-
April 1st, 2013, 12:12
کدام سیستم مالی سخت گیر نیست ؟Alipay,Payza,webmoney
کدوم سیستم مالی مثل پی پل نیست مثلا مثل مدیر مگا آپلود که پیپل موجودیش رو فاش کرد
اگر پی پل بو ببره که ایرانیم حساب رو می بنده.
آیا وب مانی بهتره که در روسیه است?
-
-
April 1st, 2013 12:12
# ADS
-
April 1st, 2013, 12:37
پاسخ : کدام سیستم مالی سخت گیر نیست ؟Alipay,Payza,webmoney
وبمانی و لیبرتی ریزرو با ایران هیچ مشکلی ندارن ولی اینها کجا و پیپال کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( حداقل من که در این 3 سالی که با اینها کار می کنم مشکلی نداشتم. تمام مشخصات وارد شده هم حقیقی هست و با آی پی ایران هم بارها استفاده کردم )
-
تعداد تشکر ها از ARNE به دلیل پست مفید
-
April 1st, 2013, 12:40
بین این سه مورد قید شده وبمانی با ایران مشکلی نداره اما اونی هم که مشکل نداره با ما ظاهرا ما باهاش مشکل داریم!!!چون زحمت کشیدن عزیزان و ف.... کردنش!
-
تعداد تشکر ها از rezahesami به دلیل پست مفید
-
April 1st, 2013, 13:11
مثلا فروش لیچ دانلود از سایتهای اشتراگذاری که غیر قانونی از نظر کشورهای اروپایی با کدوم سرویس امن تره؟وب مانی امنتره چون تو روسیه است؟
-
-
April 1st, 2013, 13:18

نوشته اصلی توسط
petersool
مثلا فروش لیچ دانلود از سایتهای اشتراگذاری که غیر قانونی از نظر کشورهای اروپایی با کدوم سرویس امن تره؟وب مانی امنتره چون تو روسیه است؟
فکر می کنم فروش لیچ با وبمانی هم مورد داشته باشه نمی دونم اطلاعاتی ندارم ولی معمولا بچه هایی که کار می کنن با یه واسط کار می کنن نه مستقیم
-
-
April 1st, 2013, 13:21
عضو انجمن
من هم نظرم روی روسیه هست چون که روسیه ای ها با ایران هیچ مشکلی ندارند نمونه ان هم قرار است که کسپرسکی را به فارسی هم بسازند.
وب مانی هم همین طور است خود من وب مانی استفاده می کردم با ایپی ایران هیچ مشکلی ندارن
-
-
April 1st, 2013, 13:47

نوشته اصلی توسط
rezahesami
فکر می کنم فروش لیچ با وبمانی هم مورد داشته باشه نمی دونم اطلاعاتی ندارم ولی معمولا بچه هایی که کار می کنن با یه واسط کار می کنن نه مستقیم
میشه لطفا بیشتر از واسطه بگید یا کسی و سرویسی رو معرفی کنید.
-
-
April 1st, 2013, 14:01
-