-
January 9th, 2013, 03:45
میرور ایزو های مورد نیاز همکاران
سلام
تمام ایزوهایی که تو این مدت لازممون شده بود و دانلود کرده بودیم جمع آوری کردم و لینک دانلود گذاشتم لازم به ذکره که بگم این لینکا هرگز از بین نمیرود (جالبه -ن م ی ر ه- *****ه تو انجمن حالا نمیدونم ایرادش چیه این کلمه ) و میتونید کاملا با خیال راحت ازشون استفاده کنید همچنین اگر نیاز به ایزو خاصی هم دارید که همیشه در دسترستون بشه لینک دانلود بدید تا قرار بدم
https://irwebco.com/downloads.php
امیدوارم هر وقت ازش استفاده کردید دعامون کنید
ویرایش توسط tizparvaz : January 9th, 2013 در ساعت 06:09
-
تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2013 03:45
# ADS
-
January 9th, 2013, 05:12
عضو جدید
پاسخ : میرور ایزو های مورد نیاز همکاران

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
سلام
تمام ایزوهایی که تو این مدت لازممون شده بود و دانلود کرده بودیم جمع آوری کردم و لینک دانلود گذاشتم لازم به ذکره که بگم این لینکا هرگز از بین نمیرود (جالبه -ن م ی ر ه- *****ه تو انجمن حالا نمیدونم ایرادش چیه این کلمه ) و میتونید کاملا با خیال راحت ازشون استفاده کنید همچنین اگر نیاز به ایزو خاصی هم دارید که همیشه در دسترستون بشه لینک دانلود بدید تا قرار بدم
سرور مجازی - سرور اختصاصی - کیفیت تضمینی

امیدوارم هر وقت ازش استفاده کردید دعامون کنید
تشکر, عالی!
-
-
January 9th, 2013, 20:41

نوشته اصلی توسط
برف هاستینگ
تشکر, عالی!
خواهش میکنم
-
-
January 10th, 2013, 03:01
با توجه به اینکه استقبالی از این موضوع نشد فردا تمامی لینکها محدود به اعضای سایت می شود .
هنوز خیلی موارد دیگه هم بود که آماده کرده بودیم قرار بدیم که گویا کسی نیاز نداره
-
-
January 12th, 2013, 18:13
عضو دائم
بنده خدا این همه زجمت کشیده اومده اینجا این فایل ها رو قرار داده همه میایین استفاده میکننید اما یک تشکر خوشک و خالی نمیککنید همین میشه که کسی نمیاد یک کار مفید انجام بده دیگه همه دنبال اینن که فقط مشکلشون حل بشه اما به این فکر نمیکنند که کی مشکل رو حل کرد
اقا مرتضی تشکر میکنم
لینک مورد داره البته دیروز انداشت امروز داره
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-