-
July 14th, 2012, 12:57
درخواست فوري براي پرداخت 60$ براي شارژ Skype
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز.
آقا من ميخوام اكانت Skype خودم را 60 $ شارژ كنم.
كسي از دوستان ميتونه فوري و بدون مشكل تاكيد ميكنم بدون مشكل و دردسر برام اين كار رو انجام بده ؟
دوستاني كه مي تونن خريد كنند فوري pm خصوصي با ذكر يك شماره تماس به من بدهند (حتما" شماره تماس بهم بديد تا بتونم به طور كامل هماهنگ كنم ) و همين جا هم اعلام كنند.
فوري ميخوام.
با تشكر فراوان.
ارادتمند شما.
آريا.
-
تعداد تشکر ها از Ariya به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2012 12:57
# ADS
-
July 14th, 2012, 18:21
عضو جدید
پاسخ : درخواست فوري براي پرداخت 60$ براي شارژ Skype
-
-
February 5th, 2013, 18:58
سلام
خودتون می تونید براحتی اکانتتون رو شارژ نمایید من سایتی رو به شما معرفی می کنم که بطور لحظه ای می تونید کارت شارژ خرید نمایید فقط خرید از این سایت نیازمند حساب وبمانی است . بنابراین ابتدا یک حساب وبمانی تهیه کنید و اون رو شارژ کنید . سپس از طریق لینک های زیر اقدام به خرید نمایید.
لینک خرید کارت شارژ 25 دلاری
لینک خرید کارت شارژ 20 دلاری
لینک خرید کارت شارژ 15 دلاری
لینک خرید کارت شارژ 10 دلاری
راهنمایی خرید:
1.ابتدا حساب وبمانی خودتون رو به اندازه کافی شارژ کنید و برروی لینک کلیک کنید.
2.برای خرید تیک с «Правилами покупки товаров» ознакомлен и согласен را بزیند و سپس برروی دکمه آبی رنگ زیر آن کلیک کنید.
3.در صفحه جدید به پایین بیایید و ایمیل خودتون رو بزنید و برروی دکمه آبی رنگ کلیک کنید.
4.در صفحه جدید باز شده بازهم ایمیل خودتون رو وارد کنید یا بررسی کنید صحیح زده اید و دوباره روی دکمه آبی رنگ کلیک کنید.
5.به صفحه پرداخت وبمانی منتقل می شوید و در نهایت با پرداخت فاکتور مورد نظر اطلاعات کارت رو مشاهده میکنید.
اگر سوالی بود در خدمتم
ویرایش توسط persianview : February 5th, 2013 در ساعت 19:13
-
-
February 5th, 2013, 19:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persianview
سلام
خودتون می تونید براحتی اکانتتون رو شارژ نمایید من سایتی رو به شما معرفی می کنم که بطور لحظه ای می تونید کارت شارژ خرید نمایید فقط خرید از این سایت نیازمند حساب وبمانی است . بنابراین ابتدا یک حساب وبمانی تهیه کنید و اون رو شارژ کنید . سپس از طریق لینک های زیر اقدام به خرید نمایید.
لینک خرید کارت شارژ 25 دلاری
لینک خرید کارت شارژ 20 دلاری
لینک خرید کارت شارژ 15 دلاری
لینک خرید کارت شارژ 10 دلاری
راهنمایی خرید:
راهنمایی :
1.ابتدا حساب وبمانی خودتون رو به اندازه کافی شارژ کنید و برروی لینک کلیک کنید.
2.برای خرید تیک с «
Правилами покупки товаров» ознакомлен и согласен را بزیند و سپس برروی دکمه آبی رنگ زیر آن کلیک کنید.
3.در صفحه جدید به پایین بیایید و ایمیل خودتون رو بزنید و برروی دکمه آبی رنگ کلیک کنید.
4.در صفحه جدید باز شده بازهم ایمیل خودتون رو وارد کنید یا بررسی کنید صحیح زده اید و دوباره روی دکمه آبی رنگ کلیک کنید.
5.به صفحه پرداخت وبمانی منتقل می شوید و در نهایت با پرداخت فاکتور مورد نظر اطلاعات کارت رو مشاهده میکنید.
اگر سوالی بود در خدمتم
این فسیل شده دوست من از تو آرشیو در آوردی ؟
شماره تماس : 77395636-021
09123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
-
-
February 5th, 2013, 19:06
تاپیک فسیل شده ولی اگه کسی نیاز به خرید کارت شارژ باشه اینطوری یه سرچ بزنه می تونه استفاده کنه
-