من یک دایرکت ادمین داشتم قبلا سرور الان اومدم روی یک سرور دیگه دایرکت ادمین بکپ هایی که دانبود کرده بودم رو در سرور جدید رسنور کردم حالا همه فابل هام پرمیشنشون شده 600
الان چی کار کنم فقط لطفا سریع
من یک دایرکت ادمین داشتم قبلا سرور الان اومدم روی یک سرور دیگه دایرکت ادمین بکپ هایی که دانبود کرده بودم رو در سرور جدید رسنور کردم حالا همه فابل هام پرمیشنشون شده 600
الان چی کار کنم فقط لطفا سریع
سلام
با برنامه filezilla میتونید وارد هاست بشید و سپس روی پوشه public_html کلیک راست کرده و پرمیشن 755 رو بدید و تیک پایین رو فعال کنید سپس بزنید فقط دایرکتوری هارو تغیر بده
سپس یکبار دیگر برای فایل ها اینکار رو انجام بدین
به همین سادگی
ارادت
توی فایل منیجر برید و اونجا حق دسترسی پوشه public_html واقع در domains/domain.com رو به 755 تغیر بدید. توجه کنید که تیک Recursive رو بزنید
سلام ممنون از پاسخ هاتون اما انگار به کامنت من دقت نکردید
داستان سرور هست نه یه یا 2 هاست حدود 70 عدد هاست هست این جوری !!! لطفا دستور کلی تو لین.کس بگید
دقیق بگو. میخوای کل فایل هات بشه 755؟
برای تغییر حق دسترسی باید از این کامند استفاده کنی
کد:chmod -r 0755 /address
بعد ازینکه وارد پنل هاست شدی به فایل منیجر مراجعه کن
تیک همه فایل هارو بزن
در پایین صفحه پرمیزن رو روی 755 تنظیم کن
دوستان من از پنل دایرکت ادمین قبلیم ، اطلاعات رو انتقال دادم به هاست جدید ( بصورت دستی ، نه بکاپ ) و دقیقا در همان موقعیت که در دامنه ی قبلی داشتند فایلها رو از حالت Zip خارج کردم ، دسترسی ها رو هم که با پنل قبلی مقایسه می کنم کاملا شبیه هم هست . ولی نمی دونم چرا توی هاست جدید موقع آپلود کردن توی بعضی فولدرها ارور Permission میده .
باز هم میگم من سطح دسترسی تک تک فایلها رو چک کردم دقیقا شبیه هم هست .
یه نکته : هاست قبلی ، بنده یوزر بودم و در هاست جدید از VPS استفاده می کنم و خودم مدیریت کامل پنل دستم هست .
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)