-
March 29th, 2013, 17:04
مشکل عدم خدمات دهی بعد از خرید سرور مجازی
با سلام
بنده غلامرضا پهلوان
از یک شرکت (فعلا به دلیل طلب کار بودن اسمشون ذکر نمیشه) سرور مجازی ویندوز خریداری کردم .
قبل از خرید با ایشون صحبت کردم و از عجله خودم بابت تحویل سرویس باخبرشون کردم
بعد از 1 روز کامل سرویس تحویل دادند (بدقولی)
همان روز که کارهای خودم روی سرور انجام دادم (نرم افزارها و..) متوجه مشکل روی سرور شدم .
تیکت مبنی بر رفع مشکل ارسال کردم و درخواست کردم که سریعتر حل بشه
بعد از یکساعت دیدم خبری نیست مجدد تیکت کردم
بعد بازهم 4 ساعت بعد از تیکت دوم دیدم اوکی نشده تیکت کردم
بعد در بازه زمانی 2 ساعت چک میکردم (فقط تیکتی از منشی ایشون مبنی بر منتظر باشید تا رسیدگی شود بود) اگ اوکی نبود مجدد تیکت میکردم
آخر شب بعد ز (12 ساعت) دیدم تیکت دادن از سرویس دهی به شما معذوریم .شماره حساب بدید تا برگشت دهیم
حالا شماره حساب دادم جواب نمیدن و میگن منتظر باشید بعد 1 روز باز اومدم میبینم وجهی برگشت نزدم .شاکی شدم و تیکت کردم
برای بنده فرستادن به دلیل تیکت مکرر از پاسخگویی تا 1 هفته به شما معذوریم ( وقتی جواب نمیدن چه خاکی ب سرمون کنیم جز تیکت دادن؟ ج تلفن هم نمیدن)
حالا هم باز تیکت دادم و خواهش کردم که پرداخت کنن و من برم سراغ کارهام . 1 هفته تبدیل کردن به 1 ماه
و اینو زدن
ارسال تیکت مکرر = افزودن 1 ماه به زمان پاسخگویی
ایشون 100% قصد برگشت وجه ندارن (حدس)
میخاستم ازتون بپرسم روش پیگیری قانونی این مسئله چیه ؟
شماره تراکنش + اسکرین شات سفارش و اسکرین از تیکت هام دارم
دروغ دروغ میاره دورغ زیاد هم بی اعتمادی
-
تعداد تشکر ها از rezapj به دلیل پست مفید
-
March 29th, 2013 17:04
# ADS
-
March 29th, 2013, 20:55
پاسخ : مشکل عدم خدمات دهی بعد از خرید سرور مجازی
به نظرم مشخصاتشون رو بزارید سایرین دچار این مشکلات نشن
-
-
March 29th, 2013, 21:13
عضو انجمن
برای ایجاد تاپیک انتقاد باید در بخش مربوطه اقدام می کردید و اینجا جاش نیست
-
-
March 29th, 2013, 21:29
با سلام
حرف های شما بدون مدرک هیچ ارزشی نداره.برای تک تکه گفته هاتون اسکرین شات قرار بدید تا مدیران تاپیکتون رو حذف نکنند و تقاضا کنید به دلیل تعداد پست کمتون خودشون به بخش انتقادات تاپیک رو منتقل کنند
مطمئن باشید اگه تاپیک بره بخض انتقادات و حرف های شما ثابت یشه خیلی بیشتر از هزینه ای که از شما گرفتند ضرر میکنند
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازshingo به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2013, 00:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
rezapj
با سلام
بنده غلامرضا پهلوان
از یک شرکت (فعلا به دلیل طلب کار بودن اسمشون ذکر نمیشه) سرور مجازی ویندوز خریداری کردم .
همان روز که کارهای خودم روی سرور انجام دادم (نرم افزارها و..) متوجه مشکل روی سرور شدم .
بعد در بازه زمانی 2 ساعت چک میکردم (فقط تیکتی از منشی ایشون مبنی بر منتظر باشید تا رسیدگی شود بود) اگ اوکی نبود مجدد تیکت میکردم
آخر شب بعد ز (12 ساعت) دیدم تیکت دادن از سرویس دهی به شما معذوریم .شماره حساب بدید تا برگشت دهیم
حالا شماره حساب دادم جواب نمیدن و میگن منتظر باشید بعد 1 روز باز اومدم میبینم وجهی برگشت نزدم .شاکی شدم و تیکت کردم
برای بنده فرستادن به دلیل تیکت مکرر از پاسخگویی تا 1 هفته به شما معذوریم ( وقتی جواب نمیدن چه خاکی ب سرمون کنیم جز تیکت دادن؟ ج تلفن هم نمیدن)
حالا هم باز تیکت دادم و خواهش کردم که پرداخت کنن و من برم سراغ کارهام . 1 هفته تبدیل کردن به 1 ماه
و اینو زدن
سلام
دوست عزیز یه مدرکی واسه نوشتتون بزارید
-
-
March 30th, 2013, 08:19
ایشون اسم کسی رو نیاوردن که انتقاد محسوب بشه و پستشون حذف شه!فقط راهنمایی خواستن
-
تعداد تشکر ها از mrasol به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2013, 16:51
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rezapj
با سلام
بنده غلامرضا پهلوان
و اینو زدن
با سلام
بنده ایشون را تلفنی راهنمایی کردم.
