-
March 31st, 2013, 14:55
عضو انجمن
مشکل ping در وی پی اس های Vmware
سلام
برخی از ایپی های سرور ما 80 درصد رنجش پینگش یهو میره، من فکر میکنم یکی از مشترکین ما شیطنت میکنه و ایپی ها را در ویپی اس خودش اضافه میکنه، حالا من چطور میتونم ببینم هر وی پی اس چه تعداد ایپی ادد داره؟
بعد از ری استارت درست میشه، اما باز بعد از مدتی همین مشکل بوجود میاد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
-
-
March 31st, 2013 14:55
# ADS
-
March 31st, 2013, 15:02
عضو جدید
پاسخ : مشکل ping در وی پی اس های Vmware
سلام با ای پی اسکنر اسکن کنید معلوم میشه
-
تعداد تشکر ها از Parsavps.com به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2013, 15:02
عضو انجمن
سلام
در کدام دیتاسنتر هستید؟
آیا روتر میروتیک یا فایروال مالی دارید که به عنوان گیت وی سرور مشتریان باشه ؟
-
تعداد تشکر ها از wanener به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2013, 15:07
عضو انجمن
شما با هر راهکاری که بتونید ترافیک رو اسنیف کنید مثل Ntop میتونید مک اینترفیسی که آی پی روی اون ست شده رو ببنید
-
تعداد تشکر ها از wanener به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2013, 15:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Parsavps.com
سلام با ای پی اسکنر اسکن کنید معلوم میشه
ممنون، ممکنه بگید چطور میتونم اسکن کنم؟ برنامه خاصی داره؟
متشکر
-
-
March 31st, 2013, 16:15
عضو انجمن
دوست عزیز شما ایپی رو اسکن کنید ممکن است برا اون ایپیتون ابیوز بیاد (بسته به نوع دیتاسنتر)
بهترین کار این هست که اگر خودتون به سویچ که سرورها به اون متصل هستند دسترسی دارید با دستور arp میتونید مک ادرس سرورها رو در بیارید که مشخص میشه هر مک ادرس چند ایپی درش تنطیم شده است.
اگر دسترسی ندارید یکی یا چند تا از ایپیهایی که پینگ ندارند رو به ساپورت دیتاسنتر بدید تا بهتون مک ادرس رو بدن اون وقت کارت شبکه هارو ببینید که اون مک ادرس برای چه کسی هست.
ضمنا فکر میکنم مشکل عمدی نباشه.چون کسی که بخواد ایپی رو ست کنه نمیتونه استفاده کنه چون مشکل کانفلیکت برای اون ایپی پیش میاد.
موفق باشید
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها از taghi.karimi به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2013, 21:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
دوست عزیز شما ایپی رو اسکن کنید ممکن است برا اون ایپیتون ابیوز بیاد (بسته به نوع دیتاسنتر)
بهترین کار این هست که اگر خودتون به سویچ که سرورها به اون متصل هستند دسترسی دارید با دستور arp میتونید مک ادرس سرورها رو در بیارید که مشخص میشه هر مک ادرس چند ایپی درش تنطیم شده است.
اگر دسترسی ندارید یکی یا چند تا از ایپیهایی که پینگ ندارند رو به ساپورت دیتاسنتر بدید تا بهتون مک ادرس رو بدن اون وقت کارت شبکه هارو ببینید که اون مک ادرس برای چه کسی هست.
ضمنا فکر میکنم مشکل عمدی نباشه.چون کسی که بخواد ایپی رو ست کنه نمیتونه استفاده کنه چون مشکل کانفلیکت برای اون ایپی پیش میاد.
موفق باشید
با سلام
خیر با اسکن آ یپی ها توسط ماشینی که به همون سرور متصل هست مشکلی بوجود نمی آید
هر ماشینی که با سرور های دیگر شما در یک شبکه باشه همانطور که در پیام رسان عرض کردم خدمت دوستمون میتونید ببینید روی چه مکی هست
هیچ دیتاسنتری به اسکن کاری نداره اون پورت اسکن هست که غیر قانونیه و اگر یک آی پی همزمان به دنبال اتصال به پروتهای باز و بسته و عمومی باشه ابیوز حساب میشه
ضمنا هیچ کافلیکتی برای ست کردن چند آی پی روی یک کارت شبکه بوجود نمی آید چون گیت وی همه آنها یکی است
اگر ماشین چند کارت شبکه داشته باشه هم باز بوسیله متریک اینترفیس صالی مشخص میشه
با احترام
-