-
March 9th, 2013, 10:08
عضو جدید
درخواست نمایندگی دامین
با سلام.
بنده نمایندگی دامین از یک شرکت دارم و قیمت هاش هم مناسب هست.
به نظر منطقیه ؟ خودم برم از ریسلر کلوپ نمایندگی دامین بگیرم و با دلار paypal پرداخت کنم؟
اگر نظرتون هست..معرفی میکنید یک سایتی که برام بصورت paypal پرداخت انجام بدهد؟
-
-
March 9th, 2013 10:08
# ADS
-
March 9th, 2013, 11:22
پاسخ : درخواست نمایندگی دامین
منم یه پنل نمایندگی از ریسلرکلاب گرفتم الان باید 99 دلار پرداخت کنم
من همه مشخصات واقعی رو وارد کردم مشکلی نیست ؟
-
-
March 9th, 2013, 11:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amertad
با سلام.
به نظر منطقیه ؟ خودم برم از ریسلر کلوپ نمایندگی دامین بگیرم و با دلار paypal پرداخت کنم؟
سلام دوست عزیز
میتونید خودتون حساب وب مانی باز کنید
و از فروشنگان دلار وب مانی دلار تهیه کنید و نسبت به شارژ پنل خود استفاده کنید .
موفق باشید
[●] شرکت توسعه سامان نـیماد [●]
ارائه دهنده خدمات هاستینگ، طراحی سایت، پیام کوتاه
نیماد
-
-
March 9th, 2013, 11:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
karshenasi
منم یه پنل نمایندگی از ریسلرکلاب گرفتم الان باید 99 دلار پرداخت کنم
من همه مشخصات واقعی رو وارد کردم مشکلی نیست ؟
خیر مشکلی ندارد.
[●] شرکت توسعه سامان نـیماد [●]
ارائه دهنده خدمات هاستینگ، طراحی سایت، پیام کوتاه
نیماد
-
-
March 9th, 2013, 12:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amertad
با سلام.
درود
به هر حال بهتره که خودتون عامل باشید و کنترل نهایی همه محصولات در دست شما باشه. مگر اینکه شرکت خیلی قابل اعتمادی باشه که باز هم توصیه بر این هست خودتون اقدام کنید البته مشروط بر اینکه توانایی تهیه پی پال مطمئن با پاسپورت و البته مکالمه تلفنی اولیه با ریسلر کلاب باشید.
-
-
March 9th, 2013, 13:07

نوشته اصلی توسط
parsdrive
درود
به هر حال بهتره که خودتون عامل باشید و کنترل نهایی همه محصولات در دست شما باشه. مگر اینکه شرکت خیلی قابل اعتمادی باشه که باز هم توصیه بر این هست خودتون اقدام کنید البته مشروط بر اینکه توانایی تهیه پی پال مطمئن با پاسپورت و البته مکالمه تلفنی اولیه با ریسلر کلاب باشید.
مکالمه اولیه اجباریه ؟!
چون از هند زنگ زدن نفهمیدم چی دارن میگن فکر کنم همین رسیلرکلاب بود
-
-
March 9th, 2013, 13:24

نوشته اصلی توسط
parsdrive
درود
تازگیا اینطوری شده تلفنی زنگ میزنن ؟ و پاسپورت !
-
-
March 9th, 2013, 13:45
عضو انجمن
بله. برای اینکه مطمئن بشن پرداخت رو از حساب معتبر انجام دادید باید تصویر اسکن شده پاسپورت متعلق به حساب پی پال(حالا به نام شما یا هر کس دیگری که هست) رو برای یکبار ارسال کنید. در ضمن تائید تلفنی هم یکبار هست و چند بار هم زنگ زدن برای معرفی محصولات دیگر نظیر وی پی اس و ... . شما انگلیسی صحبت کنید اونها هم می فهمند وگرنه منتظر اونها بمونید بخوان فارسی صحبت کنید روزها میگذره متوجه بشین چی گفتن! کلمه سلامش رو شنیدم دیگه نشد جلوی خندم روبگیرم و با انگلیسی مکالمه رو ادامه دادیم.
-
-
March 9th, 2013, 13:49

نوشته اصلی توسط
parsdrive
بله. برای اینکه مطمئن بشن پرداخت رو از حساب معتبر انجام دادید باید تصویر اسکن شده پاسپورت متعلق به حساب پی پال(حالا به نام شما یا هر کس دیگری که هست) رو برای یکبار ارسال کنید. در ضمن تائید تلفنی هم یکبار هست و چند بار هم زنگ زدن برای معرفی محصولات دیگر نظیر وی پی اس و ... . شما انگلیسی صحبت کنید اونها هم می فهمند وگرنه منتظر اونها بمونید بخوان فارسی صحبت کنید روزها میگذره متوجه بشین چی گفتن! کلمه سلامش رو شنیدم دیگه نشد جلوی خندم روبگیرم و با انگلیسی مکالمه رو ادامه دادیم.
سلام مجدد
خب چه کاریه پی پال بزنن برای بار اول وب مانی بزنن تموم نه تلفن نه پاسپورت به همین راحتی
با تشکر
-
-
March 9th, 2013, 13:52
عضو انجمن
شما منظور بنده رو متوجه نشدید. عرض کردم تماس بار اول رو برای تائید هویت مشتری میگیرند وچند کلمه ای راجع به اطلاعات ثبت نامیتون می پرسند. ربطی به پی پال و وبمانی نداره.
-