دوستانی که گفتند مدرک قرار بدهد ایشون قصدشون اثبات چیزی نیست و تخریب کسی نیست و نامی هم نبردند درخواست ایشون اینه :
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
April 13th, 2013, 14:01
بنده با این شخص صحبت داشتم و در آخر ذکر کردند !
شما قوانین ما رو زیر پا گذاشتید (ارسال تیکت هر 3ساعت یکبار ) تا 48 ساعت باید صبر میکردم
از پاسخگویی به بنده تا 1ماه 45 روز خودداری میکنند و اگه دوباره تماس بگیرم میشه 2ماه بعد ممکنه دائمی بشه
گفتم پولو نمیدید ؟ بگید ! میگه تحمت ***ی میزنید !!! کلی خواهش کردم .گفتند هرکاری دوست دارید انجام بدید .میتونید از طریق قانون پیگیر بشید
اسم سایت ! + مدارک به زودی در پست اول بروزرسانی میکنم
دروغ دروغ میاره دورغ زیاد هم بی اعتمادی
-
تعداد تشکر ها از rezapj به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2013, 19:08
عضو دائم
آقا واقعا شما هم کمی درک کنید چرا باید هر دقیقه و هر ساعت یکتیکت بدهید و اون را آپدیت کنید؟
دلیلی جز اذیت میزبان ندارد و تمام کسانی که میگن آقا مدرک بگذار فلان به خدا چنین کاری باهاش بکنین بد تر از این برخورد خواهد کرد مگر شما تنها کار بر ایشون هستید که انتظار دارید 1 ثانیه ای یا یک دقیقه ای یا یک ساعته پاسخ بدهند؟انصاف کجا رفته؟
برای هر 150 تا کاربر باید یک پشتیبان تهیه کرد یک پشتیبان کار بلد و در صورتی که کسی بخواهد اینجوری اذیت کند بهتره همون پنل بسته بشه تا اعصاب خراب نشه و پشتیبانی سایرین به مشکل نخورد این عقیده من است که بهش پایبندم و کاربران ما این رو میدونن که یک بار تیکت میدهند و باید منتظر باشند که پاسخ بگیرین نه اینکه هر دقیقه تیکت بدهند به خدا من مطمئنم اسکرین شات بزنین تمام این ها که میگن مدارک بگذار و... خودشان متوجه اشتباهشون میشوند
امید وارم از حرف های بنده ناراحت نشده باشید
با تشکر
عیسی لو
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2013, 19:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
آقا واقعا شما هم کمی درک کنید چرا باید هر دقیقه و هر ساعت یکتیکت بدهید و اون را آپدیت کنید؟
دلیلی جز اذیت میزبان ندارد و تمام کسانی که میگن آقا مدرک بگذار فلان به خدا چنین کاری باهاش بکنین بد تر از این برخورد خواهد کرد مگر شما تنها کار بر ایشون هستید که انتظار دارید 1 ثانیه ای یا یک دقیقه ای یا یک ساعته پاسخ بدهند؟انصاف کجا رفته؟
برای هر 150 تا کاربر باید یک پشتیبان تهیه کرد یک پشتیبان کار بلد و در صورتی که کسی بخواهد اینجوری اذیت کند بهتره همون پنل بسته بشه تا اعصاب خراب نشه و پشتیبانی سایرین به مشکل نخورد این عقیده من است که بهش پایبندم و کاربران ما این رو میدونن که یک بار تیکت میدهند و باید منتظر باشند که پاسخ بگیرین نه اینکه هر دقیقه تیکت بدهند به خدا من مطمئنم اسکرین شات بزنین تمام این ها که میگن مدارک بگذار و... خودشان متوجه اشتباهشون میشوند
امید وارم از حرف های بنده ناراحت نشده باشید
با تشکر
عیسی لو
به فرض حق با شما
چرا جوابه تلفن نمیدن ؟ به فرض باز هم مشغله دارن . چرا پول رو پس نمیدن ؟ مگر نمیخوان تا از دسته ایشون راحت بشن ؟ خب پول رو پس بدن مثله آدم
الان 90% هاستینگ ها تا پول ندادی همه چیزشون خوبه بعد از پرداخت یک بلایی سره آدم میارن که نگو .
این فروشنده خودش مشتری آزاری داره .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-