-
June 26th, 2019, 12:09
شکایت از سایت کلاهبردار طرح روز
من 13 سایت روری سرورهای این شرکت داشتم که صرفا برای لینک سازی بوده. متاسفانه به علت مشکلات زیادی که در این هاسیتنگ داشتم سایتم دچار افت شده. هزینه های زیادی برای سایت شده.! این احتمال می رود سایتم دچار پنالتی گوگل شده.
من زیان بیست میلیونی رو متحمل شدم. میخوام شکایت بکنم که تمام زیان های رو جبران کنه.
من قصد دارم از این شرکت شکایت کنم . دوستان من کسانی زیادی در دادگستری دارم فقط راهنمایی کنید باید از کجا شروع کنم.
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=207976
بهترین سایت فروشگاه فایل، پدیده فایل می باشد. برای
فروش فایل به سایت ما سر بزنید.
-
-
June 26th, 2019 12:09
# ADS
-
June 26th, 2019, 13:03
پاسخ : شکایت از سایت کلاهبردار طرح روز
برو پیش یه وکیل کاربلد بهش بگو اونم شریک کن کاراتو ردیف میکنه ایران با پارتی فقط میتونی حقتو بگیری خودت تنهایی نمیتونی صرف فعل رفتن دادسرا و دادخواستو...علیه طرف شکایت کنی هرچی باشه وکیل کارش اینه داری میگی اشنا هم داری دیگه تمومه
-
تعداد تشکر ها از gdfire به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2019, 15:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m.sadeghnia.dev
سلام
الکسا این سایت بالای 40 هزار هست. هاستینگی که این رتبه الکسا رو داره دیدن سایتش هم اشتباه هست چه برسه اینکه اعتبارتون رو روی سرویس هاشون بذارین.
بقیه حرفاتون درست هستند ولی اینکه اعتبار و کیفیت یک هاستینگ با الکسا باشه، صحیح نیست، چون با ترفندهای مختلف میشه بهترین رتبه الکسا رو بدست آورد ولی اعتبار لازمه یک هاستینگ رو با رتبه الکسا نمیشه گرفت
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
-
June 26th, 2019, 15:42

نوشته اصلی توسط
Kian
بقیه حرفاتون درست هستند ولی اینکه اعتبار و کیفیت یک هاستینگ با الکسا باشه، صحیح نیست، چون با ترفندهای مختلف میشه بهترین رتبه الکسا رو بدست آورد ولی اعتبار لازمه یک هاستینگ رو با رتبه الکسا نمیشه گرفت
شما هم ترفند بزن کسی جلوتو گرفته؟
-
-
June 26th, 2019, 16:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
gdfire
شما هم ترفند بزن کسی جلوتو گرفته؟
کسی که سر الکسا کلاه میزاره و رتبه جعلی میگیره، معلوم نیست به کاربرای بیچاره اش، چه ترفندهایی میخواد بزنه !
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
-
June 26th, 2019, 16:37

نوشته اصلی توسط
Kian
کسی که سر الکسا کلاه میزاره و رتبه جعلی میگیره، معلوم نیست به کاربرای بیچاره اش، چه ترفندهایی میخواد بزنه !
کسیکه به فکر پیشرفته و درامد مطمعن باش هم تبلیغاتشو میکنه هم حاضره هزینه کنه رتبه اول باشه و کاربراشم حفظ کنه !
کسیم که بفکر کلاهبرداریه هیچ کدوم!
شماهم اگه میتونید خوب بفرمایین تبلیغات کنید برندتون رتبتون خرج کنید بالا باشین بحث اعتماده عزیزم نمونش برند معروف هاست دی ال که از هر این کاره ای بپرسی میگه داری برو هاست دی ال چون هدفمند رفته جلو
-
-
June 26th, 2019, 17:33

