-
February 16th, 2013, 20:01
عضو جدید
هاست دانلود
با سلام
یک مشکلی دارم.
من هرچی آپلود می کنم روی هاست دانلود. وقتی دامین متصل شده رو میزنم همه ی لینکارو نشون میده. چجوری میتونم پسورد بزارم که همه نتونن وارد بشن؟
-
-
February 16th, 2013 20:01
# ADS
-
February 17th, 2013, 06:13
عضو انجمن
پاسخ : هاست دانلود
منظورتون این هست برای تک تک فایل ها پسورد بگذارید یا برای کل پوشه؟
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام:
@ertebat7host
-
-
February 17th, 2013, 10:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
raadsad
با سلام
یک مشکلی دارم.
من هرچی آپلود می کنم روی هاست دانلود. وقتی دامین متصل شده رو میزنم همه ی لینکارو نشون میده. چجوری میتونم پسورد بزارم که همه نتونن وارد بشن؟
تو فولدر مورد نظر یک فایل .htm بزارید نشون نده.. هر فولدری میخواهید نشون نده یک فایل .htm بزارید..
-
-
February 17th, 2013, 12:22
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ertebat7
منظورتون این هست برای تک تک فایل ها پسورد بگذارید یا برای کل پوشه؟
نه می خوام کلا فایلا پسوردی بشه. من سایتاییرو که با هاست دانلود کار می کنن دیدم. وقتی می خوای لینک مربوطه رو بزنی ازت پسورد ورود می خواد. ولی لینک من اینجوری نیست.

نوشته اصلی توسط
delta
تو فولدر مورد نظر یک فایل .htm بزارید نشون نده.. هر فولدری میخواهید نشون نده یک فایل .htm بزارید..

این مورد رو هم امتحان کردم. جواب نداد
-
-
February 17th, 2013, 14:26
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
raadsad
نه می خوام کلا فایلا پسوردی بشه. من سایتاییرو که با هاست دانلود کار می کنن دیدم. وقتی می خوای لینک مربوطه رو بزنی ازت پسورد ورود می خواد. ولی لینک من اینجوری نیست.
این مورد رو هم امتحان کردم. جواب نداد
آنی که میگی اسکریپت هست..اسکریپت vip ... براش اکانت تعریف میکنی و تا کسی یوزر و پسورد رو نزنه نمیتونه دانلود کنه..
-
-
February 17th, 2013, 15:56
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
delta
آنی که میگی اسکریپت هست..اسکریپت vip ... براش اکانت تعریف میکنی و تا کسی یوزر و پسورد رو نزنه نمیتونه دانلود کنه..
نه وی.آی ... رو نمیگم. شاید از فایل htm باشه. میشه یک نمونه برام بدین بزارم ببینم درست میشه یا نه؟
-
-
February 17th, 2013, 18:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
raadsad
نه وی.آی ... رو نمیگم. شاید از فایل htm باشه. میشه یک نمونه برام بدین بزارم ببینم درست میشه یا نه؟
ببین دوست عزیز شما دو راه دارید. یا با سی پنل قسمت پسورد روی فولدرهاتون پسورد بزارید تا موقع ورود به آن فولدر پسوردبخواد.. یا باید اسکریپت نصب کنی..
نمونه لینک ما vip
http://www.dlfox.com/vip/dl/user1/pc...com.part01.rar
-
-
February 17th, 2013, 19:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
raadsad
ببینید دوست عزیز همانظور که دوست عزیزمون راهنمایی کردند چنانچه کنترل پنل شما سی پنل هست از خود امکانات کنترل پنل برای این کار استفاده کنید خیلی بهتر نتیجه میگیرید و اینطوری اگه تعداد لینک ها زیاد باشه از سردرگمی خلاص میشید
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام:
@ertebat7host
-
-
February 17th, 2013, 19:38
عضو انجمن
اگه منظورتونخود فایلی که توش فایل ها رو گذاشتید (برای جلوگیری از دانلود یکجا)میتونید از htaccess+htpasswd یا غیر فعال کردن directory listing استفاده کنید
برای این هم که برای هر لینک برای هر کاربر یه یوزر و پسورد خاص داشته باشه میشه همون اسکریپت vip
فروش اسکریپت k-panel (مدیریت کریو ) به صورت متن باز
با قیمت 80 هزار تومان به صورت یک بار
برای خرید در پیغام خصوصی در ارتباط باشید
-
-
February 18th, 2013, 21:42
تو htaccess اینو بزار:
Options All -Indexes
.......................
این هم لینک آموزشی:
Allow/Deny/Prevent/Disable/Enable Directory listing in htaccess