من میخوام توی سایتم این چندتا بخش رو بزارم.لطفا بهم بگید انگلیسی اینا چی میشه؟ (میخوام عنوان های سایتم خارجی باشه)
زندگی
فرهنگ
جامعه
صوت
فیلم
کتابخانه
کامپیوتر
آموزش
سرگرمی و تفریحی
پزشکی و بهداشت
من میخوام توی سایتم این چندتا بخش رو بزارم.لطفا بهم بگید انگلیسی اینا چی میشه؟ (میخوام عنوان های سایتم خارجی باشه)
زندگی
فرهنگ
جامعه
صوت
فیلم
کتابخانه
کامپیوتر
آموزش
سرگرمی و تفریحی
پزشکی و بهداشت
خدا خیرش بده :
Google Translate
گوگل که همش دروغ میگه
من کلماتی میخوام که توی دیگر سایت ها به کار میره
مثلا.من میخوام قسمت صوت رو ننویسه موسیقی.چون سایت مذهبیه
قسمت سرگرمی و تفریحی اسمش طولانیه.یه اسم کوتاه میخوام
و...
Life
Culture
Community - Society
Voice
Film
Library
Computer
Teach - Education
Entertainment - Vacation
Health Care
گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
Avalhost Web-hosting Company
4340602 311 98+ : Tell Number
شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
این کلمات در انگلیسی عامیانه هستند؟ (در دیگر سایت های خارجی هم از همین کلمات استفاده میشه؟)
اون کلماتی که طولانی هستن رو چیکارشون کنم؟میخوام کوتاه تر باشن چون جای اونا توی سایتم نیست
خنده نداره
جدی میگم بخدا
شما بیاید یه متن رو به گوگل بدید تا انگلیسی کنه.بعد همون انگلیسی که بهتون داده بدید تا فارسی کنه...![]()
آره
مچ گوگل هم گرفتین شما این متن شماست خارجی کرد بعد فارسی کردم
شما یک پیام به چوب گوگل به انگلیسی دریافت کنید. پس از آن به فارسی و انگلیسی را که شما ...
بار اول نیست مچ گوگل رو میگیرم.از نظر من گوگل غول اینترنت نیست چون من میتونم با یه ترفند رنک گوگل شما رو به 1 برسونم و یا کاری کنم که اگه عنوان سایت شما رو توی گوگل سرچ کنن سایت شما بره صفحه 8 (البته اگه رتبه الکسا سایت شما از 10 هزار بالا تر باشه) و...
مشکل من دیگه حل شد
از کمک همتون ممنونم
نكن برادر نكنخنده نداره
جدی میگم بخدا
شما بیاید یه متن رو به گوگل بدید تا انگلیسی کنه.بعد همون انگلیسی که بهتون داده بدید تا فارسی کنه...![]()
توقع نداشته باشيد فعل و فاعل مفعول و ............. رو براتون كامل رديف كنه
هرچند كه از زمان ايجادش تا به الان خيلي پيشرفت كرده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)