سلام ؛

آقا جان مادرتان خواهشا , به هر کی میپرستین , دروغ نگین ؛
اگه واقعا خدمات میدین , اگه واقعا اپتایم و سرعت هاست و اینکه رو وی پی اس نباشه و اینکه پشتیبانی ( 24 که دروغه حداقل 12 ساعت ) داشته باشین نه اینکه 5 روز عید و کلا تعطیل باشین آفر بدین .

به اون خدایی که میپرستین خسته شدم , نه یکی نه دو تا از یکدم همه دارن دروغ میگن برا چند 20 تومان ؟ 200 تومان ... واقعا جای تاسف داره .
تو همین انجمن درخواست ریسیلر دادم , اومدن گفتن 20 گیگ داریم و سرعت و اپتایم و پشتیبانی و ... عالی است . ( خدا رو قصم میخورد ) یارو تو المان قالشون گذاشته سرشون کلاه گذاشته 15 هزار از من گرفته بودن . حالا هیچ پاسخی نمیدن . ( به قول گفتنی علی موند و عوضش ) زنگ میزنی ج نمیدن , اس میدی چ نمیدن , سایتی هم که براشون نمونده تیکت بدیم . ( بعد کلی زمان یه سایت زدن , تیکت دادیم که اقا پولمونو بدین یا بکاپ , هر دفعه یک بهانه میکنن .. اخرشم که میگه بکاپ شما ظیفه خودتون بوده بگیرین , نه مه , میگم هزینه رو بدین , تا الان چند روزی میگذره وللی هنوز کسی پاسخگو نیست . )

از جای دیگه هاست گرفتم : کلی مشکلات داشته , 5 روز عیده کلا تعطیل هستن , هیچ کس ج نمیده , گاهی شب ها مدیر میاد سر میزنه , میگی دسترسی مای اسکوال و زیاد کن , میگه نمیشه , میگم سایت و مشکل و حل کن , میگه نمیشه مشکل از ما نیست . در حالی که همینجا مشکل و گفتن دوستی به نام hamid_hijacker گفتن قبلا این مشکل رو با یکی از مشتریان داشتن و راه حل گذاشتن , تایپک نشونشون دادم . میگنه نه و ..

دوستان شرمنده یکم پر حرفی کردم .. کمی دلم پر بود

------------------------------------
سرویس ریسیلر
------------------------------------
20 گیگ هاست لینوکس ( سرعت + اپتایم + امنیت + قرار داد سالانه معتبر ( ترجیعا با مجوز ثبت و معتبر ))
پهنای باند : نامحدود ( مشتری هام برام مهم هستن , اکثرا سازمان و شرکت و شخصی )
تعداد سایت : نامحدود
اور سل : فعال
تمامی امکانات : نامحدود

هزینه ماهانه : نهایت 15 - 20
هزینه سالانه : نهایتا 150 تا 200

قرار داد حتما باید بصورت رسمی و کتبی نوشته بشه ( هزینه پست با خودم )