-
March 5th, 2013, 00:55
-
-
March 5th, 2013 00:55
# ADS
-
March 5th, 2013, 01:16
پاسخ : مقدار درامد هاستینگ
در آمد بستگی به سیاست کاری، صبر و حوصله، تجربه فنی، دانش بالا، تبلیغات، امکانات و ... داره.
کار هاستینگ اشباع شده و در کل برای تازه کارها، کار مطمئنی نیست
ویرایش توسط mem2in : March 5th, 2013 در ساعت 01:20
-
-
March 5th, 2013, 01:21
عضو انجمن
با سلام
شما ابتدا لحن صحبت کردن خودتون رو باید برای کار کردن تغییر دهید...
وافعا که جای تاسف داره...
شرکت نوین ارتباط تابان آپادانا شماره ثبت 57861
ارائه سرور مجازی از کشور ایران،آمریکا،آلمان،انگلیس ،فرانسه با قیمت عالی.
-
تعداد تشکر ها ازfarzadho به دلیل پست مفید
-
March 5th, 2013, 01:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ans123
سلام
شما که انقدر در مورد هاستینگ صحبت می کنید،سرذور اختصاصی،سرور مجازی،کنترل پنل ها برای هاستینگ و بمئ. وب بقوو وبق ببق5 ووو وووووو غیره،می دانید چقدر درامد دارد؟

این هاستینگ؟
من الآن می خواهم نمایندگی 37 هزار تومانی بگیرم که نامحدود باشد و بعد می خواهم کار خود را با سرور اختصاصی خیلی قوی(64 گیگ رم)شروع کنم(کاری با مدیریت سرور هم نداریم)فقط خواستم بپرسم که اگر قیمت سرور ما 169$ است(به دلیل تغییر در قیمت $،به تومان نوشته نمی شود)می توانم چنین مبلغی را کسب کنم که بتوانم سرور بخرم؟
سرور رو میگیرید . مشتری که نخواهید داشت . میاید آفر های عجیب غریب میدید . یه عده ساده هم میان ازتون هاست میخرن . سر ماه میبندید میرید و یه عده ای هم بد بخت میشن . پروسش برای شما اینه
با آرزوی موقیت های خیلی بیشتر از این برای شما!
ویرایش توسط compiler : March 5th, 2013 در ساعت 01:40
-
تعداد تشکر ها ازcompiler به دلیل پست مفید
-
March 5th, 2013, 01:39
عضو انجمن
اين انجمن (وب هاستينگ ايران ) رو ميگم احتياج به چند تا ناظم داره كه تاپيك هايي مثل اين رو ببنده .
باتشكر
-
-
March 5th, 2013, 01:41
دوست عزیز برای شروع روی سود و این حرفا با این تجربه ای که داری اصلا حساب باز نکن !
-
-
March 5th, 2013, 01:41
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
farzadho
با سلامشما ابتدا لحن صحبت کردن خودتون رو باید برای کار کردن تغییر دهید...وافعا که جای تاسف داره...
با سلاممگر چی نوشتم؟
-
-
March 5th, 2013, 01:43
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ققنوس
اين انجمن (وب هاستينگ ايران ) رو ميگم احتياج به چند تا ناظم داره كه تاپيك هايي مثل اين رو ببنده .باتشكر
بله دقیقا!بعد آنوقت ناظم ها شما را هم مسدود خواهند کرد.
-
-
March 5th, 2013, 01:44
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Hostine
دوست عزیز برای شروع روی سود و این حرفا با این تجربه ای که داری اصلا حساب باز نکن !
نمی دانم با نوشتن این دو کلمه همه سریعا دریافت می کنند که من تجربه ندارم:|
-
-
March 5th, 2013, 01:47
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
compiler
سرور رو میگیرید . مشتری که نخواهید داشت . میاید آفر های عجیب غریب میدید . یه عده ساده هم میان ازتون هاست میخرن . سر ماه میبندید میرید و یه عده ای هم بد بخت میشن . پروسش برای شما اینهبا آرزوی موقیت های خیلی بیشتر از این برای شما!
اصلا می دانید چرا در کار هاستینگ رفتم؟برای اینکه یکی مثل شما دوست عزیز،آمدید آفر های عجیب و غریب دادید،
-