-
January 31st, 2013, 13:30
چنتا سوال فنی راجع به انتقال فایلها از یه سرور به سرور خودم و ... (از سرور مجازی استفاده میشه)
سلام.
من میخوام یه سایت فیلم راه راه اندازی کنم.
حجم فیلمم که بالاست.میخواستم بدون اینکه فیلما رو دانلود کنم و رو سرورم اپلود کنم یه نرم افزای چیزی رو سرورم نصب کنم که فیلما بدون نیاز به دانلود و اپلود به سرور من منتقل بشن.
منظورم اینکه لینک دانلود اون فیلمو از اون سایت به کنترل پنل هاستم بدم و اون فیلما به طور مستقیم به هاستت من منتقل بشن.بدون دردسر.
به مسئول سرور گفتم همچین چیزی رو سرور نصب کنید گفتن از طریق ssh میشه این کار رو کرد.!
حالا کسی اموزشی چیزی در این رابطه نداره؟
کسی هست که بتونه راهنماییم کنه؟
-
-
January 31st, 2013 13:30
# ADS
-
January 31st, 2013, 13:38
پاسخ : چنتا سوال فنی راجع به انتقال فایلها از یه سرور به سرور خودم و ... (از سرور مجازی استفاده میشه)
فکر کنم منظورش استفاده از دستور wget بوده
http://www.tecmint.com/10-wget-comma...ples-in-linux/
در لینک بالا می تونید اطلاعات خوبی کسب کنید
ویرایش توسط mesripoor.66 : January 31st, 2013 در ساعت 13:49
-
تعداد تشکر ها ازmesripoor.66 به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2013, 14:52
پاسخ : چنتا سوال فنی راجع به انتقال فایلها از یه سرور به سرور خودم و ... (از سرور مجازی استفاده میشه)

نوشته اصلی توسط
mesripoor.66
ممنون بسیار کاربردی بود !
-
تعداد تشکر ها ازPro به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2013, 22:31

نوشته اصلی توسط
saeed.0347
سلام.
من میخوام یه سایت فیلم راه راه اندازی کنم.
حجم فیلمم که بالاست.میخواستم بدون اینکه فیلما رو دانلود کنم و رو سرورم اپلود کنم یه نرم افزای چیزی رو سرورم نصب کنم که فیلما بدون نیاز به دانلود و اپلود به سرور من منتقل بشن.
منظورم اینکه لینک دانلود اون فیلمو از اون سایت به کنترل پنل هاستم بدم و اون فیلما به طور مستقیم به هاستت من منتقل بشن.بدون دردسر.
به مسئول سرور گفتم همچین چیزی رو سرور نصب کنید گفتن از طریق ssh میشه این کار رو کرد.!
حالا کسی اموزشی چیزی در این رابطه نداره؟
کسی هست که بتونه راهنماییم کنه؟
سلام
سرورهاتون لینوکس هست یا ویندوز؟
اگه ویندوز با نرم افزار filezilla انجام بدید
اگر هم لینوکس با دستور wget و سپس رستور کردن
اگر خواستید در یاهو پی ام بدید تا براتون یا انجام بدم یا راهنماییتون کنم
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از HAMIDELECTRONIC به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2013, 00:01
دوست عزیز دیگه سرور مجازی نخریدم.هاست دانلود خریدمو متصل کردم به سایتم.
با filezilla از طریق ftp یه سری فایل اپلود کردم.
سرور من لینوکسه.
از طریق filezilla هم میشه این کار رو کرد؟
-
-
February 1st, 2013, 00:06

نوشته اصلی توسط
saeed.0347
دوست عزیز دیگه سرور مجازی نخریدم.هاست دانلود خریدمو متصل کردم به سایتم.
با filezilla از طریق ftp یه سری فایل اپلود کردم.
سرور من لینوکسه.
از طریق filezilla هم میشه این کار رو کرد؟
اگر میخوای فایلهارو از سرور ویندوز به هاست لینوکس انتقال بدی یا برعکس بله میشه با filezilla client به ftp وصل میشی و فایلهارو انتقال میدید
موفق باشید
-
-
February 1st, 2013, 00:31
از نرم افزار های لیچ هم می تونید استفاده کنید
-
-
February 1st, 2013, 19:19
مثلا من اگه بخوام تاپ گیر رو از p30download به هاست خودم انتقال بدم باید چیکار کنم؟
http://s4.p30download.com/users/404/....com.part1.rar
-
-
February 1st, 2013, 19:33
-
تعداد تشکر ها از amirhossein2015 به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2013, 20:52
راه دیگه ای وجد نداره که کلا بیاد تو هاست من ذخیره بشه؟
-