروش نرم افزار Microsoft Dynamics CRM و لایسنس فارسی ساز و تقویم جلالی
سلام دوست عزيز
قيمت فروش مد نظرتون چقدر هستش؟
با تشكر
سامانه هوشمند ارسال،دريافت و مديريت پيام كوتاه رايگان + وب سرويس (وردپرس،فرر و....) پ خ
اينترنت پرسرعت ADSL2 تا سرعت 2048 براي كاربران خانگي در سراسر كشور / بدون هزينه فعالسازي (سفارش پ خ )
-
-
April 26th, 2013, 17:42

نوشته اصلی توسط
eAsia
سلام دوست عزيز
قيمت فروش مد نظرتون چقدر هستش؟
با تشكر
حدود کمتر از 1 ماه پیش، بنده حدود 650 هزار تومان لایسنس های فارسی ساز و تقویم جلالی شرکت Edsoft رو خریداری کردم و نیز هزینه هایی بابت تهیه خود نرم افزار و نرم افزار های جانبی مورد نیاز کردم، که البته از بازار ایران خریداری شدند و بصورت کرک شده. این رو برای یکی از پروژه ها تهیه کرده بودیم که متاسفانه Cancel شد و این آیتم ها روی دست ما ماند...
حالا هم به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه... آموزش نصب و تنظیمات رو هم بهتون ارایه میدیم...
در پیغام خصوصی با من در ارتباط باشید...
ارادتمند
-
-
فروخته شد...
با تشکر
-