-
February 11th, 2013, 15:17
عضو انجمن
نیاز به vds
سلام
بنده سایت دانلود دارم ، دانلودی از سایتم بالا هستش.
2تا وی پی اس داشتم ، رم 10 که تنها مشکلم شبها بود که فقط Connection Lost یا Hard Closed میداد ، هیچ کس نمیتونست دانلود کنه از سایت.
وی پی اس جدید هم صحبت هایی که کردم با مدیریتش گفتند وی پی اس قبلی سرورش مشکل داره و از اینجور صحبت ها ! اما شب اول وی پی اس جدید هم به مشکل خورد و کلاً Time Out داد !
فکر کنم الان بهترین گزینه برای من VDS هستش .
لطفاً آفر هاتون رو بدید ضمناً اون دسته از دوستانی که مثلاً تخفیف دادند که میگن 100 تومان بعد ماه بعد میخوایم شارژ کنیم میگن شد 300 تومان ... ! این دسته از دوستان لطفاً قید کنند ، که ماه اول اینقدر هست ماه های بعد این قیمت.
بقیه مشخصات با شما که بنظرتون دیگه مشکل Time out , Connection Reset نداره مشخصات رو اعلام کنید.
فقط هارد بالای 1/5 باشه . بین 1/5 تا 2 ترابایت.
ممنون از همه دوستان عزیز
ویرایش توسط slashflash : February 11th, 2013 در ساعت 15:30
:: گروه 98 طرح :: ارائه خدمات : طراحی و کدنویسی تحت وب
-
-
February 11th, 2013 15:17
# ADS
-
February 11th, 2013, 15:34
پاسخ : نیاز به vds
با سلام این جور ارور ها مربوط به کمبود cpu یا پورت هستش
از انگلستان میتونیم بهتون بدیم همراه با گارنتی 48 ساعته در صورت عدم رضایت 95% مبلغتون برگشت داده میشه همراه با کانفیگ حرفه ای iis
2ترابایت هارد 4 گیگ رم 4000 مگاهرتز cpu فقط 180 تومان ماه اول هم براتون 150 میزنیم همچنین امکان ارتقا کامل هارد و بقیه مشخصات در اینده هستش
-
-
February 11th, 2013, 16:30
عضو انجمن
VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
9101-0401[051] @ACHOST ۩
-
-
February 11th, 2013, 16:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
slashflash
سلام
بنده سایت دانلود دارم ، دانلودی از سایتم بالا هستش.
2تا وی پی اس داشتم ، رم 10 که تنها مشکلم شبها بود که فقط Connection Lost یا Hard Closed میداد ، هیچ کس نمیتونست دانلود کنه از سایت.
وی پی اس جدید هم صحبت هایی که کردم با مدیریتش گفتند وی پی اس قبلی سرورش مشکل داره و از اینجور صحبت ها ! اما شب اول وی پی اس جدید هم به مشکل خورد و کلاً Time Out داد !
فکر کنم الان بهترین گزینه برای من VDS هستش .
لطفاً آفر هاتون رو بدید ضمناً اون دسته از دوستانی که مثلاً تخفیف دادند که میگن 100 تومان بعد ماه بعد میخوایم شارژ کنیم میگن شد 300 تومان ... ! این دسته از دوستان لطفاً قید کنند ، که ماه اول اینقدر هست ماه های بعد این قیمت.
بقیه مشخصات با شما که بنظرتون دیگه مشکل Time out , Connection Reset نداره مشخصات رو اعلام کنید.
فقط هارد بالای 1/5 باشه . بین 1/5 تا 2 ترابایت.
ممنون از همه دوستان عزیز
سلام اگه واقعا کیفیت براتون مهمه از هلند با این مشخصات میتونم تقدیم کنم که در زیر توضیح داده شده همینجا تضمین کیفیت رو بهتون جلوی همکاران میدم.
تاپیک فروش:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/70991/
-
-
February 11th, 2013, 16:37
عضو انجمن
سلام
برای دریافت هزینه هارد اضافه مورد نیازتون لطفا در پورتال کاربران ثبت نام نمائید و درخواست را برای بخش پشتیبانی ارسال نمائید.
سرور اختصاصی مجازی آمریکا از شرکت رسانگار
DataCenter : XlHost
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=25
موفق باشید
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
February 11th, 2013, 16:51
-
-
February 11th, 2013, 21:59