نوشته اصلی توسط
gdfire
برو پیش یه وکیل کاربلد بهش بگو اونم شریک کن کاراتو ردیف میکنه ایران با پارتی فقط میتونی حقتو بگیری خودت تنهایی نمیتونی صرف فعل رفتن دادسرا و دادخواستو...علیه طرف شکایت کنی هرچی باشه وکیل کارش اینه داری میگی اشنا هم داری دیگه تمومه
بله صد در صد حقم حتی رو چن برابر بیشتر میگیرم ! نیاز به اطلاع به پلیس فتا نداره؟جالب هست مدیران هیچ برخوردی نمی کنند!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
m.sadeghnia.dev
سلام
متاسفانه شما از سایتی خریداری کردید که نه نماد الکترونیکی داره و نه اعتبار مناسب.
با توجه به اینکه ایشان نماد کسب و کار اینترنتی نداره پیگیری این مورد تنها با وجود پارتی اون هم پارتی هایی که نفوذ بالا دارن نتیجه میده پس اگه ندارید بیخود وقتتون رو بیشتر از این تلف نکنید
همیشه توو تمامی سفارش های اینترنتی به نماد و اعتبار نماد توجه کنید
وقتی شما کسب و کار اینترنتی راه اندازی می کنی یعنی سرمایه ت در اختیار شخص دیگه و سیستم های اون شرکت هست. الکسا این سایت بالای 40 هزار هست. هاستینگی که این رتبه الکسا رو داره دیدن سایتش هم اشتباه هست چه برسه اینکه اعتبارتون رو روی سرویس هاشون بذارین.
بله درسته ولی من دستم خالی شده بود و مجبور بودم این کار بکنم. چون قبلا از طریق همین انجمن با شرکت های مختلف اشنا می شدم الان هم به بخش فروش هاست مراجعه کردم و اعتماد کردم.
به مدیر سایتش میگم هزینه رو برگشت بده میگه نمیدم. بکاپ های من رو هم پس نمیده .کلاهبرداری از این واضح تر . روی این سایتها برای چندین سایت لینک سازی کردم. الانم هم اعصابم اینقدر بهم ریختس که شیطون میگه پاشم برشم مشهد . بزنم توی دهن این افغانی
ویرایش توسط iranalavi : June 26th, 2019 در ساعت 17:39
بهترین سایت فروشگاه فایل، پدیده فایل می باشد. برای
فروش فایل به سایت ما سر بزنید.
-
-
June 26th, 2019, 18:35

نوشته اصلی توسط
iranalavi
بله صد در صد حقم حتی رو چن برابر بیشتر میگیرم ! نیاز به اطلاع به پلیس فتا نداره؟جالب هست مدیران هیچ برخوردی نمی کنند!
- - - Updated - - -
بله درسته ولی من دستم خالی شده بود و مجبور بودم این کار بکنم. چون قبلا از طریق همین انجمن با شرکت های مختلف اشنا می شدم الان هم به بخش فروش هاست مراجعه کردم و اعتماد کردم.
به مدیر سایتش میگم هزینه رو برگشت بده میگه نمیدم. بکاپ های من رو هم پس نمیده .کلاهبرداری از این واضح تر . روی این سایتها برای چندین سایت لینک سازی کردم. الانم هم اعصابم اینقدر بهم ریختس که شیطون میگه پاشم برشم مشهد . بزنم توی دهن این افغانی
فتا فعلا هیچ کارس اول شکایت میکنی دادسرا دادسرا خودشون اوقت ارجاع میدن فتا فتا هرچی بگه قاضیم به استناد همون رایو میده
دستم خالی باشه هیچ وقت نباید دنبال شرکتا بی هویت باشی به خاطر ارزونی اوقت مثله حال الانت میشه هم سردرد هم بیفت دادگاهارو بگرد ارزون دنبالش بودی شرکتا نامی تری مثله ایران سرور و میهن وب هاست یا نت افزار بودن خیلی ارزون تر! حالا هاست دی ال نه ولی هروقت دارا شدی بدون تو ایران معتبرترین هاست دی اله کلا کلاس کاریشون از بقیه بالاس چه پشتیبانیا که خودشون رفع میکنن چه کارا دیگشون خیلیا که اینجا هستن بچه مدرسه یا دانشجوعن شرکتشونم بعضیا اتاق خونه واحد اجاره ایشونه
-
-
June 26th, 2019, 19:15
عضو انجمن
-
-
June 26th, 2019, 20:04
-