سلام آقا خلاصه دیگه حسابی اعصابم بابت این موضوع درگیر شده![]()
من 4 روز پیش یه vps از یه سایت که نمی خوام اسمشو ببرم یه وی پی اس 256 سفارش دادم بعدش بعد 2 روز که همش تیکت زدم که آقا اگه میشه این سفارش مارو راه بنداز یه آی پی بهم داد, که منم اومدم برم با ssh وصل شم به روت که پیغام fatal error میداد
خب ما دیدیم این آی پی مشکل داره رفتیم به پشتیبانی تیکت زدیم که این آی پی که دادید فکر کنم اشتباهی دادین! اصن وصل نمیشه!
که گفتن در حال بررسی...
بعدش شد روز چهارم از سفارشمون که با هزاربار خواهش گفتن می تونید استفاده کنید. حالا جدا از اون که قرار بود کلکسو هم نصب کنن واسم که نصب نکردن و کانفیگ اولیه که بالای سایتشون زده بودن رایگان و منم ازشون خواسته بودم ولی انجام ندادن ما رفتیم و راحت تونستم به ip که دادن وصل شم و کنترل پنل رو نصب کنم که تقریبا یک ساعت از تحویل سرویس گذشته بود که دیدم دیگه نه با ssh می تونم به ip وصل شم نه کنترل پنل بالا میاد
حالا هرچی تیکت میزنم جواب سربالا میدن که این سرویس مال شماس و استفاده کنندش شمایید به ما مربوط نمیشه!!!به همین قشنگی!
حالا می خوام ازتون مشورت بگیرم که این مشکل از منه یا از سرویس دهنده؟ من خودم یکساله با وی پی اس کار میکنم و اینجور مشکلی تاحالا نداشتم و میدونم برطرف کردن مشکلش دست من نیست! اصن به هیچی دسترسی ندارم! الانم برام پنل ریبوت رو فعال کرد که هرچیم خاموشو روشنو ریبوتو ریستارت میکنم هیچی به هیچی!
چیکار کنم:-