سلام
یه سوال داشتم.
چجوری میتونم از طریق مهندسی شبکه توی اینترنت کسب درآمد کرد؟
با تشکر
سلام
یه سوال داشتم.
چجوری میتونم از طریق مهندسی شبکه توی اینترنت کسب درآمد کرد؟
با تشکر
up....
سوالت گنگه درست توضیحش بده خوب
استغفرالله خداروشکر نه فروشنده ایم و یوزری هستیم مرتب و منظم در انجمن
واگر نه معلوم نبود چه بلایی سرمون میامد میان این جماعت ............
یعنی اینکه چجوری با مباحث مهندسی شبکه کسب درآمد کرد دیگه. مثل طراحی توپولوژی یا طراحی شبکه برای ادارات و ازین چیزا
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
خب من اگه میدونستم که دیگه مشکلی نبود. من مدرک +network دارمو میخوام بدونم غیر از بشتیبانی در ISP ها دیگه چه کاری میتونم بکنم از طریق اینترنت و توی خونه
دوست من این مدرک مهندسی نمیشه گفت.
این مدرک پیشنیاز بقیه مدارک هست.یک چیز تو مایه های آبند کردن افراد و از صفر کیلومتری در آوردن و چشم و گوششون رو باز کردن هست.
برای مهندسی شبکه شما حداقل باید یکی از مدارک ccna سیسکو یا مهندسی ماکروسافت رو داشته باشید تا شرایط کاری رو مساعد کنید./
ضمنا به نظر بنده کسانی که این دوره های آموزشی رو میگذرانند در هر آموزشگاهی هیچوقت نمیتوانند ادعای دانش اون مدرک رو کنند مگر زمانی که توانایی تدریس آن را داشته باشد
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)