سلام دوستان این وارز هاست هم هر چندوقت یه بار کلا غیب میشه کسی خبر داره چی شده ؟
سلام دوستان این وارز هاست هم هر چندوقت یه بار کلا غیب میشه کسی خبر داره چی شده ؟
دوستان اگه کسی از اینا شماره ای داره ممنون میشم اینجا یا تو پیغام خصوصی به من بده واقعا برام مهم هست
از این سرورها که قطع شدن یکیش برای من حیاتی هست
دورد
سایتشون گویا روی سرورهای هلند بوده چون ما هم دو سرور از هلند ازشون داریم داون شدن از دیشب !![]()
یه چیزی منو نگران میکنه سرورهای امریکا هم دان شدن که به هلند ربطی نداره من چند سرورم دان شده و این هلندیه برای من واقعا حیاتی هست خدا کنه یه خبری ازشون بشه
این بدترین نوع مشتریمداری هست که بی خبر همیشه میرن . امیدوارم مثل سری قبل نشه بگن سرورها نابود شده
باز هم جناب هوشیار و ایجاد استرس در همکاران !
واقعا چرا جناب هوشیار باز هم به کیفیت و سرعت عمل سابق بر نمی گردند چرا باید 2 سرور از 2 کشور دان بشه!
امیدوارم مشکلات هر چیزی که هست برای همیشه حل کنند و یا اگر نمی توانند بعد مشکل که چند ماه پیش رخ داد دیگه بدون مشکل حضور داشته باشند اعلام کنند محبور نیستند.
با اینکه ارادت خاصی به جناب رحمان هوشیار دارم اما همه وارز هاست کم نقص سابق می خواهند.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
باور کنید من شخصا هنوز منتظر اون زمانی هستم که ایشون نامبر1 بودن ولی در حال حاضر نه از لحاظ پشتیبانی نه سرویس ها در شرایط مطلوبی نیستن و حتی این ماه اخر یه تمپلت به ما ندادن که بریم جای دیگه سرویس بگیریم بدبختی امکان بک گیری هم نبود
الانم که چون این دو تا سرور از دو تا دیتا سنتر مختلف دان شده به نظر مشکل از دیتا سنتر ها نمیاد
ویرایش توسط sawyer111 : March 10th, 2013 در ساعت 13:50
بله گاهی سرویس دهندگان ایرانی برای نگاه داشتن مشتری برای اینکه کاربر منیج های زیادی انجام داده امکان تمپلت کردن را فراهم نمی کنند.که این میشه ابزار تحمیل سرویس دهی به کاربر.
امیدوارم هیچ موقع چنین مشکلی پیش آمد نکند اما به روزی نگاه کنید که ممکن هست کل این دیتا که کمی هزینه بر هست بک اپ گیری از بین برود
همان طور که آقای کیانی هم گفتن مشکلاتی دارند که از اشتباهات گذشته خودشون هم پند نگرفتند.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
این ادما امدن سرور سویس هم بستن
ما رو مسخره کردن این کارشون دیگه کلاه برداری محض هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)