-
April 23rd, 2013, 13:09
تغییر ادرس سایت
سلام
من روشی که دوستان سایتهای موزیک یا ..... برای تغییر ادرس انجام میدن , می خوام بدونم کسی بلده؟
من از طریق Redirects تغییر میدم ولی مشکلی اینجاست که صفحه اصلی میره رو دامین جدید ولی اگر اون ادرس سایت دنباله داشته باشه ادرس سایت تغیر نمی کنه
به فرض ادرس روبرو دارم Www.Site..Com و بعد از Redirects ادرس سایت میسه Www.webSite.Com
ولی ااگر ادرس به این صورت باشه Www.Site.Com/iran و بعد از Redirects ادرس سایت همون Www.Site.Com/iran می مونه
حالا سایتهای موزیک ادرسشون اگر به فرض Www.Site.Com/Music است و اگر سایتشون شیلتر باشه ادرس سایتشون میشه Www.Site1.Com/Music
خوب حالا روش یا کدی استفاده می کنند که اینجوری میشه؟ کسی بلده کدشو بده
سپاس
-
-
April 23rd, 2013 13:09
# ADS
-
April 23rd, 2013, 13:55
پاسخ : تغییر ادرس سایت
سلام بستگی به سی ام اس داره
سی ام اس شما چیه ؟
-
-
April 23rd, 2013, 14:12

نوشته اصلی توسط
Microb
سلام
من روشی که دوستان سایتهای موزیک یا ..... برای تغییر ادرس انجام میدن , می خوام بدونم کسی بلده؟
من از طریق Redirects تغییر میدم ولی مشکلی اینجاست که صفحه اصلی میره رو دامین جدید ولی اگر اون ادرس سایت دنباله داشته باشه ادرس سایت تغیر نمی کنه
به فرض ادرس روبرو دارم
Www.Site..Com و بعد از Redirects ادرس سایت میسه
Www.webSite.Com
ولی ااگر ادرس به این صورت باشه
Www.Site.Com/iran و بعد از Redirects ادرس سایت همون
Www.Site.Com/iran می مونه
حالا سایتهای موزیک ادرسشون اگر به فرض
Www.Site.Com/Music است و اگر سایتشون شیلتر باشه ادرس سایتشون میشه
Www.Site1.Com/Music
خوب حالا روش یا کدی استفاده می کنند که اینجوری میشه؟ کسی بلده کدشو بده
سپاس
درود
اگر کنترل پنلتون سی پنل هست به مدیر سرور بگید که دامنه اصلی سایت رو به دامنه مورد نظرتون تغییر بده و سپس دامنه ***** شده قبلی رو بر روی هاست پارک کنید به همین سادگی
برای تغییر لینکهای ***** شده هم راه زیاده و البته بستگی به سی ام اس مورد استفادتون داره
اما میتونید دیتا بیس ***** شده رو دانلود کنید و لینکهای ***** شده رو با لینک های جدید تغییر بدید توسط نوت پد و بعد دیتا بیس با لینکهای جدید رو آپلود کنید و الی آخر
شاد باشید
-
-
April 23rd, 2013, 14:39

نوشته اصلی توسط
gidgid
درود
اگر کنترل پنلتون سی پنل هست به مدیر سرور بگید که دامنه اصلی سایت رو به دامنه مورد نظرتون تغییر بده و سپس دامنه ***** شده قبلی رو بر روی هاست پارک کنید به همین سادگی
برای تغییر لینکهای ***** شده هم راه زیاده و البته بستگی به سی ام اس مورد استفادتون داره
اما میتونید دیتا بیس ***** شده رو دانلود کنید و لینکهای ***** شده رو با لینک های جدید تغییر بدید توسط نوت پد و بعد دیتا بیس با لینکهای جدید رو آپلود کنید و الی آخر
شاد باشید
اشتباهه
-
-
April 23rd, 2013, 14:54
عضو جدید
ببین مهندس ، شما میتونی داخل کنترل پنلت ، برای ری دایرکت تعریف کنی که مثلا اگر لینک هست Golabi.com/HARCHI بجای اون هرچی ، هر چی میخواد باشه کلا :دی ، فقط دامینتو ری پلیس کنه . مثلا حتی میشه بگی مثلا Golabi.com/HARCHI بشه Golabi.com/Blog/harchi . یا اینکه بشه مثلا Sib.com/HARCHI یا بازم Sib.com/Blog/HARCHI . این داخل کنترل پنل حالا چه سیپنل و چه دایرکتادمین شدنی هست . فقط بعد از اینکه دامینتو عوض کردی ، باید داخل سیاماس سایتت ، آدرس ساییتو درست کنی چون لینک های داخل سایتت به آدرس دامینی که پارک کردی معمولا ربطی نداره و به SiteURL وارد شده در تنظیمات اون سیستم بستگی داره .
موفق باشی .
-
-
April 23rd, 2013, 15:18
عضو جدید
اگر شما میخواید وقتی یوزر وارد a.com/page.php بشه به b.com/page.php ریدایزکت بشه از wild card resirect استفاده کنید
تیکش دز سی پنل موجوده
-
-
April 23rd, 2013, 15:53

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
اشتباهه
اشتباه نیست کاملا درسته!
دوستمون گفتن مثل سایت های موزیک و من گفتم این کار رو انجام بدن!
شاد باشید
-
-
April 23rd, 2013, 16:29
سی ام اس سایت بنده ورد پرس است
-
-
April 23rd, 2013, 16:54

نوشته اصلی توسط
Microb
سی ام اس سایت بنده ورد پرس است
شرح کامل رو براتون ارسال کردم
-
-
April 23rd, 2013, 18:49
سلام دامنه های فی ل تر شده
ریک نمیشن عزیز.. این طوری بود که واویلا می شد !
-