-
عضو انجمن
تبلیغات برای ارائه محصول جدید؟؟؟؟
سلام دوستان
ببخشید که تاپیک رو باز کردم
من یه محصولی دارم می خوام اینو تو یه سایت پربازدید برای تبلیغ بذارم
این لینک محصول هست
می خوام فروش این محصول بیشتر بشه
به نظرتون تو کدوم سایت تبلیغ بدم بهتر جواب می ده؟؟؟
خودم تهران موزیک رو در نظر دارم ولی سایتش رو نگاه کردم دیدم بنر زیاد داره
امکانش هست که بنر من تو اون همه بنر دیده نشه
حالا نظر دوستان چیه؟
تا 60t می تونم هزینه کنم
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------
دوستان نظرشون در مورد ایمیل مارکتینگ چی هست؟
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
تبلیغ بدم برای یک ماه بهتره یا بدم میل کنن ؟؟؟
-
-
June 8th, 2011 12:09
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : تبلیغات برای ارائه محصول جدید؟؟؟؟
به این راحتی ها هم نیست.محصولتون غیر مجاز هست. باید سایتهای غیر مجاز مثل همان موزیک تبلیغ بدید.گرچه تو اینجور سایتها از یک ماه 5 روز بیشتر نمایش نمیدند چون 25 روز بقیش رو دارند تغییر دامین میدند چون فیل شدند!!
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
به این راحتی ها هم نیست.محصولتون غیر مجاز هست. باید سایتهای غیر مجاز مثل همان موزیک تبلیغ بدید.گرچه تو اینجور سایتها از یک ماه 5 روز بیشتر نمایش نمیدند چون 25 روز بقیش رو دارند تغییر دامین میدند چون فیل شدند!!

خدا رو شکر که فعلا به این محصول گیر ندادن
چون سایت تو ساماندهی ثبت هست و هیچی در مورد این نگفتن
حالا به نظر شما من تو یکی از سایت های موزیک تبلیغ بدم یا به جای اون ایمیل مارکتینگ انجام بدم؟؟
به نظرتون کدومش بهتر جواب می ده؟؟؟
-
-
عزیز کی گفته 5 روز نمایش میدن !!! بعضی ها واقعا خیلی طرز فکر جالبی دارن
سایت های موزیک هر 20 روز یبار تقریبا فیــلتر میشن که اونم بستگی به خیلی چیزا داره ... تازه بعد از تغییر دامنه هم بازدیدشون کم نمیشه و نیازی نیست نگران این مورد باشید ...
آریا دانلود عزیز تهران موزیک و سایت های تو رده تهران موزیک برای تبلیغ محصول خیلی زیاد میگیرن (اگر بخواید مثل محصول های فیلم و ... در وسط قرار بدن و راجع به محصول توضیح بدن ...) ولی اگر میخواید فقط بنر بدید باز هم خیلی بیشتر از 60 تومن میگیرن :دی
-
تعداد تشکر ها از lvlehrad به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
دوست عزیز به نظر من ایمیل مارکتینگ بهتره چون سایت های موزیک اقلب امارشون دروغ هست (چون از نیوک استفاده می کنن و خود نیوک امار را زیاد نشون میده و خیلی ها دستکاری می کنن) و سایت هایی که امارشون واقعی هست قیمت بالا می گیرن و چون تعداد تبلیغاتی که می گیرن زیاد هست درصد کلیک روی بنر شما کم میشه به نظرم یا ایمیل مارکتینگ یا پست ثابت تو سایت های پربازدید
-
تعداد تشکر ها از 98mizban به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
دوست عزیز بنظر من سایت ایستگاه خیلی مناسبه ، فکرم نمیکنم به آموزش رقص گیر بده ؛ بنده با ایستگاه تجربه خوبی دارم
www.istgah.com موفق باشید
[●] شرکت توسعه سامان نـیماد [●]
ارائه دهنده خدمات هاستینگ، طراحی سایت، پیام کوتاه
نیماد
-
تعداد تشکر ها از nima17701 به دلیل پست مفید