-
March 27th, 2013, 12:17
دامین .ir و سایت دانلود فیلم
سلام دوستان من یه سوال داشتم.
این سایت های دانلود فیلم که دامینشون .ir هست. که توی سایت ایرانیک ثبت شده اند. بعد اینا که هی ل تر میشن. و میرن میزنن همون سایت با یه عدید جلوش و دوباره توی سایت ایرنیک ثبت میکنن برای اونا مشکل خاصی پیش نمیاد؟؟ مشکل قضایی چیزی؟؟
مثلا : mysite.ir
mysite1.ir
mysite2.ir
اینا که همه ثبت میشن مشکلی قانونی پیش نمیاد؟چون توی سایت ایرانیک مشخصاتضون ثبت میشه که.
ممنون میشم جواب بدید مهمه
ممنون./
-
-
March 27th, 2013 12:17
# ADS
-
March 27th, 2013, 12:48
پاسخ : دامین .ir و سایت دانلود فیلم
سلام.. همه چی به شانس شما بستگی داره عزیز.. یه ذفعه دیدی کارت گرفت و سود خوبی کردی و یه موقع دیدی فتا اومد دم در خونتون و گفت جمع کن بریم..!!!
از دید بنده به ریسکش نمی ارزه..
-
تعداد تشکر ها از shazo به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2013, 12:51
اها.منم تو همین فکر بودم.بعد اگه دامین های دیگه باشه مشکلی نداره درسته؟؟ مثلا .asia یا هر چیز دیگه ای که بدرد این نوع کار بخوره (چون این دامین ها خیلی عمر نمیکنن)
اونا چی؟؟ اونا مشکل ندارن درسته؟؟
-
-
March 27th, 2013, 12:59
دامنه ir ّهمه مشخصات شما هست ولی خوب روی دامنه های دیگه میشه یه کارایی کرد .. مثلا دامین رو پریویت کرد و..
ولی در کل بازم ریسکش نمی ارزه.. هزینه زیاد و استرس زیاد..
-
تعداد تشکر ها از shazo به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2013, 15:01
اها که اینطور. بعد اگه دامنه رو بدم به یکی از دوستام که خارج هست چی؟؟ به اسم اون ثبت بشه چی؟؟
اینهمه سایتی که وجود دارن اونا چیکار میکنن؟؟ با ریسک کار میکنن؟؟
در کل یعنی هیچ راه وجود نداره که امن باشه؟؟
-
-
March 28th, 2013, 17:16
دوستان هیچ کس دیگه ای نیست یه راهنمایی کنه؟ اگه من دامین رو بدم به کسی که خارج از کشور هست بگیره و ثبت کنه بازم ممکنه برای من مشکلی پیش بیاد؟؟ مثلا بگم برام از سایت godaddy برای ثبت کنه؟
-
-
March 28th, 2013, 17:54
سلام
خیر عزیز مشکلی پیش نمیاد با شما چیکار دارن
شما دامنه هم به اسم خودت بزنی مشکلی پیش نمیاد استرسی هم نداره مگه اینکه سایت خیلی مشهور بشه بازدیدش بالا بره.تا حالا هم به خاط سایت دانلود فیلم کسی رو بازداشت نکردن
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از shingo به دلیل پست مفید
-
March 28th, 2013, 17:58
خب این دوستمون shazo مگیه مشکل داره.چون دامین .ir توی سایت ایرانیک ثبت میشه اونا هم همه اطلاعات شما رو دارن. ولی .asia رو نمیدونم جریانش دقیقا چیه.
-
-
March 28th, 2013, 18:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alone
خب این دوستمون shazo مگیه مشکل داره.چون دامین .ir توی سایت ایرانیک ثبت میشه اونا هم همه اطلاعات شما رو دارن. ولی .asia رو نمیدونم جریانش دقیقا چیه.
irnic هم مشخصات الكي بده :دي
-
تعداد تشکر ها از .K.H.A. به دلیل پست مفید
-
March 28th, 2013, 18:55
-