-
December 19th, 2013, 01:44
ارزان بودن بعضی هاست ها
با سلام.
من چندین ساله که سایت دارم و روی هاستینگ های زیادی بودم و از بعضی ها راضی بودم از بعضی ها نه.با رایگان و غیر رایگانم کار کردم
حالا یه سوال برام پیش آمده چرا بعضی از هاستینگ های معتبر هاستشون از بقیه به نسبت خیلی ارزونتر در میاد!؟
منظورم اونایی نیست که ریسلری رایگان از بایت هاست یا جاهای دیگه گرفتن.منظورم هاستینگ های معتبری مثل نت افراز
یا شایدم بهتر بود این سوالو اینطوری بپرسم چرا بیشتر هاستینگ ها هاستشونو خیلی گرونتر از بقیه میفروشن!؟
-
تعداد تشکر ها از ashkan_203 به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2013 01:44
# ADS
-
December 19th, 2013, 02:07
عضو انجمن
پاسخ : ارزان بودن بعضی هاست ها
1. مشتری زیاد دارن و ارزون می کنند قیمت رو
2. مشتری ندارند و قیمت رو پائین میارن تا قروششون بالا بره
3. هزینه مکان استیجاری، تکنسین، پشتیبانی و ... میدن و زیاد میوفته. یا بلعکس هزینه نمیدن و ارزون در میاد. (هاست های یکنفر همه کاره!!)
بزودی این باز هاستینگ بلای جالبی به سرش میاد. یه مقاله ی جالبی دیدم در مورد فناوری ابری و هاست های ارزان برای سایت های شخصی و آینده ی تحریم ها
مثلا هاست گیتور که ایران رو تحریم کرده برای سایتتون هاست آنلیمیت میده با یک سنت. یک سنت خالی....
شاید تا 100 گیگ فضا و 1 ترابایت ترانسفر هم همون 1 سنت رو بگیره.
الان حساب کن پرتقال فروش رو... یعنی آینده ی هاست های ایرانی با این مسائل اگر تحریم ها رفع بشن.
دانش و هنر نباید
کپی رایت داشته باشند. کپی رایت ضد ارزش های آزادی خواه بشری هستند.

-
تعداد تشکر ها ازabasaqa به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2013, 02:15
آره خب فک کنم اگه تحریم ها نباشه هاست خیلی ارزان بشه ولی اونور قضیه هم هست که بدون تحریم ،هاست گیتور سرویس های ریسلری اش هم واقعا ارزون درمیاد.سرور مجازی و سرور اختصاصی اش هم مناسب میشه.
-
تعداد تشکر ها از ashkan_203 به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2013, 02:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ashkan_203
آره خب فک کنم اگه تحریم ها نباشه هاست خیلی ارزان بشه ولی اونور قضیه هم هست که بدون تحریم ،هاست گیتور سرویس های ریسلری اش هم واقعا ارزون درمیاد.سرور مجازی و سرور اختصاصی اش هم مناسب میشه.
درسته. ولی اگه زمانی آزاد بشه، من ماهی 50 دلار میدم و مستر میگیرم. بعد تا دلم بخواد اکانت مجانی میدم به مردم. (رایگان است و همیشه خواهد ماند)
البته توی ایران هستند الان شرکت هائی که الانم همچین کارهائی می کنند. (رایگان یا ریسلر cent ای ) !!!
دانش و هنر نباید

-
تعداد تشکر ها ازabasaqa به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2013, 02:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
abasaqa
1. مشتری زیاد دارن و ارزون می کنند قیمت رو
2. مشتری ندارند و قیمت رو پائین میارن تا قروششون بالا بره
3. هزینه مکان استیجاری، تکنسین، پشتیبانی و ... میدن و زیاد میوفته. یا بلعکس هزینه نمیدن و ارزون در میاد. (هاست های یکنفر همه کاره!!)
بزودی این باز هاستینگ بلای جالبی به سرش میاد. یه مقاله ی جالبی دیدم در مورد فناوری ابری و هاست های ارزان برای سایت های شخصی و آینده ی تحریم ها
مثلا هاست گیتور که ایران رو تحریم کرده برای سایتتون هاست آنلیمیت میده با یک سنت. یک سنت خالی....
شاید تا 100 گیگ فضا و 1 ترابایت ترانسفر هم همون 1 سنت رو بگیره.
الان حساب کن پرتقال فروش رو... یعنی آینده ی هاست های ایرانی با این مسائل اگر تحریم ها رفع بشن.
نه در سایتش چنین مبلغی دیدم و نه خبرنامه اش چنین چیزی را برام میل کرده !
قیمت روبنده ازینجا می بینم!
Web Hosting | Shared cPanel Web Hosting - HostGator
شما از کجا !؟
-
تعداد تشکر ها از m-mehdipoor به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2013, 02:22

نوشته اصلی توسط
abasaqa
درسته. ولی اگه زمانی آزاد بشه، من ماهی 50 دلار میدم و مستر میگیرم. بعد تا دلم بخواد اکانت مجانی میدم به مردم. (رایگان است و همیشه خواهد ماند)
البته توی ایران هستند الان شرکت هائی که الانم همچین کارهائی می کنند. (رایگان یا ریسلر cent ای ) !!!
به اون جاش فک نکرده بودم.
-
تعداد تشکر ها ازashkan_203 به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2013, 02:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
خدمت شما
امیدوارم اشتباه نکرده باشم.
ddss.png
دانش و هنر نباید

-
تعداد تشکر ها از abasaqa به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2013, 08:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
abasaqa
خدمت شما
امیدوارم اشتباه نکرده باشم.

هاست گیتور بعضا آفر میذاره ، ولی آفرهای عجیب غریبش معمولا چند ساعته هست ، مثلا 2 شب پیش گفت هر کی از ساعت 10 تا 12 شب همون شب بخواد دامین بخره ، براش 1.95 دلار حساب می کنم و ... !
ولی عموما تخفیف هایی که برای هاستش میذاره ( البته با این قیمت ندیدم ) فقط ماه اول است و برای تست کیفیت
اگر اینم لینکش تو سایت موجود است می تونید بدید چک کنم
-