-
July 16th, 2012, 11:28
تنظیمات تاریخ شمسی فاکتور
سلام لطفا" راهنمایی کنید
من یک مشکل با فاکتور دارم فاکتور درست و دقیق به تاریخ میلادی زمانبندی شده ارسال میشه اما موقع نمایش به مشتری تو صفحه اصلیش به شمسی نشون داده میشه و مشکلش اینه که مشتری هر روز به تاریخ اون روز وارد میشه مثلا" اگر امروز 26 شمسی هست میزنه تاریخ فاکتور 26 تاریخ سررسید 26
اگر فردا که 27 هست وارد بشه مینویسه تاریخ فاکتور 27 و تاریخ سررسید 27
چطوری میتونم این قضیه تاریخ شمسی رو حل کنم؟ و دقیق نشون بده تاریخ فاکتور و سررسید رو مرسی .
-
-
July 16th, 2012 11:28
# ADS
-
July 16th, 2012, 13:10
پاسخ : تنظیمات تاریخ شمسی فاکتور
سلام
از مشکل از فاکتور نیست ا.شما باید تنظیم کنید ماهانه باشه یا سالانه
-
-
July 17th, 2012, 10:54
سلام رو ماهانه هستش فاکتور به تاریخ زده میشه
اما موقع نمایش به مشتری تو صفحه اصلیش به شمسی نشون داده میشه و مشکلش اینه که مشتری هر روز به تاریخ اون روز وارد میشه مثلا" اگر امروز 26 شمسی هست میزنه تاریخ فاکتور 26 تاریخ سررسید 26
اگر فردا که 27 هست وارد بشه مینویسه تاریخ فاکتور 27 و تاریخ سررسید 27
-
-
July 17th, 2012, 12:25
سلام
توی قسنت تنظیمات اتوماسیون یمتیک هست که باید بردارید.شما به ادی من پی ام بده تا کمکت کنم
onlinesnic@yahoo.com
-
-
July 18th, 2012, 11:00
میشه بگید کدوم گزینه ؟؟؟ چون چیز زیادی نداره مرسی
-
-
August 4th, 2012, 10:08
-
-
August 4th, 2012, 10:13

نوشته اصلی توسط
majam
up
سلام . مشکل از شمسی ساز شماست . احتمالا از شمسی ساز jdate و امثالهم و کاربرد دستی توی قالب استفاده کردید . برا حل قطعی این موضوع از ماژول شمسی ساز فراسو سامانه پاسارگاد استفاده کنید
موفق باشید
-
-
August 4th, 2012, 15:21
سلام
دوست عزیز من عرض کردم مشکل نه از فاکتور هست نه از شمسی سازی شما توی قسمت تنظمیمات مشکل دارین اون جا تیک زدین که اگر فاکتور پرداخت نشه هر روز برای اون شخص فاکتور صادر بشه. مشکلت رو توی قسمت
تنظیمات پیدا کن
-
-
August 8th, 2012, 02:08

نوشته اصلی توسط
rpserver
سلام . مشکل از شمسی ساز شماست . احتمالا از شمسی ساز jdate و امثالهم و کاربرد دستی توی قالب استفاده کردید . برا حل قطعی این موضوع از ماژول شمسی ساز فراسو سامانه پاسارگاد استفاده کنید
موفق باشید
بعله دستی رو تهران گزاشتم که تاریخ شمسی بشه برای حل مشکل باید چیکار کنم ؟ اصلا" یادم رفت کدوم فایلو دستکاری کردم
-
-
August 8th, 2012, 05:40

نوشته اصلی توسط
majam
بعله دستی رو تهران گزاشتم که تاریخ شمسی بشه برای حل مشکل باید چیکار کنم ؟ اصلا" یادم رفت کدوم فایلو دستکاری کردم
قالب اصلی رو نصب کنید و دستکاری نکنید . تاریخ ها میلادی میشه .
در آخر ماژول شمسی ساز رو بخرید و یا نصب کنید
-