-
April 28th, 2013, 09:35
عضو جدید
-
-
April 28th, 2013 09:35
# ADS
-
April 28th, 2013, 09:42
عضو دائم
پاسخ : درخواست کمک برای بار هزارم :|
روش کار شما اشتباه است و نباید دنبال مشارکت دوستانه باشید و هرکسی را مدعی و مالک پروژه خود کنید..
شما ابتدا برای پروژه خود یک طرح توجیهی اقتصادی درست و حسابی باید تهیه کنید.
بعد با آن طرح توجیهی جذب سرمایه گذار توانا و علاقمند کنید. سرمایه گذاری که طرح توجیهی شما را کاملا بررسی کند و ریسک های آن را درک کند.
بعد با تکیه بر آن سرمایه گذار اقدام به استخدام نیروی متخصص لازم بکنید، در این مرحله حتی آگهی روزنامه برای استخدام هم خوب است.
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2013, 09:47
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
shivahost
روش کار شما اشتباه است و نباید دنبال مشارکت دوستانه باشید و هرکسی را مدعی و مالک پروژه خود کنید..
شما ابتدا برای پروژه خود یک طرح توجیهی اقتصادی درست و حسابی باید تهیه کنید.
بعد با آن طرح توجیهی جذب سرمایه گذار توانا و علاقمند کنید. سرمایه گذاری که طرح توجیهی شما را کاملا بررسی کند و ریسک های آن را درک کند.
بعد با تکیه بر آن سرمایه گذار اقدام به استخدام نیروی متخصص لازم بکنید، در این مرحله حتی آگهی روزنامه برای استخدام هم خوب است.
بله فرمایش شما درسته ولی همونطور که گفتین همکاران و کسایی که درخواست ازشون داریم باید توجیح بشن و این رو بارها و بارها ذکر کردم در همین انجمن ها مهم بودن این پروژه ذکر شده و توسط همین کاربران تایید هم شده حالا یا تعاریف و اون پسندیدن ها الکی بوده یا من سر در نمیارم... !
پروژه باید تا مرحله ای آماده بشه تا ۴ نفر بیاد ازش کار بکشه تا ببینه بله آقا این پروژه این کار رو به نحو احسن جواب میده حالا بیایین روش وقت بذاریم یا سرمایگذاری کنیم ! خدرو شکر که نیاز به حمایت مالیو اینجور چیزا نیست تنها خواسته من دعوت به همکاری برای مدیریت سایت و بررسی موارد پروژست این چیز زیادی نیست روزی فقط ۱ ساعت وقت رو این جور مسائل میتونه آینده یک پروژه رو تضمین کنه
-
-
April 28th, 2013, 09:51
عضو جدید
درضمن این وسط یک چیز مهمه و باید بهش دقت کرد .... پروژه بومی هست همچین پروژه ای رو باید حمایت کرد... دقیقا فرض کنید اینهمه مدیران برای سیستم های مدیریت محتوای خارجی مثل WP - Joomla و غیره.. میرن سیستم خارجیارو دریافت و کلی روش وقت میزارند و اون خارجیه رو تشویق میکنن !!!! در حالی که داخل کشور هیچ اهمیتی به پروژه های داخلی داده نمیشه این مشکل و ضعف ماست این باید اصلاح بشه اگه راست نمیگم بگین نمیگم دیگه :D
خود من پروژه قبلیم Www.Eleanor.ir یک سیستم خارجی... خودم یک خارجی رو حمایت کردم تا اینکه گفتم تا کی ؟؟؟ :| حالا باید طوری روش کار رو تو داخل تغییر داد.
ویرایش توسط why.darkness : April 28th, 2013 در ساعت 09:53
-
-
April 28th, 2013, 16:12
همین سایتت موردی که داره اینه لااقل بابا خوندن تاپیک ها رو باز می زاشتی ادم بدون ثبت نام بتونه تاپیک هات رو بخونه لااقل
استغفرالله خداروشکر نه فروشنده ایم و یوزری هستیم مرتب و منظم در انجمن
واگر نه معلوم نبود چه بلایی سرمون میامد میان این جماعت ............
-
تعداد تشکر ها ازکرمان هاست به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2013, 16:14
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از why.darkness به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2013, 16:19
عضو جدید
-